D
Dr. No
Guest
Δυνατός, αλλά θα ήθελα την κιθάρα σου πιο μπροστά/δυνατά στη μίξη ?Here's my take.
Η αλήθεια είναι ότι ξενίζει λίγο την πρώτη φοράθα έπρεπε αντί για G# να είναι G
Δυνατός, αλλά θα ήθελα την κιθάρα σου πιο μπροστά/δυνατά στη μίξη ?Here's my take.
Η αλήθεια είναι ότι ξενίζει λίγο την πρώτη φοράθα έπρεπε αντί για G# να είναι G
Η αλήθεια είναι ότι ξενίζει λίγο την πρώτη φορά
Here's my take ....
Να 'μαι κι εγώ, γνωστός μαϊντανός στα τζαμαρίσματα. Να 'σαι καλά Νίκο, μ' έβαλες κι έπιασα κιθάρα μετά από 10 μέρες.
Your browser does not support the HTML5 audio tag.
Προβολή συνημμένου 26131
Προσωπικά μάλλον θα τρέχω και δε θα φτάνω με την τροπή που πήραν τα πράγματα εδώ στην περιοχή ενδιαφέροντος!Από αύριο που μας μαντρώνουν πάλι αναμένω ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Σε ΕΣΑΣ το λεΓω που καΜνετε τον Ντοναλντ Ντακ..... ?
@Spyros Delta
@fusiongtr
@pipityri
@matawan
@argytar
@yameth
@mpamps
@BillTrantos
@cos_dr
@cigaret13
@Nikos Aravanis
αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους παικταραιΟΥς του forum !
Μόλις λύσω τα συνδικαλιστικα μου, εργασιακά μου είπαμε. Θα γράψω. Σάββατο θα το γράψω. Εδώ δεν κωλώνω να τα βάλω με εργοδότες και κεφάλαιο. Θα κωλωσω να σολαρω στα C#m7ADadd9pxnitro+dtsX που βάζετε?Από αύριο που μας μαντρώνουν πάλι αναμένω ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Σε ΕΣΑΣ το λεΓω που καΜνετε τον Ντοναλντ Ντακ..... ?
@Spyros Delta
@fusiongtr
@pipityri
@matawan
@argytar
@yameth
@mpamps
@BillTrantos
@cos_dr
@cigaret13
@Nikos Aravanis
αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους παικταραιΟΥς του forum !
Με άγχωσες ρε! Ορίστε!
Η διαδικασία ήταν η εξής...άκουσα το backing μερικές φορές, ώστε να καταλάβω τα μέρη, ακόρντα κλπ. Αποφάσισα την δομή που θα έχει το σόλο, γενικά. Δηλαδή, η κορύφωση θα ήταν στο 2ο μέρος, το 1ο θα οδηγούσε σε αυτό και το 3ο θα ήταν η αποφόρτιση. Στην συνέχεια έπαιξα μερικές φορές, κυρίως για να μαρκάρω κάποιους τονισμούς του rhythm section ώστε να πέσω πάνω τους , να αποκτήσω μια αίσθηση της κίνησης της αρμονίας και για να δω αν θα μου προκύψει κάποιο μοτίβο που θα δώσει στο όλο πράμα μια ταυτότητα. Ύστερα, έκανα ένα take, μου άρεσε και το ξαναέπαιξα άλλη μία λίγο, άλλα όχι τελείως, πιο καθαρά.
Γενικά, το αντιμετώπισα σαν μια δουλειά, δεν ήθελα απλά να τζαμάρω. Ως προς το αρμονικό, σκάλες κλπ, γενικά έπαιξα πάνω στα ακόρντα.
Gear, η Strat και VG8.
Your browser does not support the HTML5 audio tag.
Προβολή συνημμένου 26146
..........
Μάλιστα! Δεν μας αφήνετε στην "αιώνια λιακάδα ενός .......... μυαλού" λέω 'γώ!..........
Μια strat,καποιο preset του guitar rig-δε θυμαμαι ποιο δυστυχως-περασμενο μεσα απο ενα booster,ενα chorus,flanger και delay.
Ξεκινώ λέγοντας ότι νομίζω ότι .....