ωραιο ποδηλατο ηλια . πως σταματαει? εχει κοντρα? χε χε
εδω στο βολο λεει για ποδηλατο , εχει πολυ ωραια διαδρομη απο ιχθυοσκαλα εως αναυρο .
Αγορασα κι εγω πριν 3 χρονια και μου το εκλεψαν κι εμενα. το αφηνα βεβαια στην εισοδο ξεκλειδωτο με ανοιχτη παντα την πορτα . τι περιμενα κι εγω. που νομιζα οτι μενω , στο τοκιο...!
Παντως το καλοκαιρι ειναι δυσκολο να κυκλοφορεις με το ποδηλατο εαν δε το κανεις οργαωμενα για αθλητισμο. αν πεις δηλαδη παω για ψωνια ή για καφε στο κεντρο γρηγορα θα το σιχαθεις γιατι η ζεστη ειναι τρομερη και αν εχεις και ανηφορες στην διαδρομη θα ιδρωνεις και μονο καφε δε θα θελεις. φθινοπωρο ανοιξη ειναι ιδανικες εποχες.
Εμεις ειχαμε παρει ολα τα φιλαρακια ποδηλατο και την ειχαμε δει η μαργαριτα η μαργαρω και κατεβαιναμε φαλαγγα παραλια με τα ποδηλατα και καλα αθλητες , και τα παρκαραμε διπλα στην καφετερεια και μετα ντουμανιαζαμε στα τσιγαρα οι αθληταρες...

πλακα ειχε παντως γιατι συντομα συμπεριφερομασταν σαν παιδια και προσπαθουσε ο ενας να κανει κατι που δε μπορουσε να κανει ο αλλος. πχ να ανεβουμε κανενα ψηλο σκαλοπατι ή να κατεβουμε καμια μεγαλη σκαλα κλπ κλπ .
Ημασταν γενικα για κλαμματα .
Μετα ο ενας σταματησε γιατι ειχε προβλημα στην μεση (οχι απο το ποδηλατο ) ο αλλος πηρε rx8 mazda

και εγω εβγαλα γκομενα

( χε χε αστειευομαι , μου κλεψαν το ποδηλατο κλαψ κλαψ )