Μια σημαντικη ερωτηση.
Για ποιο λογο ακριβως θελεις πυκνωτικο;
Ηχογραφηση φωνης;
Ηχογραφηση οργανων;
Καλυψη overhead drums?
Καλυψη μουσικου οργανου σε live?
Καλυψη θεατρικου χωρου;
Πυκνωτικα ειναι μια κατηγορια μικροφωνων, αλλα οι περισσοτεροι πιο πανω αναφεθηκαν σε μικροφωνα διαφραγματος για ηχογραφησεις σε studio. Πρεπει ομως να ξεκαθαρισεις για ποιο λογο το χρειαζεσαι, γιατι για καθε περιπτωση, υπαρχει και το καταλληλο πυκνωτικο!
Επισης, το συστημα σου, εχει την ικανοτητα να δινει phantom power ( σταθερη στα 48V κατα προτιμηση

) στο μικροφωνο; Ειναι πολλα που πρεπει να σκεφτεις πριν προχωρησεις στην αγορα πυκνωτικου ( για οποιοδηποτε ειδος και να ειναι αυτο ).
Το C1000S το χρησιμοποιω στη δουλεια. Ειναι ενα fair enough μικροφωνο για τα λεφτα του, με πολλες χρησεις ( εγω το λεω "μπαλαντερ" ), λογω των αλλαγων που μπορει να κανει καποιος απο καρδιοειδες σε υπερ-καρδιοειδες ( πατεντα που εχει και η Behringer στα B5, αλλα κανεις δεν το λεει ). Δυστυχως, δεν ειναι "ουδετερο" μικροφωνο απο αποψη συχνοτητων, ομως με ενα ελαφρυ EQ στα μεσαια ( που κατα τη γνωμη μου, ξυνουν λιγο ), μπορεις να κανεις καλη δουλεια. Μονο μειονεκτημα ειναι πως οι τυποι στην AKG, θελοντας να βαλουν και μια μπαταρια 9V μεσα στο σωμα του, το εκαναν σαν ροπαλο απο μεταλλο. Αν ηταν πιο μικρο, θα ηταν και πιο βολικο!