Ποια είναι η πιο iconic ηλεκτρική κιθάρα;

Ποια είναι η πιο iconic ηλεκτρική κιθάρα

• Fender Stratocaster

Ψήφοι: 29 87.9%
  • Fender Telecaster

Ψήφοι: 1 3.0%
  • Gibson Les Paul

Ψήφοι: 2 6.1%
  • Gibson SG

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Gibson ES335

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Αλλη

Ψήφοι: 1 3.0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    33
Μα είναι ερώτηση αυτή;

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 0
Αυτο ειναι ωραιο poll
Ειμαι μεταξυ sunburst και olympic white

Μπα. Ούτε εκεί υπάρχει contest. Olympic White και έχει τελειώσει το θέμα.

Επίσης να πούμε ότι η Strat είναι και το πιο αντιγραμμένο μοντέλο ηλεκτρικής κιθάρας, για το προφανές της υπόθεσης: γιατί είναι η πιο iconic.

Μια είναι η strat.
Και σε χρώμα.
Και θα είναι η επόμενη αγορά μου.

Μια είναι η strat.
Και σε χρώμα.
Και θα είναι η επόμενη αγορά μου.
Με γρίφους μιλάς γέροντα...
Μην είναι η λατρεμένη μου, αποψάτη και σούπερ σπάνια burgundy mist; :unsure:
ΥΓ: Ξέρω... Fiesta red😄

Με γρίφους μιλάς γέροντα...
Μην είναι η λατρεμένη μου, αποψάτη και σούπερ σπάνια burgundy mist; :unsure:
Ε όχι και γρίφος.
Απλά είναι τα πράγματα.
2 tone sunburst, 3 way switch, maple fretboard, vintage tuners, vintage bridge with ashtray.....1954.

Ε όχι και γρίφος.
Απλά είναι τα πράγματα.
2 tone sunburst, 3 way switch, maple fretboard, vintage tuners, vintage bridge with ashtray.....1954.
Εεεεεεε... Μα καλά, τελευταία φορά είχε πάει εκεί το θέμα ήθελες διακαώς μια fr.
OK 2 tone sunburst κλασική αξία.

Εεεεεεε... Μα καλά, τελευταία φορά είχε πάει εκεί το θέμα ήθελες διακαώς μια fr.
OK 2 tone sunburst κλασική αξία.
Παιδιαρίσματα.
Πήρα την broadcaster, πήρα την Sg61, Θα πάρω την στρατ 1954......και μένει μια gibson ή Θα είναι R9 ή Μια Goldtop με P 90's (δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα γίνει με την Gibson μιας και δεν υπάρχει σε reissue η πρώτη...).
Θέλω το real deal και με τις 4.........

Θέλω το real deal και με τις 4
Απολύτως κατανοητό. Και εγώ κάπως έτσι κινήθηκα όταν πήρα τον "συνομήλικο" - το JB του '71. Το real deal.

Βέβαια αυτή η αγορά ήταν για να μου φύγει ο ζαβλαμάς... Το JB που χρησιμοποιώ είναι το Geddy Lee (του '96, το οποίο βασίζεται σαν ιδέα σε αυτό του '74, αλλά με τις "μόντες" που ήθελε ο Geddy), λόγω λατρεμένου thin C shape μπράτσου.

Απολύτως κατανοητό. Και εγώ κάπως έτσι κινήθηκα όταν πήρα τον "συνομήλικο" - το JB του '71. Το real deal.

Βέβαια αυτή η αγορά ήταν για να μου φύγει ο ζαβλαμάς... Το JB που χρησιμοποιώ είναι το Geddy Lee (του '96, το οποίο βασίζεται σαν ιδέα σε αυτό του '74, αλλά με τις "μόντες" που ήθελε ο Geddy), λόγω λατρεμένου thin C shape μπράτσου.

Δεν θα πάρω την 54 για να τη χρησιμοποιώ.
Έχω soundsation strat που πετάει.
Θα την πάρω για να ολοκληρωθώ ως άντρας.

Δεν θα πάρω την 54 για να τη χρησιμοποιώ.
Έχω soundsation strat που πετάει.
Θα την πάρω για να ολοκληρωθώ ως άντρας.
Μετά τις πολλές και διάφορες εκδοχές και ερμηνείες περι ανδρισμού και λοιπών δαιμονίων στην ελληνική πραγματικότητα και δημοσιότητα, έρχεται να προστεθεί μια ακόμη ρηξικελευθη ομολογουμένως δήλωση!

"Ανδρας ειναι αυτός που έχει 54 strat σε two tone sunburst"
Λάκης 2025

Το παραπάνω οφείλει να γίνει λεζάντα σε ολόσωμη φωτογραφία με την κιθάρα βεβαίως.

Αν η αισθητική είναι και αντιστοιχη ανδρικού περιοδικού των 90s ακόμα καλύτερα!

Βάσει του ανωτέρω ορισμού μπορούμε εκ του ασφαλούς να πουμε οτι οι ανδρες δεν υπάρχουν πια τους έφαγε η gibson.

Το παραπάνω οφείλει να γίνει λεζάντα σε ολόσωμη φωτογραφία με την κιθάρα βεβαίως.

Αν η αισθητική είναι και αντιστοιχη ανδρικού περιοδικού των 90s ακόμα καλύτερα!
Η απόλυτη φωτογραφία ολόσωμη με 54αρα έχει βγει.
Το πρόβλημα στις μέρες μας είναι που θα βρεις paddock cut jacket.
Μάλλον θα πρέπει να ραψω, αλλά οι σύγχρονοι μοδιστροι δεν έχουν πατρόν.

Attachments

• Screenshot_20250317_085418_Google.jpg
    Screenshot_20250317_085418_Google.jpg
    145.9 KB · Εμφανίσεις: 0
H Fender αλλάζει στρατηγική διαφημισεων για να ευθυγραμμιστει και με τη νεα κυβέρνηση.

Μυικότητα, λάδια, σκληρά φώτα/σκοτάδια και moto "Εισαι αρκετά ανδρας για την καινούρια 54 Strat RI"???

H Fender αλλάζει στρατηγική διαφημισεων για να ευθυγραμμιστει και με τη νεα κυβέρνηση.

Μυικότητα, λάδια, σκληρά φώτα/σκοτάδια και moto "Εισαι αρκετά ανδρας για την καινούρια 54 Strat RI"???
Γυμνός με λάδια....μόνο με Γκιπσον.

Η απόλυτη φωτογραφία ολόσωμη με 54αρα έχει βγει.
Το πρόβλημα στις μέρες μας είναι που θα βρεις paddock cut jacket.
Μάλλον θα πρέπει να ραψω, αλλά οι σύγχρονοι μοδιστροι δεν έχουν πατρόν.
1ον δεν περνάνε αυτά σήμερα, χρειάζεται πιο επιθετική εικόνα.
2ον Ράψιμο. Οι σοβαροί πάντα ράβουν. Οι εμπορικές εκδοχές που λανσάρουν οι μοδιστροι ειναι για τους άσχετους. Ποιός θέλει υπερτιμημένο ρούχο που δεν ειναι καν fitted?

Γυμνός με λάδια....μόνο με Γκιπσον.
H Gibson για να αναγωνιστει τη νεα καμπανια της Fender θα βγαλει φωτογραφια σου με σμοκιν και les paul και θα λεει "Ναι, αλλά ο Λάκης έχει Gibson"! Και μια δεύτερη πιο γενική που θα λεει "Μόνο μια Gibson είναι αρκετά ανδρικη".

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back