οντως ειναι πολυ ωραιο . περιμενουμε clips... ;Dtrigga είπε:Υ.Γ.Μεγιές το όχημα ωραίο είναι.
οντως ειναι πολυ ωραιο . περιμενουμε clips... ;Dtrigga είπε:Υ.Γ.Μεγιές το όχημα ωραίο είναι.
Ορίστε ένα clip που έγραψα. Συγχωρείστε τυχόν λαθάκια και στραβοτιμονιές, αλλά ήταν αυτοσχεδιασμός.boody είπε:περιμενουμε clips... ;D
Όχι αλλά έχω κάνει με chally, είμαι μπροστά.panagiotis είπε:Έχετε κάνει εντουράδα με GLX; αμ δε....
kwstas79 είπε:Όχι αλλά έχω κάνει με chally, είμαι μπροστά.Έχετε κάνει εντουράδα με GLX; αμ δε....
Kι αυτο ειναι φλωρικο!kwstas79 είπε:Αυτό είναι φλώρικο, το πραγματικό το σωστό το πρόστυχο είναι τούτο:
![]()
Το δικό μου ήτο χρώμα τριανταφυλλί, επειδή είμαι και πολύ άνδρας.
έτσι ντε….ΑΥΤΟ είναι το πραγματικό chally…kwstas79 είπε:Αυτό είναι φλώρικο, το πραγματικό το σωστό το πρόστυχο είναι τούτο:
![]()
Τα φτιαγμένα chaly πάνε και μόνα τους, το θέμα αμούστακο παιδάριο είναι να τα λιώνεις όσο είναι 50άρια και να κάνεις τον κόσμο να απορεί. Πάντως παίρνεις +1 κάρμα από μένα για το σουζούκαρο. Το επόμενο θύμα μου ήταν (είναι) ένα FB που έκανε ρεκόρ σε επισκευές-βελτιώσεις-αναβάσεις. Μπατ δις ιζ ανόδερ στόρι.blue είπε:Kι αυτο ειναι φλωρικο!Αυτό είναι φλώρικο, το πραγματικό το σωστό το πρόστυχο είναι τούτο:
![]()
Το δικό μου ήτο χρώμα τριανταφυλλί, επειδή είμαι και πολύ άνδρας.
Εσυ ειδικα θα επρεπε να ξερεις οτι ενα chally οφειλει να εχει νικελωμενα ψαλιδια απο astrea,sebring,τιμονι απο bmx κ να φορας κολλητο αμανικο με δρακο οταν το οδηγας.
Oι αντρες,το μελλον της ελληνικης τζαζ τοτε (κ παρον τωρα) ειχαν γουρουνακι ;D
![]()