Το έχω- για το μπάσο- και εσχάτως το έπαιξα και live (και λόγο του OD ήχου που δίνει).mustafank είπε:Στα συν του Boss oc3 το ωραίο, για τα γούστα μου, distortion.
Gianniss είπε:Για καποιον αγνωστο και περιεργο λογο δεν εχω παιξει ποτε με whammy :-[.
Για οποιους γνωριζουν, λοιπον, και εφοσον η τιμη ειναι, πανω-κατω ιδια, το whammy προσφερει πιο πολλες δυνατοτητες απο το pitch fork(που ουτε με αυτο εχω παιξει)? Ποιο αξιζει περισσοτερο να παρει κανεις? Αν,δε, καποιος αναφερει αναλυτικα τις δυνατοτητες του καθενος και την ποιοτικη υπεροχή του ενος στις ομοιες δυνατοτητες, θα ηταν ο,τι καλυτερο.
Για καποιον αγνωστο και περιεργο λογο δεν εχω παιξει ποτε με whammy :-[.
Για οποιους γνωριζουν, λοιπον, και εφοσον η τιμη ειναι, πανω-κατω ιδια, το whammy προσφερει πιο πολλες δυνατοτητες απο το pitch fork(που ουτε με αυτο εχω παιξει)? Ποιο αξιζει περισσοτερο να παρει κανεις? Αν,δε, καποιος αναφερει αναλυτικα τις δυνατοτητες του καθενος και την ποιοτικη υπεροχή του ενος στις ομοιες δυνατοτητες, θα ηταν ο,τι καλυτερο.
Το EHX microsynth ειναι fully analogsideFX είπε:Tα EHX Multiplexer, MXR bass octave deluxe που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι αναλογικά οπότε δε σου κάνουν. Τα OC-3, Micro Pog, POG 2, Whammy's, EHX micro synth, Boss PS-5, PS-6, EHX Pitch Fork είναι όλα ψηφιακά οπότε κοιτάς για ένα από αυτά. Από όσα από τα ψηφιακά έχω παίξει το καλύτερο στα αυτιά μου ήταν το POG/POG 2 και το χειρότερο το micro Pog και το PS-5.
Το lag που αναφέρεις δεν έχει σχέση με το αν είναι ψηφιακή η οκτάβα ή αναλογική.nikos0937 είπε:Μπορεις να δεις reviews και συγκριτικα με τα whammy (1vs4vs5).
Αν και το 5 ειναι το καλυτερο, το 1 πουλιεται σε εξωφρενικες τιμες.
Ένα μόνο μείον ειναι οτι καταλαβαίνω το ψηφιακό σήμα στα δαχτυλα (αν εχεις καλομαθει στη λαμπα) γιατι πεφτει η απόκριση.
Όσο για τα άλλα δεν τα εχω παίξει, μόνο reviews από το ΥΤ.
Έχεις δίκιο, my bad. Οπότε ούτε αυτό κάνει στον ΟΡ.AuditoryDriving είπε:Το EHX microsynth ειναι full analog![]()