Πειρατείας Υμνος - Τελος ;

Wow! είπε:
@spy

....μπορεί κάτι να είναι flaming αλλά επίσης μπορεί να είναι και ένας τρόπος να συστηθείς, ένας τρόπος να πεις "παιδιά, εγώ από εδώ ξεκινώ τη συζήτηση".
Μέχρι εδώ συμφωνώ απόλυτα, αλλά αν ουσιαστικά λες "παιδιά, εγώ από εδώ ξεκινώ τη συζήτηση, σε ότι πω έχω δίκιο, και μην τολμήσετε να διαφωνήσετε γιατί θα σας ειρωνευτώ χρησιμοποιώντας (ανύπαρκτα) ορθογραφικά λάθη στα post σας", το πράγμα ξεφεύγει. A modulator should know that.

Με την ίδια λογική, η δική σου υπογραφή μπορεί επίσης να θεωρηθεί flaming, έτσι δεν είναι;
Όχι. Η υπογραφή μου έχει χαρακτήρα αυτοσαρκασμού και αναφέρεται σε μια πρόσφατη αγορά μου...

longshadow είπε:
Μόνο  εμείς δεν εννοήσαμε ακριβώς. Άσε με να μαντέψω: Είχες χαμηλό βαθμό στην έκθεση ε?
γιατι τετοιο υφακι ρε παιδια??.....γιατι τετοιες προσβολες??......γιατι τοση ειρωνεια??.....σας κανει να αισθανεστε ομορφα??......ερχονται στο νου μου κατι βλαχο-λοχιες που ειχα στο στρατο... :( :-\.....τετοια αντιμετωπιση σε καποιον που ποσταρει πρωτη φορα??... :-\
Μα... σκέψου.... Πρώτο πόστ επειδή "δεν άντεξε".... και έπρεπε να πει ότι είμαστε υποκριτές....  :)

Όντως ... δικαιολογημένη η αγανάκτηση από κάποιον που (κατά δική του δήλωση) έχει ψιλοχαζέψει 1-2 μέρες στο forum του noiz. Φαντάσου να μας ήξερε κι όλας ::)

Ο jmone κατάλαβε ότι κάνω πλάκα.  :)

Γιατι δεν το κλειδωνεται το ρημαδι...να ησυχασουμε μερες που ειναι... ;D

harilatron είπε:
Μόνο  εμείς δεν εννοήσαμε ακριβώς. Άσε με να μαντέψω: Είχες χαμηλό βαθμό στην έκθεση ε?
γιατι τετοιο υφακι ρε παιδια??.....γιατι τετοιες προσβολες??......γιατι τοση ειρωνεια??.....σας κανει να αισθανεστε ομορφα??......ερχονται στο νου μου κατι βλαχο-λοχιες που ειχα στο στρατο... :( :-\.....τετοια αντιμετωπιση σε καποιον που ποσταρει πρωτη φορα??... :-\
Μα... σκέψου.... Πρώτο πόστ επειδή "δεν άντεξε".... και έπρεπε να πει ότι είμαστε υποκριτές....  :)
Πρώτο post και ΜΙΛΑΣ, ψάρι; Προβλέπεται για την ΕΣΣΟ σου;; Προσωπάρχη, βαλ' του νούμερο 4 με 6 το πρωί και μετά μαγειρεία!!!  ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
NemooO πριν ξαναγράψεις θα περάσει μία επιτροπή να ελέγξει το PC σου για πειρατικά. Έχε τις άδειες, μία ακτινογραφία θώρακος και μια γενική αίματος ανά χείρας. Μέχρι να πάρεις noizoχαρτο θα γράφεις μόνο με smileys OK?  :) :) ;) :D ;) :) ;) :D ;D :D :) :) ;)

Εξάλλου, η μεγάλη επανάσταση κατά του κατεστημένου (και εγκατεστημένου) θα ξεκινήσει από τέτοια απλά πράγματα.  :D

stfu-44523.jpg

Αμάν! Ψάρωσα τώρα :o . Συγγνώμη κύριοι παλιοί δε θα ξαναγίνει. Φεύγω για τα μαγειρεία. ;D

Λοιπόν παίδες, πέρα από την πλάκα και τα πειράγματα:

1) Δεν είμαι και χτεσινός - Media Markt. Παίζω καμμιά 30ριά χρόνια κιθάρα, δουλεύω με υπολογιστές από το 85 και έχω περάσει από Cubase/Cakewalk κλπ από τον καιρό που η λέξη VST ήταν άγνωστη σε όλους μας. Το ότι είναι τα πρώτα μου posts στο noiz δε σημαίνει ότι είμαι και noob

2) Δεν ήρθα να το παίξω forum police. Υπήρχε φάση που ήμουνα κι εγώ warez junkie

3) Έχω βαρεθεί το συνδυασμό ημιμάθειας με warezοαπληστία. Δε μιλάω για το συγκεκριμένο forum ούτε για συγκεκριμένα άτομα πολυ περισσότερο (δε σας ξέρω κι από χτες). Μιλάω για μια γενικότερη πραγματικότητα.

4) Με τόσο φτηνό ή free software που κυκλοφορεί θεωρώ λάθος να μαζεύεις ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από μουλάρια/torrent και τα συναφή και μετά να σου φταίνε και τα εργαλεία που δεν μπορείς να βγάλεις αυτό που θες

Αν κάποιος διαφωνεί με το 4) και θέλει να το συζητήσει είμαι ανοιχτός σε ανταλλαγή απόψεων

@harilatron: θα ήταν πολύ όμορφα κι ωραία αν έλεγες από την αρχή αυτά που σκεφτόσουνα και άφηνες τις ειρωνείες/πλακίτσες για αργότερα

Καλά, άκυροι οι καφέδες και οι μπύρες, θα παίξουμε ξύλο έτσι και βεθούμε από κοντά!! ;D ;D ;D ;D ;D Ρε παίδες, να το χαλαρώσουμε λίγο το κλίμα; Όχι τπτ άλλο, θα μας βρει η αλλαγή στα μπινελίκια πάνω και θα βριζόμαστε όλη τη χρονιά ;D ;D

@zeoy, πολύ ωραία όλα αυτά.

Ξέχασες να αναφέρεις ότι η γή δεν είναι επίπεδη καθώς και 1-2 πραγματάκια για την αλλοτρίωση του ατόμου.

Είναι καλά τώρα για πλακίτσα ή να την αφήσω για (ακόμα λίγο) αργότερα?

@longshadow Πιστεύεις αλήθεια ότι αντιμετωπίζει κανείς τον άλλον σαν noob υποτιμητικά? Αν ανοίξεις την πόρτα σε ένα μαγαζί που κάθονται 15 άτομα (που δεν γνωρίζεις) και ενώ συζητούν φωνάξεις : "Φτου σας!!! Σας βαρέθηκα" Τι θα σου απαντήσουν?

@menelaos. Σιγά μην τσακωθούμε. Προσωπικά δεν είμαι καθόλου ενοχλημένος. Τα "επί προσωπικού" προσπαθώ να σταματήσω/δικαολογήσω.  :)

harilatron είπε:
Ξέχασες να αναφέρεις ότι η γή δεν είναι επίπεδη καθώς και 1-2 πραγματάκια για την αλλοτρίωση του ατόμου.
Να μην ξεχνάμε και την αλλοτρίωση του (ανδρικού) μορίου, από τις διαρκείς τηλεοπτικές εμφανίσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Wow! είπε:
Να μην ξεχνάμε και την αλλοτρίωση του (ανδρικού) μορίου, από τις διαρκείς τηλεοπτικές εμφανίσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
καλα, αυτό μην το γελάς........ :o :o :( >:( ;D

Κάτι τελείως άσχετο, αλλά τα φιλολογικά με ιντριγκάρουν...  :P

Η τέχνη είναι μακρή επειδή ο Ιπποκράτης ήταν Κώος. Αν ήταν Αθηναίος ή τέχνη θα ήταν μακρά, και αν ήταν Σπαρτιατης τότε μακρά θα ήταν η τέχνα. :P ;D :D

αστο φιλε wasted...το συγκεκριμενο χρησιμοποιηθηκε για να χαρακτηρισει καποιον "ημιμαθη" αλλα μετα απο 3-4 posts χαρακτηριστηκε.... "νεκρη γλωσσα"!!.... ;D ;D ;D ;D

<ύφος αυστριακής παραμάνας απευθυνόμενης σε αυτιστικό πριγκηπόπουλο>

Longshadow γιατί γελάς βρε; Χαίρεσαι που κατάλαβες το 1/100 της συζήτησης; Σιγά-σιγά θα καταλάβεις και το υπόλοιπο βρε. Λίγη υπομονή.

</ύφος αυστριακής παραμάνας απευθυνόμενης σε αυτιστικό πριγκηπόπουλο>

γελαω γιατι αυτος που νομιζει οτι τα ξερει και τα καταλαβαινει ολα ειναι και ο πιο φαιδρος... ;D ;D

μακραν απ τα πιο απαραδεκτα threads του noiz. κλειδωστε το επιτελους.

Wow!, πραγματικα τοση ειρωνια πρεπει να την φυλουσες πολλα χρονια και τωρα την πεταξες μαζεμενη, τι να πω. μια που εισαι και mod, πατα το κουμπακι με το κλειδι για να ξεμπερδευουμε χρονιαρες μερες.

υ.γ. συγνωμμη για ορθογραφικα και συντακτικα λαθη. τα παραπονα σας στη δασκαλα μου.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό το forum και οι απόψεις που άκουσα με βοήθησαν πολύ σε διάφορα μουσικά θέματα που ήθελα να λύσω.

Πριν πω την άποψή μου για το θέμα του thread θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου για το ότι αφήσατε μια διαφωνία σε ένα θέμα να οδηγήσει το (αρκετά υψηλό κατ' εμέ μέχρι τώρα) επίπεδο του forum τόσο χαμηλά ώστε να παρακολουθούμε πλέον αγώνες προσωπικών επιθέσεων.

Από τότε που παίζω μουσική (είμαι μόνο 26 αλλά άρχισα μικρός :)) ποτέ δεν ονειρευόμουν να βγάλω μια περιουσία από αυτήν.Και αυτό όχι γιατί δεν πίστευα ότι ήμουν καλός σε αυτό που έκανα αλλά γιατί "οραματιζόμουν" την ζωή του μουσικού ώς λίγο πιο μποεμ από αυτήν που βλέπουμε και σήμερα στις ζωες των εκάστοτε    αστέρων. Δεδομένης αυτής της εικόνας λοιπόν είχα την εντύπωση ότι τα λεφτά που θα έβγαζα ως μουσικός θα προερχόταν κυρίως από ζωντανές εμφανίσεις, από μαθήματα ή από session εργασία για λογαριασμό άλλων. Εάν και εφόσον κυκλοφορούσα ποτέ κάποιο δίσκο δεν θα περίμενα μεγάλη συνεισφορά στα οικονομικά μου από τις πωλήσεις του. Γενικώς πίστευα και πιστεύω ότι η επιτυχία κάποιου μουσικού σήμερα θα πρεπε να κρίνεται περισσότερο από το πόσος κόσμος πληρώνει για να τον δει ζωντανά και να χαίρεται ή να τραγουδά μαζί του τα τραγούδια του παρά πόσους δίσκους θα πουλήσει.

Παρακαλώ μην εκλαμβάνετε τα παραπάνω ώς άλλο ένα επιχείρημα υπέρ της πειρατείας (ωραίο το τραγούδι btw ;) ) . Είναι και παραμένει κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων αλλά πλέον έχει περάσει τόσος καιρός (από τις μέρες του napster και τις μηνύσεις των metallica) που η βιομηχανία έχει ήδη προσαρμοστεί. Προσωπικά δεν βλέπω να έχει μειωθεί η παραγωγή ούτε πολύ κόσμο να πεινάει εξαιτίας της οπότε νομίζω πως είναι κρίμα να διαριγνύει κάποιος τα ιμάτιά του για να εκφραστεί υπέρ ή κατά.

Ζητώ συγγνώμη για το μέγεθος του post και ευχαριστώ για την φιλοξενία!

Φιλικά,

Υ.Γ.1 εάν τυχόν βρείτε ορθογραφικά πείτε μου και θα επανέλθω με edit!

Y.Γ.2 για περισσότερη καλοπροαίρετη σάτυρα της πειρατείας δείτε το επεισόδιο "Christian Rock Hard" της σειράς South Park.

EDITED FOR TYPOS  :)

Δηλώνω υπεύθυνα ότι:

To τεμάχιο "Πειρατείας Ύμνος" παράχθηκε με πρώτης τάξης, υγιεινές και αυθεντικές πρώτες ύλες χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Μεταξύ αυτών: WindowsXP Pro, Cubase SX4, Halion, TruePianos, Freeware GM drumkit και κάτι άλλες σαχλαμάρες που δεν θυμάμαι και ανήκουν επίσης στον παραπάνω κανόνα.

piracy.jpg

Επίσης νοιώθω ένα σιχαμερό σκουλίκι που κατέχω πειρατικά το Virtual Guitarist και δηλώνω υπέυθυνα ότι είναι ένα αίσχος προϊόν που χάρει στην πειρατεία μπόρεσα και το τέσταρα και έτσι δεν πρόκειται να το προσθέσω στην συλλογή μου.

Κατεχω και άλλες τέτοιες πειρατικές σαχλαμάρες όπως και πορνογραφικό υλικό άνω των 18 που πριν από λίγο μου τα έχωνε η κοπέλα μου στο βιντεοκλαμπ.

Για όλα αυτά ζητώ από τον Άγιο Βασίλη να μου φέρει ορίτζιναλ και άλλο πορνογραφικό υλικό γιατί ποτέ δεν είναι αρκετό :)

Χρόνια σας πολλά!!!

.-

mechmg93 είπε:
μακραν απ τα πιο απαραδεκτα threads του noiz. κλειδωστε το επιτελους.

Wow!, πραγματικα τοση ειρωνια πρεπει να την φυλουσες πολλα χρονια και τωρα την πεταξες μαζεμενη, τι να πω. μια που εισαι και mod, πατα το κουμπακι με το κλειδι για να ξεμπερδευουμε χρονιαρες μερες.
Μήπως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι κάνουμε και (κάμποση) πλάκα;

Πάντως, επί της ουσίας, κανένα θέμα δεν κλειδώνεται. Για σκέψου το, μετά θα είχαμε τον longshadow (με τις φοβίες που του έχουν μείνει από το λοχία του) να μας κατηγορεί για φίμωση και φασισμό.

Αφήστε το μόνο του και θα χαθεί, το thread.

Μαρκέλο, τον μαυρούλη δεν τον άφησες να μπει στη φωτογραφία;

Trending...

Νέα θέματα

Back