Ποια είναι #1 κιθάρα σας?

H PiezzoTele μου γιατί κατάλαβα ότι μπορείς να φτιάξεις πολύ καλή κιθάρα χωρίς να γράφει fender επάνω

gig023.jpg

και η fiber, γιατί κατάλαβα ότι υπάρχει ζωή και χωρίς κουρδισμένα ξύλα ;D

fib13.jpg

Η στρατ έγινε η αγαπημένη μου για κάποια τραγούδια, αν και η βασική μου είναι η nighthawk. Μερικές φορές δεν μπορώ να αποφασίσω ποια αγαπάω περισσότερο...

IMG_0087B.jpg

image002.jpg

Standard strat 87.Toυτη εδω δηλ αλλα με κιτρινισμενα τα πλαστικα μερη

FenderStratSunburst95NOS.jpg

Με μεγάλη δυσκολία, καθότι ερωτευμένος και με τις δύο ηλ.κιθάρες μου, αν έπρεπε να διαλέξω μία (σενάριο house on fire κλπ), θα ήταν η haar 60's tele custom μου (peter florance voodoo 60's μαγνήτες).

haarn.jpg

Η αγαπημένη μου είναι φυσικά η Custom 30 μου.

Βέβαια δεν ξεχνάω την 2002 Fender CS YJM, αλλά είναι άλλο πράμα να έχει "κοπεί" το όργανο στα μέτρα σου.

Custom30_mob_4.jpg

Custom30_mob_2.jpg

στην συλλογη μου εχω και ακριβες αλλα και φτηνες κιθαρες ομως η κουκλα που περναω πιο πολυ χρονο και με γεμιζει πιο πολυ αλλα και επειδη ειχα φαει ΧΡΟΝΙΑ ολοκληρα σκαλωμα με την παρτυ της ειναι αυτη
IbanezS470BK1.jpg

ibanez s470

ανηκε στον metalmike και η φωτο ειναι απο αυτον επισης (δεν εχω προλαβει να την τραβηξω μονη της παρα μονο με εμενα καβάλα :D )

και τωρα που ξαναβλεπω την φωτο.......κατω απο το floyd ξεχωριζει ο "γλομπος" που κραταει την ψηφιακη  ;D ;D...............αααρε μιχαλαρα σε ευχαριστω!!!

messalion είπε:
ibanez s470
Κι εγώ δεν το περίμενα όταν την πήρα, αλλά είναι όντως πολύ καλή κιθάρα.

[off topic]

Βρε 'συ, τι είναι αυτό το "τάπωμα" στη μέση? ;D

Βγαλ'το γρήγορα και βάλε ένα HS ;) όλα τα λεφτά εκεί στη μέση είναι.

[/off topic]

messalion είπε:
IbanezS470BK1.jpg

ibanez s470
Τι μαγνητες φοραει?γιατι εαν φοραει αυτους παρακατω και κατορθωνεις και ακους την κιθαρα ...εγω παω πασο.....

http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/high-power/d-activator-x-bridge

Αυτους τους μαγνητες σε οποια κιθαρα και να τους βαλεις...ολα ισιωμα θα τα κανουν.......εκτος εαν μιλαμε για αλλο μαγνητη....εγω παντως παλιοτερα που ειχα μια πανακριβη ibanez qs540 δεν μου αρεσε καθολου.....δεν μπισταγε το οργανο για τα δικα μου γουστα.......ενω η american deluxe μου βγαζει γουστα πολλα!

fenderiarhs είπε:
>:( >:( >:( >:( δηλαδη δεν εισαι πλεον στρατ player? Απαπαπαπαπα χαλασε ο κοσμος.
Παραμένω φανατικά strat player...αλλά η 335 έχει ΆΑΑΑΛΛΕΣ χάρες που αν δεν τις ζήσεις, δεν μπορείς να τις καταλάβεις :)

Να καταγγείλω με τη σειρά μου πως εγώ σε γνώρισα το 2005 να ψάχνεις πληκτρά στα Γιάννενα με honey blonde Strat.
Αλλάζουνε οι άνθρωποι Γιάννη μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ :) :) :)

WilliamSats είπε:
Κι εγώ δεν το περίμενα όταν την πήρα, αλλά είναι όντως πολύ καλή κιθάρα.

[off topic]

Βρε 'συ, τι είναι αυτό το "τάπωμα" στη μέση? ;D

Βγαλ'το γρήγορα και βάλε ένα HS ;) όλα τα λεφτά εκεί στη μέση είναι.

[/off topic]
οντως ειναι - φαντασου οτι την american deluxe μου την εχω παραμερησει κατα πολυ απο τοτε που πηρα την 470

αυτο στην μεση ειναι κομμενο pickguard για να μην φενεται η τρυπα :D

θα το εκανα να βαλω εναν HS αλλα για το στυλ που την θελω η κιθαρα τα σπαει και ειναι και γρηγορη στις αλλαγες απο μαγνητη σε μαγνητη.........οποτε........ ;D

Τι μαγνητες φοραει?γιατι εαν φοραει αυτους παρακατω και κατορθωνεις και ακους την κιθαρα ...εγω παω πασο.....

http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/high-power/d-activator-x-bridge
φοραει αυτους http://store.guitarfetish.com/gfsporacrpok1.html και τον αντιστοιχο στο neck αλλα οταν την πηρα διεπιστωσα οτι ο φιλος μιχαλης τους ειχε βαλει αναποδα ;D τον bridge στον neck και το αντιστροφο -οποτε και τους αλλαξα θεση - μπορω να πω οτι κανα 2 μερες μετα την αλλαγη η κιθαρα κοιμωταν και μου την ζητησε ενας φιλος για live σε blusαδικο και του την εδωσα - οταν εκανε split τον neck εβγαζε εναν ηχο............απιστευτο - κατι σαν jazzocrunch - εκει εμεινα μαλακας :D :D

γενικοτερα για το στυλ που παιζω η κιθαρα μπορει να κανει "τα παντα"

και γι'αυτο σου ειπα βασιλη οταν μου ειπες οτι θα παρεις 1 να την κρατησεις.......την βρισκεις πολυ δυσκολα τωρα και για τα λ7 της το οργανο ειναι πολυ καλο (εγω δεν ξερω να παιζω  ;D )

elavd είπε:
Παραμένω φανατικά strat player...αλλά η 335 έχει ΆΑΑΑΛΛΕΣ χάρες που αν δεν τις ζήσεις, δεν μπορείς να τις καταλάβεις :)
πως γινεται να εισαι φανατικος strat player να γουσταρεις 1 gibson και στο avatar σου να κρατας 1 tele δεν θα το καταλαβω ποτε ;D ;D

messalion είπε:
πως γινεται να εισαι φανατικος strat player να γουσταρεις 1 gibson και στο avatar σου να κρατας 1 tele δεν θα το καταλαβω ποτε ;D ;D
Busted! ;D ;D

Πανέμορφες κιθάρες... 8)

Η δικιά μου είναι μιά R9 Jimmy Page #1 Custom A.Έχει έναν Τ-top του 69 στη θέση bridge και έναν original double white PAF του 59 στη θέση neck.Επίσης έχει 500άρια Centralabs pots.

pic_1.JPG

pic_2.JPG

pic_3.jpg

messalion είπε:
ενταξει και στη ζωη συμβαινουν αυτα.... ;D

σκεψου καποιον που ειναι παντρεμενος και δηλωνει οτι η γυναικα του "του φτανει" γιατι ειναι κοριτσι για σπιτι (Gibson),γουσταρει ομως την πρωην του ακομα και ας ειναι στριπτιτζου ... ;D....(strat).... αλλα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ θελει την Angelina Jolie (tele)... ;D που ειναι βεβαια και το ΤΕΛΕΙΟ. ;D

Η δική μου No.1 είναι μια Strato MIM 60th anniversary με tortoise shell pickguard και έναν PAF JOE στη θέση bridge και δύο Texas Specials στις άλλες δύο θέσεις.

Με έχει βολέψει απίστευτα το μπράτσο πάντως (χωρίς να ξέρω specs).

IMAG0006.jpg

IMAG0007.jpg

IMAG0008.jpg

BOB10LAMIA είπε:
D'PERGO LIMITED....δεν ειμαι σιγουρος γιατι εχει εναν ισαξιο αντιπαλο,

ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!
Φιλε Μπαμπη και μενα  η αγαπημενη μου κιθαρα αυτη ειναι χαχαχα η δικια σου !!! χεχεχεχεχε Δεν υπαρχει αλλο οργανο τελος !!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back