Kιθάρα με πόλυ και τελείωμα nitro finish?Nikoubis είπε:Κιθαρα με nitro finish. ;D
Kιθάρα με πόλυ και τελείωμα nitro finish?Nikoubis είπε:Κιθαρα με nitro finish. ;D
Το finish ειναι για να προστατευει το οργανο και οχι για να το "αφηνει να αναπνεει" και αλλα τετοια βουντου. Οποτε ο,τι προστατευει καλυτερα (ενα ωραιο poly δηλαδη) ειναι και το καλυτερο φινιρισμα. Και μιας και δεν ειμαι φαν των relics, δεν εχω κανενα μα κανενα λογο να πληρωσω εξτρα για ενα "χειροτερο" φινιρισμα. ;Dmarathon είπε:Kιθάρα με πόλυ και τελείωμα nitro finish?
Eίσαι σίγουρος ότι έχεις δεί καλό νitro finish ακριβής Gibson?...Nikoubis είπε:Το finish ειναι για να προστατευει το οργανο και οχι για να το "αφηνει να αναπνεει" και αλλα τετοια βουντου. Οποτε ο,τι προστατευει καλυτερα (ενα ωραιο poly δηλαδη) ειναι και το καλυτερο φινιρισμα. Και μιας και δεν ειμαι φαν των relics, δεν εχω κανενα μα κανενα λογο να πληρωσω εξτρα για ενα "χειροτερο" φινιρισμα. ;D
kostas-slash είπε:tele... Είναι απέσιες, βγάζουν απαίσιο ήχο, έχεις ένα εκνευριστικό ήχο λές και πετάνε 50 μίγες απο πάνω σου. Δεν εχουν γκάζι, δεν έχουν τίποτα! :-X
Λάζαρος αλλά ... έχω απάντησηθέλω να φιαχτεί μια κιθάρα με 25 κιλοΏμ στον κάθε μαγνήτη. να είναι 4τραπλοί και να συνδέονται όλοι σε σειρά, να δω τη θα την κάνετε ρε γαμώτο, από περιέργεια...
Την έχω ερωτευθεί, μέχρι και να μη πάω διακοπές και να την αγοράσω σκέφτομαι.stratos1 είπε:μιας κ λετε για b.c rich τι γνωμη εχετε γιαυτην εδω?
http://www.thomann.de/gr/bc_rich_asm_zoltan_2_maple.htm
Πολύ καλή κιθάρα,σχετικά φτηνή,οι μαγνήτες κομπλέ αλλά εγώ θα τους άλλαζα κάποια στιγμή (γούστο) όχι ότι είναι άσχημοι πάντως.Εγώ θα προτιμούσα τη μαύρη με τον έβενο ή maple ταστιέρα ;D ;Dstratos1 είπε:μιας κ λετε για b.c rich τι γνωμη εχετε γιαυτην εδω?
http://www.thomann.de/gr/bc_rich_asm_zoltan_2_maple.htm
μμμ...degdekis είπε:Παλιοτερα έλεγα οτι δεν θα αγόραζα ποτέ fender..Πλέον εξακολουθω να μην έχω ...αλλα αν βρω κατι σε καλή τιμή θα το πάρω, για να το δοκιμασω, γιατι ειναι όμορφο όργανο και έχει κ μεγάλη ιστορία..παρόλα αυτά συμφωνώ με όσου λένε ότι δεν αξίζουν πανω απο 500 γιούρια..Εν κατακλείδη δεν θα αγόραζα ποτέ ηλεκτρική κιθάρα που αντιγράφει τις 2 μοναδικές για μένα πραγματικές ηλεκτρικές κιθάρες: Fender or Gibson! Οτιδήποτε άλλο είναι στραγάλια, και ειδικα κάτι "και καλά" εργαλεία που έχουν:
floyd rose (πρόσεξε μη σκίσεις κανα καλσόν)
3 μαγνήτες (αν εσύ θέλεις 3 δηλαδή ο Page ποσους έπρεπε να είχε? 7?)
7 χορδες ( η κιθάρα είναι ένα όργανο που παίζεται με 6 χορδες-η 6 διπλες=12χορδη,και το μπασο 4 και ΜΟΝΟ 4)
lock (Ξεχασες να κουρδίζείς ή να βάζεις αξιοπρεπώς χορδές?)
"κακο σχήμα" (v-ακομη και gibson, κατι νυχτεριδες και αραχνες και τετοια..)
active μαγνήτες (δεν ειναι μπασο η κιθαρα παιδες...)
λειζερ (αλα muse) midi pads (αλα muse) και λοιπες (αλα muse) υπερβολες και αηδίες
μπρατσο με τα κλειδια ολα απο κατω...
τρυπες-χερουλια στο σωμα (steve vai-ibanez it think και πανακριβη)
παρδαλα σχεδια-σχηματα-χρωματα (κατι petrucciades της προηγουμενης δεκαετιας)
και γενικοτερα οτι προσπαθει να κανει τον παπα με τα ρασα....
Να μην σε πικράνω αλλά Fender και Gibson είναι εταιρείες και όχι κιθάρες.degdekis είπε:Εν κατακλείδη δεν θα αγόραζα ποτέ ηλεκτρική κιθάρα που αντιγράφει τις 2 μοναδικές για μένα πραγματικές ηλεκτρικές κιθάρες: Fender or Gibson! Οτιδήποτε άλλο είναι στραγάλια, και ειδικα κάτι "και καλά" εργαλεία που έχουν:
Πρώτον όλα αυτά που αναφέρεις δεν είναι προσπάθεια αντιγραφής της fender και της gibson. είναι καινοτομίες που εξελίσσουν το όργανο και είτε το θες είτε όχι άλλοι τα βρίσκουν χρήσιμα!degdekis είπε:Παλιοτερα έλεγα οτι δεν θα αγόραζα ποτέ fender..Πλέον εξακολουθω να μην έχω ...αλλα αν βρω κατι σε καλή τιμή θα το πάρω, για να το δοκιμασω, γιατι ειναι όμορφο όργανο και έχει κ μεγάλη ιστορία..παρόλα αυτά συμφωνώ με όσου λένε ότι δεν αξίζουν πανω απο 500 γιούρια..Εν κατακλείδη δεν θα αγόραζα ποτέ ηλεκτρική κιθάρα που αντιγράφει τις 2 μοναδικές για μένα πραγματικές ηλεκτρικές κιθάρες: Fender or Gibson! Οτιδήποτε άλλο είναι στραγάλια, και ειδικα κάτι "και καλά" εργαλεία που έχουν: