Σε παρακαλω... Το Metsovion Institute of Technology δεν ανεβάζει κακοmp3, αλλα πολυκάναλα wav στα 192000Hz και 32 Bit.elavd είπε:Ελπίζω να μην είναι κατεβασμένα μόνο από το NTUA...
Ναι αλλά αν πω εγώ πχ "μου αρέσει η rock και δε μου αρέσουν τα λαϊκά", τι συμπέρασμα βγαίνει;lambrosgg είπε:Ο σκοπός του thread για μένα είναι "τί στυλ μουσικής ακούει ο καθένας" και δεν βλέπω πουθενά την αχρηστότητα του.
Ο σκοπός του thread είναι -δεδηλωμένα-να ανιχνεύσει ποιά εμείς θεωρούμε "καλή μουσική". Σε καμία περίπτωση αυτό δεν διασταυρώνεται de facto με τη μουσική που ακούμε εμείς.lambrosgg είπε:Ο σκοπός του thread για μένα είναι "τί στυλ μουσικής ακούει ο καθένας" και δεν βλέπω πουθενά την αχρηστότητα του.
Αφού είπε το παιδί:elavd είπε:Ναι αλλά αν πω εγώ πχ "μου αρέσει η rock και δε μου αρέσουν τα λαϊκά", τι συμπέρασμα βγαίνει;
Ο,ΤΙ είναι ροκ είναι ωραίο, και Ο,ΤΙ είναι λαϊκό είναι άσχημο;
Προφανώς όχι...
Μπορούμε να βγάλουμε άκρη;
πάνω που θα έλεγα ακριβώς τα ίδια.....το οτι ίσως μας αρέσουν κάποια κομμάτια δεν νομίζω να σημαίνει οτι ακούμε όοοολη μέρα την συγκεκριμένη μουσικη!!!!!Earendil είπε:Ο σκοπός του thread είναι -δεδηλωμένα-να ανιχνεύσει ποιά εμείς θεωρούμε "καλή μουσική". Σε καμία περίπτωση αυτό δεν διασταυρώνεται de facto με τη μουσική που ακούμε εμείς.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα έγραψες, πού το θυμήθηκες πάλι αυτό ;D ;D ;D ;D ;D Θα τον κυνηγάς ως την τελευταία μέρα, όπου τελευταία μέρα = min (τελευταία μέρα ελαβντ, τελευταία μέρα τζιτζιλάμπρου)elavd είπε:Ελπίζω να μην είναι κατεβασμένα μόνο από το NTUA...
σωστοςAntonyPath είπε:μαλλον πρεπει να ξεχωρησουμε την καλη απο την ωραια μουσικη !
καλη μουσικη ειναι η κλασσικη ή η τζαζ πχ,μπορουμε να το αποδειξουμε ανοιγοντας μια παρτιτουρα
αλλα για καποιους δεν ειναι ωραια !
κακη μουσικη ειναι τα σκυλοσουξεδακια ας πουμε, γιατι ειναι 2λεπτα κομματια βασησμενα σε 3 ακορντα
αλλα για καποιους ειναι ωραια !
φυσικα παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσης
οπως προειπα παντα υπαρχουν οι εξαιρεσης !!!ninja είπε:Πιστεύω ότι όλοι έχουμε κάτι να πούμε. Ο σκοπός του thread, όπως είπαν διάφοροι φίλοι, είναι να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας. Θα διαφωνίσω με κάποιους που λένε ότι καλή μουσική είναι μόνο η τζαζ ή η κλασική (δεδομένου ότι εγώ ακούω τζαζ) ή ότι αυτό φένεται με το άνοιγμα μιας παρτιτούρας δηλ αν ένα κομμάτι έχει 3 ακκόρντα είναι κακό κι αν ένα άλλο έχει 23 είναι καλό. Ξέρουμε όλοι μας κομμάτια και με 2 ακκόρντα (πχ Οι 7 νάνοι στο S/S Cyrenia) του Θάνου Μικρούτσικου που είναι τέρατα. Θέλω να πω ότι ο μινιμαλισμός είναι θεμιτός στη μουσική αρκεί αυτός να εξυπηρετεί καλλιτεχνικούς σκοπούς.
τη μουσικη που πληρει αυτα τα κριτηρια (οσα περισσοτερα ΜΑΖΙ τοσο το καλυτερο):Ποια θεωρείτε εσείς καλή μουσική?
Δηλαδή το Requiem του Mozart είναι κακή μουσική...Superfunk είπε:7.σε κανει να θες να χορεψεις/κινηθεις (ΠΟΛΥ βασικο αυτο)
Mαθε να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ προσεκτικα τι γραφουν οι συνφορουμιτες σου ΠΡΙΝ απαντησειςlambrosgg είπε:Δηλαδή το Requiem του Mozart είναι κακή μουσική...
Γενικολογείς στα όρια της αερολογίας φίλτατε Superfunk.
δηλ.για να το καταλαβεις δεν ειναι απολυτα αναγκαιο να τα πληρει ΟΛΑ μαζι ...τη μουσικη που πληρει αυτα τα κριτηρια (οσα περισσοτερα ΜΑΖΙ τοσο το καλυτερο):