- Πόντοι
- 38
E δεν σας πιστεύω!!!
;D
Κάποια στιγμή θα βάλω φωτό κι απ'το δικό μου Ι.Χ. ...

Κάποια στιγμή θα βάλω φωτό κι απ'το δικό μου Ι.Χ. ...
Ορίστε ένα clip που έγραψα. Συγχωρείστε τυχόν λαθάκια και στραβοτιμονιές, αλλά ήταν αυτοσχεδιασμός.boody είπε:περιμενουμε clips... ;D
Όχι αλλά έχω κάνει με chally, είμαι μπροστά.panagiotis είπε:Έχετε κάνει εντουράδα με GLX; αμ δε....
kwstas79 είπε:Όχι αλλά έχω κάνει με chally, είμαι μπροστά.Έχετε κάνει εντουράδα με GLX; αμ δε....
Kι αυτο ειναι φλωρικο!kwstas79 είπε:Αυτό είναι φλώρικο, το πραγματικό το σωστό το πρόστυχο είναι τούτο:
![]()
Το δικό μου ήτο χρώμα τριανταφυλλί, επειδή είμαι και πολύ άνδρας.
έτσι ντε….ΑΥΤΟ είναι το πραγματικό chally…kwstas79 είπε:Αυτό είναι φλώρικο, το πραγματικό το σωστό το πρόστυχο είναι τούτο:
![]()
Τα φτιαγμένα chaly πάνε και μόνα τους, το θέμα αμούστακο παιδάριο είναι να τα λιώνεις όσο είναι 50άρια και να κάνεις τον κόσμο να απορεί. Πάντως παίρνεις +1 κάρμα από μένα για το σουζούκαρο. Το επόμενο θύμα μου ήταν (είναι) ένα FB που έκανε ρεκόρ σε επισκευές-βελτιώσεις-αναβάσεις. Μπατ δις ιζ ανόδερ στόρι.blue είπε:Kι αυτο ειναι φλωρικο!Αυτό είναι φλώρικο, το πραγματικό το σωστό το πρόστυχο είναι τούτο:
![]()
Το δικό μου ήτο χρώμα τριανταφυλλί, επειδή είμαι και πολύ άνδρας.
Εσυ ειδικα θα επρεπε να ξερεις οτι ενα chally οφειλει να εχει νικελωμενα ψαλιδια απο astrea,sebring,τιμονι απο bmx κ να φορας κολλητο αμανικο με δρακο οταν το οδηγας.
Oι αντρες,το μελλον της ελληνικης τζαζ τοτε (κ παρον τωρα) ειχαν γουρουνακι ;D
![]()