mamonu είπε:
Aς παραμεινουμε στο παραπανω. 8)Για τα
Kurzweil δεν εγραψα κατι το οποιο δεν ειναι γνωστο. Τι να...αναπτυξω ρε Μamonu, πλακα κανς? Δεν ξερεις για ποιους ηχους ειναι κυριως γνωστα τα
Kurzweil τα τελευταια 30 χρονια? Ε αν δεν ξερεις πραγματικα ζεις σε αλλο πλανητη. Ενα ειναι σιγουρο, τα
Kurzweil δεν ειναι διασημα για τους ηλεκτρονικους τους ηχους. Τι θες τωρα, να ανοιξουμε συζητηση για κατι που ειναι γνωστο και στις γατες? Και μετα τι? Μηπως να συζητησουμε σε αλλο θρεντ και για το αν το Minimoog ειναι διασημο για τα μπασα του ή για τα....pads του?
Κανε μια βολτα απο το youtube, κατσε 2 ωρες και δες βιντεο της
Kurzweil. Ελα μετα και πες μας ποσα απο αυτα ασχολουνται με τους ηλεκτρονικους ηχους των synths της και ποσα απο αυτα επικεντρωνονται στα πιανα της και γενικα στα samples ακουστικων οργανων. Αντε να ακουσεις κανα ηχο Moog και γενικα νορμαλ πραγματα. Ηλεκτρονικο ηχο που να εκανα WOW απο
Kurzweil ακομα δεν εχω ακουσει. Μπορει και να εχει, αλλα μαλλον τους κρυβουν καλα...
Οταν βγηκε το PC3 LE εφαγα αρκετες μερες να βλεπω βιντεο, ηθελα να το αγορασω και μετα μου κολλησε το κανονικο PC3. Oτι και να ακουσα, το "κλικ" δεν μου εγινε ποτε. Ωραιοτατα ακουστικα οργανα κλπ, αλλα αυτα τα εχουν πλεον ολα τα αντιστοιχα synths αλλων εταιρειων. Στον τομεα "ηλεκτρονικος ηχος" δεν μου ειπε τιποτα, και γι αυτο τελικα δεν αγοραστηκε κανενα απο τα δυο παραπανω μοντελα.