Ποια κιθάρα δεν θα αγοράζατε με τίποτα;

Συμπολεμιστή στα γήπεδα 8), μην βλαστημάς.....Η Nikole είναι ιδέα, είναι Θεά, όχι γυναίκα!!! :o

Τώρα που το'φερε η κουβέντα, έχω μια:

SG

Epi

με bolt-on λαιμό...

Αν κάποιος την θέλει, θα πρέπει να πληρώσει και τα μεταφορικά από Κύπρο... Μπα, δεν ψήνεται κανένας, δηλαδή...;  ;D

Έκτορας είπε:
Τώρα που το'φερε η κουβέντα, έχω μια:

SG

Epi

με bolt-on λαιμό...

Αν κάποιος την θέλει, θα πρέπει να πληρώσει και τα μεταφορικά από Κύπρο... Μπα, δεν ψήνεται κανένας, δηλαδή...;  ;D
Τώρα που είπες sg θυμήθηκα μιά παλιά ιστορία που ένας φίλος μου.

Τις γούσταρε πολύ και είχε βρει στα σκουπίδια μία strat αγνώστου μάρκας και είχε πάρει τον τροχό και και της έδωσε σχήμα(όσο ήταν δυνατόν)από ταυράκι  ;D ;D ;D

AYTHN>>>

wangcaster.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Hellfire

Αυτή και να στη χαρίσουν δεν την παίρνεις :)

Τι ντροπή!

Εγώ πάλι, δεν θα αγόραζα ποτέ ούτε τις πέτρινες κιθάρες που φτιάχνει ο τύπος παρακάτω (δες βίντεο), αν και κάποιοι λένε ότι είναι ανεκτές... δεν μπορώ (κι ούτε θέλω) να φανταστώ τι resonance μπορεί να έχει ένα κομμάτι πέτρα. Αν παλιώνει με τον καιρό (λολ) ή αν απκτά αξία με βάση το αν είναι φτιαγμένη και από τι πετρώματα - κανένας ορυκτολόγος εδώ?

HellFire από τι ξύλο είναι φτιαγμένο αυτό το masterpiece? Φαίνεται εύκολη κατασκευή ;D

cigaret13 είπε:
HellFire από τι ξύλο είναι φτιαγμένο αυτό το masterpiece? Φαίνεται εύκολη κατασκευή ;D
Σκέψου να έχεις αυτην την κιθάρα και να σε ρωτήσει καμία κοπέλα.

‘Έχω μάθει ότι ασχολείσαι με την μουσική, τι όργανο παίζεις?’ ;D ;D ;D

HellFire είπε:
AYTHN>>>

wangcaster.jpg
Αλδεράκι φάινεται ...αλλά είναι δυνατόν να έκανε pickguard με inlaid άσπρες   ...ότριχες?? O τύπος είναι ...cult!

χεχε....τρελο thread!!!

Λοιπον εμενα μου αρεσουν παρα πολλες κιθαρες που πολλοι θεωρουν ασχημες πχ danelectro, ενω θεωρω τις jazzmaster/jaguar απο τις πιο ωραιες κιθαρες της fender (που ειναι οι πιο ωραιες κιθαρες του κοσμου!!!)

Η κιθαρα που δεν θα αγοραζα αλλα και αν μου την χαριζαν θα την πουλαγα την επομενη μερα (αφου πρωτα θα ειχα φωναξει τους φιλους μου να γελασουμε με το ποσο ανουσια μπουρδα ειναι, ειναι η εξης..............

ενω θεωρω τις jazzmaster/jaguar απο τις πιο ωραιες κιθαρες της fender
δεν χρειαζεται να...θεωρεις...

ΕΙΝΑΙ οι ωραιοτερες κιθαρες του κοσμου.... ;)  (ειδικα αν εχουν binding & block inlays ειναι απλα....out of this world..) 

1966-Fender-Jaquar-Olympic-White_1.JPG

5574_01.jpg

Επειδή το link στο post μου στο παρόν thread έχει πεθάνει, και επειδή περιέργως δεν έχω αλλάξει γνώμη  ;D, φρεσκάρω με μία απ' τις πολλές που δε θα αγόραζα:

gibson-zakk-wylde-camo-bullseye-les-paul.jpg

Βγαίνουν και για Ναυτικό/Αεροπορία;

Ασ πει καπιοσ που 3ερει γτ εχω κατι φιλουσ βιζματα λολ.

ΛΓΟΣ (ΝΖ) ΕΑΡΕΝΔΙΛ.

SAMICK...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ...

ΠΑΡΑ ΚΙΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΑ!!!

Superfunk είπε:
ενω θεωρω τις jazzmaster/jaguar απο τις πιο ωραιες κιθαρες της fender
δεν χρειαζεται να...θεωρεις...

ΕΙΝΑΙ οι ωραιοτερες κιθαρες του κοσμου.... ;)  (ειδικα αν εχουν binding & block inlays ειναι απλα....out of this world..) 

1966-Fender-Jaquar-Olympic-White_1.JPG

5574_01.jpg
jizz in my pants...

O αγαπημένος μου συνδυασμός χρωμάτων της fender.

Πήγα να πλησιάσω με την παρακάτω αλλά... no cigar οπτικά. Ηχητικά ευτυχώς μια χαρά.

DSC00535_zps49cfa42a.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back