+1000Ηχομυθίες είπε:Αν και έχω πάθος με τις gibson αυτήν δεν θα την έπαιρνα ακόμα και δώρο να μου την έκαναν.
Λεπτομέρειες εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=602700403100578&set=a.443267305710556.92278.443100715727215&type=1&stream_ref=10
Τώρα που είπες sg θυμήθηκα μιά παλιά ιστορία που ένας φίλος μου.Έκτορας είπε:Τώρα που το'φερε η κουβέντα, έχω μια:
SG
Epi
με bolt-on λαιμό...
Αν κάποιος την θέλει, θα πρέπει να πληρώσει και τα μεταφορικά από Κύπρο... Μπα, δεν ψήνεται κανένας, δηλαδή...; ;D
Σκέψου να έχεις αυτην την κιθάρα και να σε ρωτήσει καμία κοπέλα.cigaret13 είπε:HellFire από τι ξύλο είναι φτιαγμένο αυτό το masterpiece? Φαίνεται εύκολη κατασκευή ;D
Αλδεράκι φάινεται ...αλλά είναι δυνατόν να έκανε pickguard με inlaid άσπρες ...ότριχες?? O τύπος είναι ...cult!HellFire είπε:AYTHN>>>
δεν χρειαζεται να...θεωρεις...ενω θεωρω τις jazzmaster/jaguar απο τις πιο ωραιες κιθαρες της fender
jizz in my pants...Superfunk είπε:δεν χρειαζεται να...θεωρεις...ενω θεωρω τις jazzmaster/jaguar απο τις πιο ωραιες κιθαρες της fender
ΕΙΝΑΙ οι ωραιοτερες κιθαρες του κοσμου.... (ειδικα αν εχουν binding & block inlays ειναι απλα....out of this world..)