- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Ωραία ιδέα να βάλει κανείς τις ιστορίες που έζησε σε μια τάξη και να μπορει να τις διαβάσει όποιος ενδιαφερθεί. Με το καλό.Λεπτομερειες στο βιβλιο που καποια στιγμη θα κυκλοφορήσει...
Ωραία ιδέα να βάλει κανείς τις ιστορίες που έζησε σε μια τάξη και να μπορει να τις διαβάσει όποιος ενδιαφερθεί. Με το καλό.Λεπτομερειες στο βιβλιο που καποια στιγμη θα κυκλοφορήσει...
Σωστό.Τα μπέρδεψα.Η απάντηση του για το θέμα του "καλύτερου" όμως είναι πολύ σωστή.Δεν νομιζω πως το ερωτημα του θεματος ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος.
κάποιοι κάτι παραπάνω, κάποιοι κάτι λιγότερο, αλλά όλα θα είναι κομμάτια στο παζλ του μικρόκοσμου που μας περιβάλλειΩραία ιδέα να βάλει κανείς τις ιστορίες που έζησε σε μια τάξη και να μπορει να τις διαβάσει όποιος ενδιαφερθεί. Με το καλό.
Το να τζαμαρουν δεν με ενδιαφέρει καθώς θέλω αφοσίωση και να παίζουν μόνο μαζί μου.Οτιδηποτε άλλο το απορρίπτω.Ναι το πρόβλημα είναι που έχουν πεθάνει.
Ενώ αν ζούσαν θα τρέχαν να τζαμαρουν μαζί μας.
θέλω αφοσίωση και να παίζουν μόνο μαζί μου.
Απολύτως μονογαμικός και στην ζωή.Δεν είναι ότι ζηλεύω απλά όπως εγώ παίζω μόνο με ένα συγκρότημα έτσι έχω απαίτηση και από τους άλλους.Οποιος έρχεται και θέλει να παίξει μαζί μας βασική προϋπόθεση είναι να μην παίζει σε άλλο συγκρότημα.Για καθαρά πρακτικούς λόγους καθώς είμαστε ερασιτέχνες οπότε το λιγοστό ελεύθερο χρόνο για μουσική να τον αφιερώνουμε μόνο σε ένα συγκρότημα.Μονογαμικό σε βρίσκω.
Ζηλεύεις?
Θα αποπειραθώ μια séance μπας και ψήσω τον Porcaro...Ναι το πρόβλημα είναι που έχουν πεθάνει.
Ενώ αν ζούσαν θα τρέχαν να τζαμαρουν μαζί μας.
Είσαι λάτρης των ghost notes, ε?Θα αποπειραθώ μια séance μπας και ψήσω τον Porcaro...