- Πόντοι
- 8
Σήμερα έτυχε να δω σε ποδηλατάδικο, επιγραφή για RALEIGH. Επί της 3ης Σεπτεμβρίου, ανάμεσα Στουρνάρη και Σολωμού (δεξιά όπως πάνε τα ΙΧ). Μικρό μαγαζί με μεγάλο υπόγειο.WrTsXxx είπε:σ ευχαριστώ dkall φαντάζομαι ότι πρόκειται για ένα συναισθηματικού τύπου κόλλημα... όπως λέμε δεν εμπιστεύομαι το συνθι μου σ οποιοδήποτε σέρβις, θα το πάω στην αντιπροσωπία...
δε γνωρίζει κανείς αντιπρόσωπο της RALEIGH ε?
{επειμένω να ρωτάω γιατί είχαμε διάφορες συζητήσεις γύρω από τους εμπόρους κλπ και πλεόν ειμαι περίεργος! τι απ έγινε αυτή φίρμα στην Ελλάδα;}
Η RALEIGH είναι κλασσική μάρκα, όπως λέμε Rickenbacker σε κιθάρες...
Προσωπικά σου προτείνω δύο μάστορες με μεγάλη πείρα και μεράκι σε παλιά - ιστορικά ποδήλατα (για αναπαλαιώσεις αρχαίων ποδηλάτων κλπ):
1ος Αλτιπαρμάκης, επί της Αριστοτέλους (ανάμεσα Καποδιστρίου και Χαλκοκονδύλη?)
2ος Τσιπίδης, Στοά Πατησίων, δίπλα στην Στουρνάρη, δίπλα στο θέατρο που παίζει συχνά Καακατσάνης κλπ ΟΧΙ τον Φρειδερίκο (μεγάλο μαγαζί) αλλά το δίπλα, μικρό μαγαζί με έναν παππού μέσα και καμιά 10αρια παλιές κούρσες ποδήλατα απ' έξω (σε κατάσταση NOS χεχεχε....).
Δοκίμασε και δεν θα χάσεις
Α μην το ξεχάσω, όποιος ξαναγράψει ότι τα ORBEA είναι από Κίνα - Ταιβάν - Ζανζιβάρη - Μογγολία κλπ θα έρθω με το ORBEA μου και θα του το κοπανήσω στο κεφάλι (και είναι και carbon-δεν θα πάθει και τίποτα) μέχρι να μάθει να τραγουδάει το Smoke on the water στα ΒΑΣΚΙΚΑ.