Ποια κιθάρα δεν θα αγοράζατε με τίποτα;

να πω κι εγω τι κιθαρα(μπασο)δεν θα επερνα.

οχι κατι σε κουφοτο τυπου BB king η tele thinline

τελεκαστερ μπασο ποτε(κιθαρα με 1000 αγαπω:D)

θα αναφερθω σε μαρκες γιατι οι περισσοτερες εταιριες εχουν τα καλα τους και τα οχι τοσο καλα τους οργανα.

επισης θα κομπλαρα λιγο με τα signature(οχι οτι αν δεν ειχα την ευκαιρια δεν θα επερνα του G.willis η του S.bailey)

ποτε δεν θα εκανα οργανο σε σχημα παπακι,βατραχακι,καζανακι,τενεκεδακι δορυ του Αχιλλεα κοκ

headless οργανο(τα γουσταρω αλλα δεν με βολευουν)

ESPAngelGuitar.jpg

Λάζαρος με το σωστό περιεχόμενο

Φοβερη ανασταση θεματος!

προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε μια SG

ναι, μπορειτε να αρχισετε να κραζετε!  ;D

τελεκαστερ μπασο ποτε
Ξέρω άργησα και γούστα είναι αυτά αλλά πόσο λάθος μπορεί να κάνει κάποιος;

GLFront.jpg

g-l-asat-bass-semi-hollow.jpg

schecter-baron-h-hollowbody-258501.jpg

ΕΓΩ ΝΑΙ

7c75df0c.jpg

Miltos23 είπε:
Φοβερη ανασταση θεματος!

ναι, μπορειτε να αρχισετε να κραζετε!  ;D
Τι να κράξουμε, αφού έχεις απόλυτο δίκιο. Ταυράκι; Μπλιάχ.  ;D

Ηχομυθίες είπε:
Αν και έχω πάθος με τις gibson αυτήν δεν θα την έπαιρνα ακόμα και δώρο να μου την έκαναν.

Λεπτομέρειες εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=602700403100578&set=a.443267305710556.92278.443100715727215&type=1&stream_ref=10

Έχεις δίκιο ρε φιλαράκι. Χάλια είναι σε natural. Ενώ με χρώμα, κοίτα, δείχνει πιο καλά όσο να'ναι:

ed2041b.jpg

;D

Ηχομυθίες είπε:
Αν και έχω πάθος με τις gibson αυτήν δεν θα την έπαιρνα ακόμα και δώρο να μου την έκαναν.

Λεπτομέρειες εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=602700403100578&set=a.443267305710556.92278.443100715727215&type=1&stream_ref=10
Μήπως ήταν ολόκληρη και την έφαγε το σαράκι; :P

Εγώ δε θα δεχόμουν ούτε τζάμπα οποιοδήποτε βιδωτό Les Paulοειδές, dean ή b.c.rich κιθάρες.

Dean-Guitars-1.jpg

124282-guitar-kerry-king-bc-rich-great.jpg

Αν δεν ειναι  strat-superstrat στυλ δεν προκειται να αγοραστει απο μενα,οχι γιατι κατι διαφορετικο ειναι μαπα, αλλα γιατι εμενα δεν θα μου εκανε καμια ορεξη να την παρω στα χερια και να παιξω και στην τελικη αυτο ειναι που μετραει ;).

Εγώ δε θα έπαιρνα με τίποτα SG και τη Fireman του Paul Gilbert.Όλα τα υπόλοιπα είναι δεκτά υπό συνθήκες! ;D ;D

Καλά, πέρα από αυτές τις "περίεργες" μεταλάδικες, δεν θα έπαιρνα ποτέ PRS. Μου φαίνονται πολύ άοσμες, άχρωμες, βαρετές κιθάρες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό playability (απ'όσο έχω παίξει και φαντάζομαι), προσεγμένες. Σαν μιά σύζυγος όμορφη, καλοντυμένη, με τρόπους (γαλλικά και πιάνο ίσως ;D), αλλά παράλληλα ψυχρή και απρόσωπη, που δεν σε εμπνέει γιά παιχνιδάκια......;) ::) 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θεωρω προφανες οτι δεν θα επελεγα καποια απο αυτες τις extravagant κιθαρες που ηδη ποσταρισαν. Ετσι θα αναφερθω σε mainstream μοντελλα:με τιποτα jaguar,jazzmaster ενω θα επρεπε να με παρακαλεσουν πολυ για να μου χαρισουν

Μια sg

cigaret13 είπε:
  Καλά, πέρα από αυτές τις "περίεργες" μεταλάδικες, δεν θα έπαιρνα ποτέ PRS. Μου φαίνονται πολύ άοσμες, άχρωμες, βαρετές κιθάρες. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλό playability (απ'όσο έχω παίξει και φαντάζομαι), προσεγμένες. Σαν μιά σύζυγος όμορφη, καλοντημένη, με τρόπους (γαλλικά και πιάνο ίσως ;D), αλλά παράλληλα ψυχρή και απρόσωπη, που δεν σε εμπνέει γιά παιχνιδάκια......;) ::) 8)
Σαν τη Νικόλ Κίντμαν δηλαδή;

Συμπολεμιστή στα γήπεδα 8), μην βλαστημάς.....Η Nikole είναι ιδέα, είναι Θεά, όχι γυναίκα!!! :o

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back