- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Μα η κάρτα μου δεν παίρνει xlr, αλλά μόνο καρφί. Την έχω φώτο στη προηγούμενη σελίδα
χαχαχα την ειδα την καρταΜα η κάρτα μου δεν παίρνει xlr, αλλά μόνο καρφί. Την έχω φώτο στη προηγούμενη σελίδα
Αυτα παθαινεις για να μη διαβαζεις το μανιουαλ ? ή να βλεπεις κανενα βιντεο για την καρτα σουΟι τρυπούλες που έχει, και το περίγραμμα είναι για τα αρσενικά?
Δίκιο έχεις. Θα προμηθευτώ αύριο και θα δοκιμάσω...
Ε ναι πρεπει να εχεις ανοιξει mono track, να εχεις επιλεξει απο ποιο input θα διαβαζει το track αυτο (πχ αν εχεις βαλει το βισμα στο left, να επιλεγεις left input), και να εχεις πατημενο το πορτοκαλι κουμπακι Monitoring.Το manual είναι πολύ ελλειπές. Απλά περιγράφει τι κάνει το κάθε κουμπί.
Όντως ακούω διπλές νότες, ή μάλλον με ακούω με καθυστέρηση. Στόχος είναι να με ακούω όταν παίζω.
Όταν το γυρίσω στο usb, δεν με ακούω. Πρέπει να πατήσω κάτι για να με ακούω ζωντανά...?
edit: Το δοκίμασα. Καθυστερεί πάλι, αλλά προφανώς θα είμαι πιο συγχρονισμένος σε σχέση με τον direct ήχο.
Απο οτι καταλαβα, με balance γυρισμενο στο usb, δοκιμασε την ηχογραφηση.Πολυ παράξενη υλοποιηση παντως με ποτ για direct/processed
Δουλεψε δηλ.;
Πατα devices>device set up, στην καρτελα που ανοιγει και στον υποφακελο του vst audio system, πρεπει λογικα να υπαρχει το m-audio usb asio.
Πατα το και σου ανοιγει μια καρτελα που εχει πανω πανω κουμπι control panel.
Πατα το και ρυθμισε 128 samples. Λογικα δεν θα ειναι ενοχλητικο το Latency σε αυτη τη ρυθμιση.
Αν ειναι δυνατο το pc σου δοκιμασε και με λιγοτερα samples. Αν οχι και ακους χρατς χρουτς, ανεβασε τα samples σε 256.