Αν μπορούσα να διαλέξω ντράμερ

S. Campbell εδω:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και πολλών άλλων επίσης.
Τελικά όλοι κρύβουν μέσα τους έναν... τζαζίστρα (απ' ότι βλέπω απ' τις απαντήσεις και τις προτιμήσεις ) ?

Τελικά όλοι κρύβουν μέσα τους έναν... τζαζίστρα (απ' ότι βλέπω απ' τις απαντήσεις και τις προτιμήσεις ) ?

ενταξει ας το τερματισουμε τοτενεΣ

Εγώ πάλι- καθότι εκφράστηκαν δεύτερες και τρίτες επιλογές- μετά τον Porcaro η αμέσως επόμενη επιλογή μου θα ήταν ο κύριος - η οποία επιλογή βεβαίως, βεβαίως, ήταν και η επιλογή των Toto...

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

ενταξει ας το τερματισουμε τοτενεΣ

Η ερώτηση είναι ποιον ντράμερ θα διάλεγες για να παίζεις.

Μήπως να το ξανασκεφτείς; Εκτός αν είσαι μαζόχα.

Η ερώτηση είναι ποιον ντράμερ θα διάλεγες για να παίζεις.

Μήπως να το ξανασκεφτείς; Εκτός αν είσαι μαζόχα.

Όχι ρε αυτόν μόνο να τον βλέπεις είναι, όχι να παίζεις μαζί του να σε πηγαίνει καπνοσυριγγα - πρωκτό όλη μέρα.

Ναι, πολλοί καλοί και ποιόν να πρωτοδιαλέξεις, αλλά αφού όνειρα κάνουμε.

Stewart Copeland

copeland.jpg

Πάντα μου άρεσε το περίτεχνο παίξιμο του στους Police, ποτέ δεν ήμουν φαν τους και ένα 70-80% των ακροάσεων από αυτούς ήταν-είναι για τα τύμπανα του. Εντάξει έπαιξε και κάποιο ρόλο ο Summers..

Όχι ρε αυτόν μόνο να τον βλέπεις είναι, όχι να παίζεις μαζί του να σε πηγαίνει καπνοσυριγγα - πρωκτό όλη μέρα.
Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο εμείς οι γεωπόνοι γνωρίζουμε ότι το γνωστόν προϊόν από το ρείκι ονομάζεται έτσι. 

Πολλοί και διάφοροι οι καλοί .Προσωπικα Weckl o οποίος έδωσε και την κοευφαία απάντηση εν Ελλάδι για το θεμα του καλύτερου.....

Παρακαλώ δείτε το 0: 26 εως 0: 53 

Πολλοί και διάφοροι οι καλοί .Προσωπικα Weckl o οποίος έδωσε και την κοευφαία απάντηση εν Ελλάδι για το θεμα του καλύτερου.....
Δεν νομιζω  πως το ερωτημα του θεματος ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος.

Οταν η fusion συνανταει τη metal στο πιο απολαυστικο drumming video, οσες φορες και αν το δω δεν το χορταινω! Απιθανες δυναμικες, αυτοσχεδιασμος και σφιχτο παιξιμο μαζι

Δεν νομιζω  πως το ερωτημα του θεματος ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος.
Σωστός. Ποιον θα θέλαμε να έχουμε να παίζει μαζί μας, είναι το ζητούμενο.

Σωστός. Ποιον θα θέλαμε να έχουμε να παίζει μαζί μας, είναι το ζητούμενο.
Έτσι. 

Κι εγώ θεωρώ ότι πολλοί μπορεί να ήταν ... "καλύτεροι" του Bonzo, αλλά με αυτόν θα ήθελα να παίζω.

Βασικά με τρεις αλλά είπα την μεγαλύτερη μου αγάπη. Οι άλλοι είναι ο Copeland και ο Stubblefield.

Και ο Gadd μαρέζει. Παίζει και ροκ άμα λάχει δεν είναι μόνο τζαζίστρας.

Ένα ενδιαφέρον θα ειχε η επιλογή να έχει μια δόση ρεαλισμού (λέμε τώρα). 

Τι θέλω να πω; Κάποιες επιλογές δεν είναι εφικτές είτε λόγω θανάτου είτε λόγω ηλικίας.

Μια τέτοια θεωρώ ότι είναι η δικιά μου. Το βίντεο που έβαλα δείχνει τον Bill Ward που θα ήθελα εγώ αλλά είναι 52 χρόνια πίσω. 

Κάνοντας λοιπόν μια πιο ρεαλιστική ? επιλογή, θα διάλεγα τον:

Marco Minnemann

Αδύνατο να διαλέξω έναν ντράμερ, ακούω/με ενδιαφέρουν αρκετά διαφορετικά είδη μουσικής, οπότε θα τους κάνω 3 για να μη πονοκεφαλιάσω.

Fusion/prog: Marco Minnemann

Αν και εβαλα τον Ελβιν πιο πανω εχω να πω οτι στην μουσικη μου "καριερα" ειχα την τυχη να παιζω με εναν εκπληκτικο ντραμερ που εκανε τη ζωη μου ωρες ωρες ευκολη αλλα αλλες στιγμές πολυ δύσκολη καθως επρεπε να ερθω στο επιπεδο του. Ποτέ δεν σκεφτηκα να παιζω με αλλον. Λεγεται Σωτηρης Αναδολής και με τιμα ακόμα με μια φιλία που κραταει πλεον καπου 47 χρονια. Το ιδιο θα πω και για τον Δημήτρη Γουμπεριτση οταν το φερει η συζητηση για μπασιστες. Λεπτομερειες στο βιβλιο που καποια στιγμη θα κυκλοφορήσει...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back