Infernalgr είπε:Musicman Axis Supersport
![]()
Σσσστωραίοιιιι.... 8) 8) 8)Μusic Man Steve Morse Y2D
![]()
αυτή εδώ και κάτι μήνες....
Κι εγώ δεν το περίμενα όταν την πήρα, αλλά είναι όντως πολύ καλή κιθάρα.messalion είπε:ibanez s470
Τι μαγνητες φοραει?γιατι εαν φοραει αυτους παρακατω και κατορθωνεις και ακους την κιθαρα ...εγω παω πασο.....messalion είπε:![]()
ibanez s470
Παραμένω φανατικά strat player...αλλά η 335 έχει ΆΑΑΑΛΛΕΣ χάρες που αν δεν τις ζήσεις, δεν μπορείς να τις καταλάβειςfenderiarhs είπε:>>
>
>
δηλαδη δεν εισαι πλεον στρατ player? Απαπαπαπαπα χαλασε ο κοσμος.
Αλλάζουνε οι άνθρωποι Γιάννη μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΝα καταγγείλω με τη σειρά μου πως εγώ σε γνώρισα το 2005 να ψάχνεις πληκτρά στα Γιάννενα με honey blonde Strat.
οντως ειναι - φαντασου οτι την american deluxe μου την εχω παραμερησει κατα πολυ απο τοτε που πηρα την 470WilliamSats είπε:Κι εγώ δεν το περίμενα όταν την πήρα, αλλά είναι όντως πολύ καλή κιθάρα.
[off topic]
Βρε 'συ, τι είναι αυτό το "τάπωμα" στη μέση? ;D
Βγαλ'το γρήγορα και βάλε ένα HSόλα τα λεφτά εκεί στη μέση είναι.
[/off topic]
φοραει αυτους http://store.guitarfetish.com/gfsporacrpok1.html και τον αντιστοιχο στο neck αλλα οταν την πηρα διεπιστωσα οτι ο φιλος μιχαλης τους ειχε βαλει αναποδα ;D τον bridge στον neck και το αντιστροφο -οποτε και τους αλλαξα θεση - μπορω να πω οτι κανα 2 μερες μετα την αλλαγη η κιθαρα κοιμωταν και μου την ζητησε ενας φιλος για live σε blusαδικο και του την εδωσα - οταν εκανε split τον neck εβγαζε εναν ηχο............απιστευτο - κατι σαν jazzocrunch - εκει εμεινα μαλακαςΤι μαγνητες φοραει?γιατι εαν φοραει αυτους παρακατω και κατορθωνεις και ακους την κιθαρα ...εγω παω πασο.....
http://www.dimarzio.com/pickups/humbuckers/high-power/d-activator-x-bridge
πως γινεται να εισαι φανατικος strat player να γουσταρεις 1 gibson και στο avatar σου να κρατας 1 tele δεν θα το καταλαβω ποτε ;D ;Delavd είπε:Παραμένω φανατικά strat player...αλλά η 335 έχει ΆΑΑΑΛΛΕΣ χάρες που αν δεν τις ζήσεις, δεν μπορείς να τις καταλάβεις![]()
Busted! ;D ;Dmessalion είπε:πως γινεται να εισαι φανατικος strat player να γουσταρεις 1 gibson και στο avatar σου να κρατας 1 tele δεν θα το καταλαβω ποτε ;D ;D
ενταξει και στη ζωη συμβαινουν αυτα.... ;Dmessalion είπε:πως γινεται να εισαι φανατικος strat player να γουσταρεις 1 gibson και στο avatar σου να κρατας 1 tele δεν θα το καταλαβω ποτε ;D ;D
Φιλε Μπαμπη και μενα η αγαπημενη μου κιθαρα αυτη ειναι χαχαχα η δικια σου !!! χεχεχεχεχε Δεν υπαρχει αλλο οργανο τελος !!BOB10LAMIA είπε:D'PERGO LIMITED....δεν ειμαι σιγουρος γιατι εχει εναν ισαξιο αντιπαλο,
ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!