Πείτε ένα παράπονο για το αγαπημένο σας σύνθ!

cyclops είπε:
Αν εξαιρέσεις ότι θα είχες να παλέψεις με SCSI, floppy disk και άλλα τέτοια βάσανα, ηχητικά είναι μακράν καλύτερο από πολλές σημερινές ναυαρχίδες...
Το εχει ο Σιαχαμης θα ρωτησω για αυτο,οντως εχεις δικιο σε αυτο.

και εγω  . σε καποια στιγμη ενα Kurzweil ειναι μονοδρομος  ;D
;)

@mamonu: του ποστάρεις ένα ολόκληρο άλμπουμ τίγκα στους ηλεκτρονικούς ήχους και αυτός το μόνο που έχει να πει είναι:

τα Kurzweil δεν φημιζονται για τους ηλεκτρονικους τους ηχους.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Λένε ότι ο αυνανισμός προκαλεί τύφλωση. Ο καταρράκτης μας απέδειξε περίτρανα ότι προκαλεί και κώφωση. ;D

cyclops είπε:
@mamonu: του ποστάρεις ένα ολόκληρο άλμπουμ τίγκα στους ηλεκτρονικούς ήχους και αυτός το μόνο που έχει να πει είναι...
Το ακουσες βλεπω ολο και εβγαλες και συμπερασμα. "Τιγκα στους ηλεκτρονικους ηχους". Ευγε. Καταφερες να ακουσεις ενα 50λεπτο αλμπουμ μεσα σε 5 λεπτα. ;D ;D ;D

Λένε ότι ο αυνανισμός προκαλεί τύφλωση.
Εσυ πως γραφεις τοτε? Φανταζομαι με καποιο Braille πληκτρολογιο ε?....
mock.gif

Εγω εχω να πω ακομα και το pc6 le που το ειχα ακουσει και το εχασα(στα 400 ευρα) απο καποιον που το εδινε μεσα στις αγγελιες εκλαψα  :'(

Waterfall-K είπε:
Το ακουσες βλεπω ολο και εβγαλες και συμπερασμα. "Τιγκα στους ηλεκτρονικους ηχους". Ευγε. Καταφερες να ακουσεις ενα 50λεπτο αλμπουμ μεσα σε 5 λεπτα. ;D ;D ;D
Δε μπορείς να καταλάβεις πώς γίνεται, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις άρτια ακοή. Δε μπορώ να σε βοηθήσω σ' αυτό.

Εσυ πως γραφεις τοτε? Φανταζομαι με καποιο Braille πληκτρολογιο ε?....
mock.gif
"Συλλεκτικό" ανέκδοτο ε; Σόρρυ που δε γέλασα, δεν ανήκω σ' αυτή τη συνομοταξία. Μάλλον θα πρέπει να είσαι wanker για να το καταλάβεις. Δεν πειράζει, το κατάλαβες εσύ κι αυτό φτάνει. ;D

cyclops είπε:
Αν εξαιρέσεις ότι θα είχες να παλέψεις με SCSI, floppy disk και άλλα τέτοια βάσανα, ηχητικά είναι μακράν καλύτερο από πολλές σημερινές ναυαρχίδες...
και ποσο μπορει κανεις να το βρει;

foxxx είπε:
Εγω εχω να πω ακομα και το pc6 le που το ειχα ακουσει και το εχασα(στα 400 ευρα) απο καποιον που το εδινε μεσα στις αγγελιες εκλαψα  :'(
Τι να το κάνεις ρε συ το Kurzweil. Πάρε εκεί ένα MoXF που είναι το καλυτερότερο keyboard που βγήκε ποτέ. ;D

cyclops είπε:
Τι να το κάνεις ρε συ το Kurzweil. Πάρε εκεί ένα MoXF που είναι το καλυτερότερο keyboard που βγήκε ποτέ. ;D
Eγω Κυκλωπα μου τα αγαπαω ολα τα οργανα ξεχωριστα για δικους μου λογους το καθενα και βαση το ποσο με βολευουν σε αυτα που γραφω και πειραματιζομαι.

foxxx είπε:
Eγω Κυκλωπα μου τα αγαπαω ολα τα οργανα ξεχωριστα για δικους μου λογους το καθενα και βαση το ποσο με βολευουν σε αυτα που γραφω και πειραματιζομαι.
Είσαι αντιδραστικός και τεντυμπόης που δεν αγαπάς ΜΟΝΟ το Motif σου.

Μόνο αυτό αξίζει, όλα τα άλλα πέτα τα στα σκουπίδια. ;D

Καληνύχτες. :)  8)

cyclops είπε:
Είσαι αντιδραστικός και τεντυμπόης που δεν αγαπάς ΜΟΝΟ το Motif σου.

Μόνο αυτό αξίζει, όλα τα άλλα πέτα τα στα σκουπίδια. ;D

Καληνύχτες. :)  8)
;D ;D ;D ;D ;D

foxxx είπε:
Εγω εχω να πω ακομα και το pc6 le που το ειχα ακουσει και το εχασα(στα 400 ευρα) απο καποιον που το εδινε μεσα στις αγγελιες εκλαψα  :'(
Στα 450 ηταν το le.. τον είχα πάρει τηλέφωνο και του είπα ότι σε πέντε μέρες πληρώνομαι και το αγοράζω..

Αυτό ηταν όλο την άλλη μέρα έφυγε...

Τί 4 part performance και 8 και 16 μου λέτε. Εδώ GEM λεμε. 32 zones με 16parta performances για να χωρίσεις στο κλαβιέ και να παίξεις ότι θέλεις. Φυσικά θα πρέπει να κάνεις τάμα στη θεά Κάλι να σου δώσει ακόμα 6 χέρια ώστε να χταπόδι πλέον να μπορείς να παίξεις όλες αυτές τις ζόνες. ::)

Και 6 oscillators ανά ήχο σε 16part performances Πόσο μάς κάνει; Χρειαζόμαστε νέες μεθόδους σύνθεσης και αναπαραγωγής του ήχου. Πολύ στασιμότητα στον χώρο έχει πέσει... Παράπονα...

axtarmas είπε:
Τί 4 part performance και 8 και 16 μου λέτε. Εδώ GEM λεμε. 32 zones με 16parta performances για να χωρίσεις στο κλαβιέ και να παίξεις ότι θέλεις. Φυσικά θα πρέπει να κάνεις τάμα στη θεά Κάλι να σου δώσει ακόμα 6 χέρια ώστε να χταπόδι πλέον να μπορείς να παίξεις όλες αυτές τις ζόνες. ::)

Και 6 oscillators ανά ήχο σε 16part performances Πόσο μάς κάνει;
Καλά, όσον αφορά τα 16x6=96 oscillators, θα πρέπει να έχεις μεγάλη πολυφωνία για να παίξεις αξιοπρεπώς όλο αυτό το υλικό σε stack. Ακόμα και 128 φωνές πολυφωνίας να είχες, θα σου έδιναν πρακτικά 128/96=1.33 νότες στα πλήκτρα. Κι ακόμα και έτσι, θα πρέπει ο επεξεργαστής να είναι super fast για να τις αραδιάσει όλες ταυτόχρονα και να μην έχεις περαιτέρω προβλήματα.

Χρειαζόμαστε νέες μεθόδους σύνθεσης και αναπαραγωγής του ήχου. Πολύ στασιμότητα στον χώρο έχει πέσει... Παράπονα...
Δεν έχεις δίκιο, μία χαρά νέες μέθοδοι σύνθεσης υπάρχουν, πέραν της κλασικής sample playback. Απλά δεν τις χρησιμοποιούν όλοι σήμερα. Κάτι analog modeling, physical modeling κλπ αποτελούν πλέον άγνωστες λέξεις για εταιρείες που χρησιμοποίησαν τις εν λόγω τεχνολογίες στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Αφού υπάρχουν "ειδήμονες" που σκάνε φράγκα για κουτσά μηχανήματα και καμαρώνουν με την επιλογή τους, οι συγκεκριμένες εταιρίες θα συνεχίσουν να πουλάνε τεχνολογία πενταετίας για καμιά δεκαετία ακόμα.

Last edited:
cyclops είπε:
Καλά, όσον αφορά τα 16x6=96 oscillators, θα πρέπει να έχεις μεγάλη πολυφωνία για να παίξεις αξιοπρεπώς όλο αυτό το υλικό σε stack. Ακόμα και 128 φωνές πολυφωνίας να είχες, θα σου έδιναν πρακτικά 128/96=1.33 νότες στα πλήκτρα. Κι ακόμα και έτσι, θα πρέπει ο επεξεργαστής να είναι super fast για να τις αραδιάσει όλες ταυτόχρονα και να μην έχεις περαιτέρω προβλήματα.
+1

cyclops είπε:

Φυσικά θα πρέπει να κάνεις τάμα στη θεά Κάλι να σου δώσει ακόμα 6 χέρια ώστε να χταπόδι πλέον να μπορείς να παίξεις όλες αυτές τις ζόνες. ::)
το ίδιο πράμα λέμε.  8)

axtarmas είπε:
Και 6 oscillators ανά ήχο σε 16part performances
Μη κοιτας ποσα μερη εχει ενα performance αλλα τελικα ποσα απο αυτα τα μερη μπορει να παιξει ταυτοχρονα. 96 oscillators ταυτοχρονα με το πατημα ενος πληκτρου λογικα δεν παιζει με τιποτα. Ασε που θα επρεπε να εχει χαλαρα τουλαχιστον 256ρα πολυφωνια. Και τα Yamaha στο Mix Mode μπορουν να εχουν 16 μερη, δηλαδη μιλαμε θεωρητικα για 128 oscillators, αλλα δεν παιζει ολοι αυτοι να μπορουν να παιχτουν ταυτοχρονα. Οχι οτι δεν μπορει να γινει βεβαια αυτο που λες με το GEM σου, αλλα τοτε το συγκεκριμενο synth δεν θα βρισκοταν στο στουντιο σου αλλα στο στουντιο του Hans Zimmer, διπλα στο Schmidt synth του...

Waterfall-K είπε:
Ποιο ευχρηστο απο το Yamaha δεν παιζει.
Joke.

Η οποια Kurzweil μας εχει πρηξει λιγο (πολυ) με την περιβοητη VAST sound engine εδω και 200 χρονια, αλλα ενα σοβαρο ηλεκτρονικο ηχο δεν εχουμε ακουσει ακομα.
Ποιοι δεν έχετε ακούσει;

Τι φταιει δεν ξερω, υποτιθεται οτι με αυτα τα specs θα ειχε ηχους/combis εντελως "εξωγηινα"
Πως ακούγεται ένας εξωγήινος ήχος; Θα μπορούσες να περιεγράψεις για να το κατανοήσω;

Δε μου απάντησες. Κάποιο δείγμα ή περιγραφή ενός σοβαρού synth ή εξωγήινου ήχου; Να καταλάβω τι εννοείς εσύ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back