Ποια θεωρείτε εσείς καλή μουσική?

ninja

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Μετά από μια συζήτηση που έκανα πρόσφατα με ένα γνωστό μου, μου γενήθηκε η εξής απορία. Ποια θεωρείτε εσείς καλή μουσική? ;)

Εγω πιστευω οτι καλη μουσικη ειναι για τον καθενα ξεχωριστα αυτη η μουσικη που του αρεσει να ακουει. Η μουσικη φτιαχτηκε για αυτον τον σκοπο και εφοσον το πετυχαινει ειναι καλη. Χωραει βεβαια πολυ συζητηση το θεμα...

nexis72 είπε:
Εγω πιστευω οτι καλη μουσικη ειναι για τον καθενα ξεχωριστα αυτη η μουσικη που του αρεσει να ακουει. Η μουσικη φτιαχτηκε για αυτον τον σκοπο και εφοσον το πετυχαινει ειναι καλη.
Ελπίζω η απλή και εξαιρετική απάντηση του nexis72 να μη λήξει πρόωρα ένα θέμα που ψοφάει για flame war...  :P ;D

το σουηδικο μελωδικο death....

(sorry starscream , αλλα δε μου αρεσουν οι απλες και εξαιρετικες απαντησεις :)  )

boody είπε:
το σουηδικο μελωδικο death....

(sorry starscream , αλλα δε μου αρεσουν οι απλες και εξαιρετικες απαντησεις :)  )
ναι αλλά υπάρχει κάποιος αντικειμενικός λόγος που την καθιστά καλή; πέρα από ότι σου αρέσει;

μια άλλη εκδοχή αυτού που λέει ο nexis72 είναι πως εάν μια μουσική μου αρέσει, δε δίνω δεκάρα άμα θεωρείται καλή η όχι...

λεβεντομάνα η σουηδία... πατρίδα μεταξύ άλλων των μέγιστων meshuggah (και των scar symmetry που με ψήνουν από μελωδικό)

Σιγουρα μπορουμε να πουμε οτι ενα κομματι ειναι μουσικα ομορφο και καλοσχηματισμενο, απο την αποψη μιας πρωτοτυπης συνθεσης, καποιας τρελης εμπνευσης στη συνθεση και τα λοιπα.

Αλλα σιγουρα το τι θεωρει ο καθενας απο μας καλη μουσικη για τα αυτακια του, ειναι σιγουρα θεμα των προτιμησεων του...

Sorry αν σας ξενερώνω αλλά για εμένα δεν υπάρχει ο ορισμός "καλή μουσική". :'(

μουσικη που εχει κατι να πει και να σου αφησει κατι καινουριο που δεν ειχες πριν την ακουσεις ασχετα απο ποσο πολυπλοκη ή απλη ειναι.

ακομα και αν δεν σου αρεσει το στυλ αν ανοιξεις τα αυτια και κυριως τα μυαλα σου μπορεις να καταλαβεις αν ειναι καλη μουσικη ή οχι.

Ολες οι μουσικες καλες ειναι... αν δεν ειναι μονο για να πουληθουν σε στυλ τσιφτετελια σκυλαδικα... καλες ειναι

Σύμφωνα με το ρητό:

"δίκιο είναι το δίκιο το δικό μου"

ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ.  ;D ;D ;D

Στην αρχή δεν μου πολυάρεσε το thread, αλλά αφού περιορίζεται στα γούστα του καθενός, είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε μουσικά.

Εγώ ακούω τα πάντα, εκτός Jazz.  ;)

Εγω θα θελα να είχα την δισκογραφία Vartanis για να νιώσω λίγο φριτέζα στο μεγαλείο της.Τι να μου πει το τηγανάκι το σάπιο με την ορυκτελαιοπατάτα.....κλάιν ναούμ.

Εγώ λέω να κάνουμε ένα διαγωνισμό και όποιος έχει τη μεγαλυτερη μουσική (αυτός ή το είδωλό του), να κερδίσει ένα διήμερο στην ΤΗΝΟ.

καλή μουσική είναι αυτή που όταν γυρνάς στο σπίτι,θα σε κάνει να ξεχάσεις όλη την κούραση της ημέρας,τους μ@#@$ε$ που σε έπρηξαν στον δρόμο,τα προβλήματα στην δουλειά κλπ κλπ.......Μπορεί να μην σου αρέσει καν ένα είδος μουσικής αλλά ένα συγκεκριμένο κομμάτι να σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα παραπάνω και να χαλαρώσεις................

Δεν μπαίνω καν στο θέμα του προσωπικού γούστου γιατί........ακριβώς.....είναι προσωπικό γούστο και δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ!!! ;D

harilatron είπε:
Εγώ λέω να κάνουμε ένα διαγωνισμό και όποιος έχει τη μεγαλυτερη μουσική (αυτός ή το είδωλό του), να κερδίσει ένα διήμερο στην ΤΗΝΟ.
Εγώ έχω 90000 πειρατικά mp3 ποιότητας 56Kbps με ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Όποιος έχει κάτι καλύτερο να μιλήσει, αν και δεν νομίζω. Τήνε σού ρχομαι

lambrosgg είπε:
Εγώ έχω 90000 πειρατικά mp3 ποιότητας 56Kbps με ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
Ελπίζω να μην είναι κατεβασμένα μόνο από το NTUA...

Θεωρώντας τη μουσική οικουμενική, δεν τη διαχωρίζω βάσει ύφους. Καλά τραγούδια υπάρχουν και θα υπάρχουν και στη ροκ και στη λαϊκή και στη τζαζ και στην βυζαντινή και στην ποπ και στην δημοτική και στην έθνικ και στη μέταλ και στην κάουντρι.

Ξεχωρίζω όμως ρητά και αυστηρά τη μουσική σε ποιοτική και σε ευτελή:

- Ως ποιοτική μουσική ορίζω αυτή που παράγεται με σκοπό τη γνήσια καλλιτεχνική έκφραση του δημιουργού και την ανάδειξη της μουσικής τέχνης.

- Ως μη ποιοτική μουσική ορίζω αυτή που παράγεται με σκοπό την κονόμα (ενσυνείδητο κέρδος).

Αυτή είναι η προσωπική μου αντίληψη και ο καθένας μπορεί βεβαίως να διαφωνήσει.

καλη μουσικη για τον εκαστωτε ακροατη ειναι αυτη που τον ευχαριστει ειτε μελετωντας ειτε απλα ακουγωντας την..

Trending...

Νέα θέματα

Back