Πλήκτρα που θα θέλατε.

Κορυφαιες επιλόγες yanni...Τι μουσική παίζεις??

Πολύ καλή ερώτηση φίλε sPId_x... :roll: Την κάνω κι εγώ στον εαυτό μου τις ώρες που ονειροπολώ!

Πιθανότατα θα ήταν:

1) Korg Oasys 88 keys

2) Κάποιο synth-action MIDI keyboard με διάφορα μπλιμπλίκια και ένα pad controller

Αλλά κάθε λίγο καιρό αλλάζω γνώμη άρα μην τα πάρετε τοις μετρητοίς! :D

Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι, και ένα Nord Stage Compact μαζί με μια Ανδρομέδα δεν θα ήταν καθόλου άσχημα...

Nemoo παίζω πολλά και διάφορα, με πολλούς και διάφορους, αλλά το "κανονικό" μου γκρουπ λέγεται Happy Dog Project

Πανω πανω θα βιδωνα ενα ακομα σταντ και θα εβαζα το Nord lead

Στη μεση το Κοργκακι PA1X pro Elite

Κατω την Κόργκια Όαση των 5 Ηπειρων και των 7 θαλασσων

ε και το καημενο το πα50 που τ'αγαπαω τοσο πολυ...στα πλαγια :twisted: :twisted: :twisted:

Nemoo παίζω πολλά και διάφορα, με πολλούς και διάφορους, αλλά το "κανονικό" μου γκρουπ λέγεται Happy Dog Project
Α...ΝΑι ρε ....Ωχ σωστά sry...Exω ακούσει μουισκή σου στο myspace σου... Παρα πολύ καλή h μουσική σας ειδικά στους Blend.... :D

Οτι και ο alchemist.

η εναλλακτικά, το νεο roland με το vocoder απο πάνω, και απο κάτω ενα 76αρι extreme triton.

H τριτη λυση ενα roland va 88αρι απο κάτω και ενα triton le απο πάνω.

η να βάλω δυο κομμένους θερμοσίφωνες να τους κάνω θράκα , και να καλέσω κόσμο σπίτι, να ψήσουμε πολύ παϊδι , μετά να φάμε παγωτό σοκολάτα παρφέ με σιρόπι σοκολάτα, ενα βυτίο μπύρα, και μετά θα μπούνε καμια 30 γυναίκες, στο παιχνίδι να κάνουμε... σουσέλ. Καλεσμένο όλο το noiz και για εκείνη και μόνο την μέρα θα συννενοηθούμε να μην μιλάμε για μουσική, αυτό βέβαια είναι αδύνατο.

η να βάλω δυο κομμένους θερμοσίφωνες να τους κάνω θράκα ' date=' και να καλέσω κόσμο σπίτι, να ψήσουμε πολύ παϊδι , μετά να φάμε παγωτό σοκολάτα παρφέ με σιρόπι σοκολάτα, ενα βυτίο μπύρα, και μετά θα μπούνε καμια 30 γυναίκες, στο παιχνίδι να κάνουμε... σουσέλ. Καλεσμένο όλο το noiz και για εκείνη και μόνο την μέρα θα συννενοηθούμε να μην μιλάμε για μουσική, αυτό βέβαια είναι αδύνατο.[/quote']

Όπα... ναι δεν θα μιλάει κανένας για μουσική. Θα γίνει το μεγαλύτερο jam... στην ιστορία... :) :) funk & blues πάνε με τα κοψίδια... :) :)

Ενοούσα όμως να βάλω τις θρακες πάνω στη βάση , εννοείται. :lol:

1) Νord Modular G2X το οποιο εχω :) και μου ειπαν στη adamco :P οτι δεν παραγεται πια αν ξερει κανεις να μας πει αν αληθευει και γιατι ?

2) Νord Lead 2x μ΄αρεσει το κοκκινο τι να κανουμε ?

Την Andromeda μόνο. (ότι άλλο θα ήθελα σε πλήκτρο το έχω)
Θυμησε μας τι ακριβως !! :D :D :D
Ενα motifES φίλε μου, μόνο του..δεν ξέρω εσείς αλλά εμένα με κάλυψε.

Η μόνη περίπτωση να αγοράσω πλήκτρο με πάνω από 1000€ τι στιγμή που μιλάμε είναι αναλογικό, οπότε μου λείπει μια Ανδρομέδα :wink:

Τελικά το "όνειρο" καθε πληκτρά το oasys πήγε άπατο....χαχαχαχ....το περιμενα... :)

Ενταξει τρόλιασα λίγο αλλα δεν πειράζει....Αραγε έχει χρησιμοποιήσει κανείς απο εμάς κάποιο moog....??

Δεν είναι τόσο τραγικά ακριβά.....στην τελική....

Νομιζω θα ημουν κομπλε με ενα τελευταιο μοντελο kwrzueil kai ενα triton

και τα δυο με 76 πληκτρα αντε και ενα korg MS2000 ετσι για να πειραματιζομαι.

Πολυ NORD κυκλοφορεί! Τι παίζει με αυτο τελικά και το θέλουν ολοι?

Χωρίς να αποχωριστώ τα δικά μου,έχω μανία στο Triton Extreme (76) και ένα PA800.

Δεν θα με χαλούσε και ένα ΡΑ1Χ όμως...

Βασικά αυτή η ερώτηση είναι λίγο ανούσια και ξέρετε γιατί?

Επειδή είναι σαν να ρωτάς έναν γυναικά: σου προσφέρουμε 2 γυναίκες,ποιες θα ήθελες?

Απάντηση:ΟΛΕΣ!!

(με λίγο χιούμορ)

Χαιρομαι που βλεπω πολλους red addicts εκει εξω!

Λοιπον, περα απο την Ερυθρα Ταξιαρχια (Nord Lead και Electro) που κατεχω (and f*&^ing proud of it!!!) θα γινω λιγο απληστος με μια 2η διπλη βαση με ενα Kurzweil PC3 μονο για το πιανο και τα mellotrons και ενα moog - ωραιος NemOOO !-

Aυτα και εφυγα για audition στους Portishead!

αν και ειμαι κατοχος roland xp80 full expanded(+ 2 καρτες στην ακρη... :lol: :lol: ),ενος kurzweil κ2000 me 64mb ram k.tl...kai supernova II,αυτα που αρεσουν στον EYEPROTOCOLL ειναι και δικες μου..επιθυμιες..!!!!(andromeda k v-synth...)ειναι καταπληκτικα οργανα..

παρ'ολα αυτα ομως ηδη με αυτα που εχω καλυπτω ολες μου τις αναγκες και δεν νομιζω ποτε να τα παρω,για αυτον ακριβως τον λογο...και αυτο γιατι εχω μαθει καλα τα οργανα και φτιαχνω οποιονδηποτε ηχο θελω...θα ηταν καλο να προσανατολιστουμε ολοι στο να διαβασουμε καλα το manual των οργανων μας και να πειραματιστουμε απειρες ωρες.... :wink: :wink: :wink:

ειμαι σιγουρος οτι ετσι θα εκτιμησουμε πολυ περισσοτερο αυτα που ηδη εχουμε και γιατι οχι...ισως και να μην ξοδευτουμε αδικα... :lol: :lol:

KURZWEILάδες όλου του κόσμου ενωθείτε!!!!!!

Λοιπόν βάζω κάτω μονοκούκι το OASYS με όλα τα καλούδια του και επάνω το Κ2600S (που το έχω και όσο το σκαλίζω τόσο ανακαλύπτω.....!!). Αν βγει το Κ3000 το τραμπάρω με το Κ2600.

Μπαίνω στον πειρασμό και θα προσθέσω και ένα arranger, το PA800 βέβαια.

Αλήθεια ξέρει κανένας τι θα έχει το Κ3000;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back