παντως οταν μιλαμε για πληκτρα το πρωτο πραγμα που ερχεται στο μυαλο ειναι ενα workstation...και γιατι οχι ενα andromeda' date='ενα πολυ εβολβερ κτλ.ειναι κριμα που κατασκευαζονται ελαχιστα real analog synths πια[/quote']
εμενα παντως μου ερχεται το κοκκιναδι![]()
Pa 800 / Pa1XΈτσι επειδή μου χτύπησε μεγάλος έρωτας' date=' 4,48 τα χαράματα που μόλις γύρησα σπίτι[/quote']
Ωραία αλλά πιο πολύ θα ήθελα έαν korg extreme ή ένα fantom 76άρι!
Στο Extreme που ανέφερες ... ++++++++Pa 800 / Pa1XΈτσι επειδή μου χτύπησε μεγάλος έρωτας' date=' 4,48 τα χαράματα που μόλις γύρησα σπίτι[/quote']
Ωραία αλλά πιο πολύ θα ήθελα έαν korg extreme ή ένα fantom 76άρι!
αχχχχχχχχ
EDIT:δείτε να γελάσετε τι γράφει ένας που είναι σουρομένος
http://youtube.com/watch?v=eS4SWsnx_6M
Και το CS-80 όταν βγήκε ήταν αφύσικα πανάκριβο και τρομερά δύσχρηστο αλλά αυτό δεν το εμπόδισε να είναι το καλύτερο σύνθ όλων των εποχών. Το ίδιο συμβαίνει με το OASIS.Πες ταααα.....αφύσικα πανάκριβο όργανο
θεϊκό synth,αλλά και η τιμή του είναι στα 7-10 χιλιάρικα.stratigos_lee είπε:βιαστικα να μιλησω παραπανω ,,λοιπον ακυρα ολα ,το μονο συνθ που θελω ειναι το υπερσπανιο,πανακριβο και θεοβαρο WAVE
![]()
έτσι κι αλλιώς είναι πολύ σπάνια οργανα.κάτω απο 200 εχουν φτιαχτεί. στο ebay (το γερμανικό) έχω δει 3-4 τα τελευταια 2 χρόνια. επίσης στο mailing list της waldorf αραιά και που (μιλάμε για πολύ αραιά όμως ;D ) θα δεις κάποιον να πουλάει το τέραςstratigos_lee είπε:πληροφοριακα μηπως ξερεις που πουλανε τετοιο? γιατι στο εβαυ δεν εχω δει ποτε
Έχω ακούσει 300, αλλά ok δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, είναι όντως πολύ σπάνια synthesizers. Κάποια χρονική στιγμή οι Snap είχαν τρία :έτσι κι αλλιώς είναι πολύ σπάνια οργανα.κάτω απο 200 εχουν φτιαχτεί.