Αυτο ειναι ωραιο poll
Ειμαι μεταξυ sunburst και olympic white
Ναι, αλλά με ποιο συνδυασμό ταστιερας (maple - rosewood);Και fiesta red.
Αλλά το burst θα κερδίσει
Με γρίφους μιλάς γέροντα...Μια είναι η strat.
Και σε χρώμα.
Και θα είναι η επόμενη αγορά μου.
Ε όχι και γρίφος.Με γρίφους μιλάς γέροντα...
Μην είναι η λατρεμένη μου, αποψάτη και σούπερ σπάνια burgundy mist;![]()
Εεεεεεε... Μα καλά, τελευταία φορά είχε πάει εκεί το θέμα ήθελες διακαώς μια fr.Ε όχι και γρίφος.
Απλά είναι τα πράγματα.
2 tone sunburst, 3 way switch, maple fretboard, vintage tuners, vintage bridge with ashtray.....1954.
Παιδιαρίσματα.Εεεεεεε... Μα καλά, τελευταία φορά είχε πάει εκεί το θέμα ήθελες διακαώς μια fr.
OK 2 tone sunburst κλασική αξία.
Ε όχι και γρίφος.
Απλά είναι τα πράγματα.
2 tone sunburst, 3 way switch, maple fretboard, vintage tuners, vintage bridge with ashtray.....1954.
Απολύτως κατανοητό. Και εγώ κάπως έτσι κινήθηκα όταν πήρα τον "συνομήλικο" - το JB του '71. Το real deal.Θέλω το real deal και με τις 4
Απολύτως κατανοητό. Και εγώ κάπως έτσι κινήθηκα όταν πήρα τον "συνομήλικο" - το JB του '71. Το real deal.
Βέβαια αυτή η αγορά ήταν για να μου φύγει ο ζαβλαμάς... Το JB που χρησιμοποιώ είναι το Geddy Lee (του '96, το οποίο βασίζεται σαν ιδέα σε αυτό του '74, αλλά με τις "μόντες" που ήθελε ο Geddy), λόγω λατρεμένου thin C shape μπράτσου.
Δεν θα πάρω την 54 για να τη χρησιμοποιώ.Απολύτως κατανοητό. Και εγώ κάπως έτσι κινήθηκα όταν πήρα τον "συνομήλικο" - το JB του '71. Το real deal.
Βέβαια αυτή η αγορά ήταν για να μου φύγει ο ζαβλαμάς... Το JB που χρησιμοποιώ είναι το Geddy Lee (του '96, το οποίο βασίζεται σαν ιδέα σε αυτό του '74, αλλά με τις "μόντες" που ήθελε ο Geddy), λόγω λατρεμένου thin C shape μπράτσου.
Μετά τις πολλές και διάφορες εκδοχές και ερμηνείες περι ανδρισμού και λοιπών δαιμονίων στην ελληνική πραγματικότητα και δημοσιότητα, έρχεται να προστεθεί μια ακόμη ρηξικελευθη ομολογουμένως δήλωση!Δεν θα πάρω την 54 για να τη χρησιμοποιώ.
Έχω soundsation strat που πετάει.
Θα την πάρω για να ολοκληρωθώ ως άντρας.
Η απόλυτη φωτογραφία ολόσωμη με 54αρα έχει βγει.Το παραπάνω οφείλει να γίνει λεζάντα σε ολόσωμη φωτογραφία με την κιθάρα βεβαίως.
Αν η αισθητική είναι και αντιστοιχη ανδρικού περιοδικού των 90s ακόμα καλύτερα!
Γυμνός με λάδια....μόνο με Γκιπσον.H Fender αλλάζει στρατηγική διαφημισεων για να ευθυγραμμιστει και με τη νεα κυβέρνηση.
Μυικότητα, λάδια, σκληρά φώτα/σκοτάδια και moto "Εισαι αρκετά ανδρας για την καινούρια 54 Strat RI"???
1ον δεν περνάνε αυτά σήμερα, χρειάζεται πιο επιθετική εικόνα.Η απόλυτη φωτογραφία ολόσωμη με 54αρα έχει βγει.
Το πρόβλημα στις μέρες μας είναι που θα βρεις paddock cut jacket.
Μάλλον θα πρέπει να ραψω, αλλά οι σύγχρονοι μοδιστροι δεν έχουν πατρόν.
Αρκει τα λαδια να ειναι συμβατά με το nitroΓυμνός με λάδια....μόνο με Γκιπσον.