Αν μπορούσα να διαλέξω ντράμερ

Λεπτομερειες στο βιβλιο που καποια στιγμη θα κυκλοφορήσει...
Ωραία ιδέα να βάλει κανείς τις ιστορίες που έζησε σε μια τάξη και να μπορει να τις διαβάσει όποιος ενδιαφερθεί. Με το καλό.

Δεν νομιζω  πως το ερωτημα του θεματος ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος.
Σωστό.Τα μπέρδεψα.Η απάντηση του για το θέμα του "καλύτερου" όμως είναι πολύ σωστή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραία ιδέα να βάλει κανείς τις ιστορίες που έζησε σε μια τάξη και να μπορει να τις διαβάσει όποιος ενδιαφερθεί. Με το καλό.
κάποιοι κάτι παραπάνω, κάποιοι κάτι λιγότερο, αλλά όλα θα είναι κομμάτια στο παζλ του μικρόκοσμου που μας περιβάλλει

John Bonham αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχει πεθάνει.Cozy Powell αλλά και αυτός έχει πεθάνει οπότε διαλέγω τον Mark Zonder.

Ναι το πρόβλημα είναι που έχουν πεθάνει.

Ενώ αν ζούσαν θα τρέχαν να τζαμαρουν μαζί μας.
Το να τζαμαρουν δεν με ενδιαφέρει καθώς θέλω αφοσίωση και να παίζουν μόνο μαζί μου.Οτιδηποτε άλλο το απορρίπτω.

Μονογαμικό σε βρίσκω.

Ζηλεύεις?
Απολύτως μονογαμικός και στην ζωή.Δεν είναι ότι ζηλεύω απλά όπως εγώ παίζω μόνο με ένα συγκρότημα έτσι έχω απαίτηση και από τους άλλους.Οποιος έρχεται και θέλει να παίξει μαζί μας βασική προϋπόθεση είναι να μην παίζει σε άλλο συγκρότημα.Για καθαρά πρακτικούς λόγους καθώς είμαστε ερασιτέχνες οπότε το λιγοστό ελεύθερο χρόνο για μουσική να τον αφιερώνουμε μόνο σε ένα συγκρότημα.

Ναι το πρόβλημα είναι που έχουν πεθάνει.

Ενώ αν ζούσαν θα τρέχαν να τζαμαρουν μαζί μας.
Θα αποπειραθώ μια séance μπας και ψήσω τον Porcaro...

ένας θα ήταν σίγουρα αυτός.

Εχοντας όλους τους δίσκους του James Taylor και της Carole King στο πετσί μου...

Δεν μπορώ να διαλέξω.

Για να μην αναφέρω τους ίδιους,θα πω τον Terry Williams των Dire Straits.

Για το θέμα groove δυο ονόματα παίζουν δυνατά και παντού Steve Gadd και Steve Jordan τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο κατ'εμέ. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back