mscmkr είπε:@ Wow!
Σε χαλάει όταν σου τρίβουν στα μούτρα τη γυμνασιακού επιπέδου ημιμάθειά σου, ε;
Δεν πειράζει. Συνέχισε έτσι. Θα συνηθίσεις.
Κάποτε, όταν θα μεγαλώσεις, θα μάθεις ότι επειδή κάτι το λένε οι άλλοι - εξίσου αδαείς με σένα - δεν είναι απαραίτητα σωστό...
BTW http://en.wikipedia.org/wiki/Ars_longa%2C_vita_brevis
@ Harilatron... ;D Ε όχι και αυτόν τον σκύλο...
Μόνο εμείς δεν εννοήσαμε ακριβώς. Άσε με να μαντέψω: Είχες χαμηλό βαθμό στην έκθεση ε?zeoy είπε:Πρώτο post εδώ παιδιά, αλλά δεν άντεξα:
έχετε φτιάξει ένα thread 11 σελίδες σε χρόνο dt για την πειρατεία στα mp3, ποιος είναι πιο τζαμπατζής από ποιον, ποιος είναι ο πιο politically correct και δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Δε λέω, υπαρκτό το πρόβλημα, καλή η συζήτηση αλλά μετά από κανά δυο μέρες ψιλοχάζεμα στο forum του noiz βαρέθηκα να βλέπω posts του στυλ "θα παίζει το Nuendo καλύτερα από το Cubase με τη soundblaster μου;" ή "έχω το FM8, το Trilogy, το BFD, το Massive, το Atmosphere, ένα κάρο Waves, URS. Voxengo, Sony Oxford μπλα μπλα μπλα αλλά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάτι ακόμα γιατί δεν έχω βρει ακριβώς τον ήχο που ψάχνω;" και να μην τρέχει τίποτα.
Ο νοών νοείτο ...
γιατι τετοιο υφακι ρε παιδια??.....γιατι τετοιες προσβολες??......γιατι τοση ειρωνεια??.....σας κανει να αισθανεστε ομορφα??......ερχονται στο νου μου κατι βλαχο-λοχιες που ειχα στο στρατο...Μόνο εμείς δεν εννοήσαμε ακριβώς. Άσε με να μαντέψω: Είχες χαμηλό βαθμό στην έκθεση ε?
Μέσα σε 15 σειρές έγραψες όσα ματαίως προσπαθώ να πω μέσα σε 15 σελίδες! Εύγε! ;D ;Dfenderiarhs είπε:Ειτε το θελουμε ειτε οχι , οσο ηθικο η μη και αν ειναι αυτο, η πειρατεια, το ιντερνετ, εχει φερει νεα ταξη πραγματων, τοσο στην δημιουργια μουσικης, οσο και στη διαθεση της. Επιχειρηματικα λοιπον (μπορει να μην αρεσει αλλα παντα η τεχνη προιον επιχειρηματικοτητας ηταν.......) οποιος πρωτος προσαρμοστει στη νεα κατασταση, αντιληφθει οτι οι παραδοσιακες μεθοδοι ειναι τελειωμενες και καταφερει να διακρινει νεες ευκαιριες, θα βγει κερδισμενος....και πιθανως να κανει καλο και στην ιδια τη μουσικη. Ανεκαθεν στις επιχειρησεις ο κερδισμενος ηταν ο διορατικος και αυτος με την καλυτερη προσαρμοστικοτητα. Νομιζω οτι επι ματαιω κλαιμε και οδυρομαστε πανω απο το πτωμα των δισκογραφικων και της δισκογραφιας, εστω και αν και εμεις οι ιδιοι, πιθανως με τη πειρατικη συμπεριφορα μας, συντελεσαμε στο θανατο της. Παει και τελειωσε, ειναι παρελθον αυτο...δεν εχει νοημα να το νοσταλγουμε. Και ναι, δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι η μουσικη δεν προκειται να ειναι η ιδια, το cd πιθανως θα παψει να υπαρχει, η το μεσο πλεον να γινει μονο το live και το myspace, αλλα τι να κανουμε αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Μάλιστα...mscmkr είπε:Σε χαλάει όταν σου τρίβουν στα μούτρα τη γυμνασιακού επιπέδου ημιμάθειά σου, ε;
Δεν πειράζει. Συνέχισε έτσι. Θα συνηθίσεις.
το τραγούδι είναι πανέμορφο, τα σπάει!markellos είπε:http://www.markellos.gr/files/Markellos.gr-PeirateiasYmnos.mp3
Η ενορχήστρωση και η... ερμηνεία είναι πρόχειρη. Αν θέλει κάποιος από σας να μου γραψει κανα track με κιθαρόνια, θα χαρώ να το περιλάβω! (έχει και άλλους στίχους not included in this version).
κατόπιν ενός ποστ στο οποίο εξέφραζα τη συμφωνία μου με συμφορουμίτη.Wow! είπε:Α... ναι, ρε mscmkr η τέχνη δεν είναι μακρή. Είναι μακρά. (μιας και κόβεσαι για τις υπογραφές, είπα να σε διορθώσω).
"Εμείς"; Νόμιζα πως τα έγραφες μόνος σου. Αν αισθάνεσαι καλύτερα έτσι πάντως, εγώ δεν έχω πρόβλημα.harilatron είπε:Μόνο εμείς δεν εννοήσαμε ακριβώς. Άσε με να μαντέψω: Είχες χαμηλό βαθμό στην έκθεση ε?Πρώτο post εδώ παιδιά, αλλά δεν άντεξα:
έχετε φτιάξει ένα thread 11 σελίδες σε χρόνο dt για την πειρατεία στα mp3, ποιος είναι πιο τζαμπατζής από ποιον, ποιος είναι ο πιο politically correct και δεν ξέρω 'γω τι άλλο. Δε λέω, υπαρκτό το πρόβλημα, καλή η συζήτηση αλλά μετά από κανά δυο μέρες ψιλοχάζεμα στο forum του noiz βαρέθηκα να βλέπω posts του στυλ "θα παίζει το Nuendo καλύτερα από το Cubase με τη soundblaster μου;" ή "έχω το FM8, το Trilogy, το BFD, το Massive, το Atmosphere, ένα κάρο Waves, URS. Voxengo, Sony Oxford μπλα μπλα μπλα αλλά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάτι ακόμα γιατί δεν έχω βρει ακριβώς τον ήχο που ψάχνω;" και να μην τρέχει τίποτα.
Ο νοών νοείτο ...