Περί τεχνητής νοημοσύνης

Μη μπλέκουμε την επιστήμη (ως ανθρώπινο επίτευγμα, ως τρόπο σκέψης, ως το καλύτερο πράγμα που έχουμε δημιουργήσει μαζί με τις τέχνες κ τη φιλοσοφία ) με τον επιστήμονα (τον άνθρωπο, με τα ανθρώπινα κουσουρια που μπορεί να είναι φτασμένος στον τομέα του αλλά δε παύει να είναι άνθρωπος 

Αυτά που μας φταίνε στη σύγχρονη επιστήμη, είναι ποιοι την καθοδηγούν κ για ποιο λόγο. Δε μας φταίει η επιστήμη δηλαδή μας φταινε άνθρωποι που την "πρεσβεύουν" κ ο σημερινός πολιτισμός κ το που βρίσκεται (πνευματικά κυρίως)

Με την ίδια λογική που αν ανοίξεις το τοπ 40 κ δεις που βρίσκεται κ απογοητευτείς δε θα πεις τι μ@λ@κι@ που είναι η μουσική ως τέχνη δεν ξανακουω μουσική από εδώ κ εμπρός.

Όσο για τον Σαγκάν ούτε κάτι που δεν ισχύει λέει, ούτε κάποιο δόγμα πρεσβεύει οπότε το οτι θέλει να γίνει παπάς στη θέση του παπά το θεωρώ αστοχο. Κ το σταματάω εδώ από μεριάς μου το θέμα γύρω του καθώς ότι ήταν να πω , το έχω πει ήδη μην επαναλαμβάνομαι 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο Θετικισμος ειναι δογμα.

Οσο η επιστημη μενει στον τομεα της ειναι respect. Οταν αρχιζουν τα υπερβατικα του στυλ "η ανθρωποτητα αυτο" και "το μελλον της κοινωνιας" το αλλο, αρχιζουν τα κλαρινα.

Φυσικά. Μέχρι τον Κοπέρνικο η "επιστήμη" έλεγε πως ο Ήλιος γυρνάει γύρω από τη Γη.
Η τότε επιστήμη δεν ήξερε, υποθέσεις έκανε. Σήμερα ξέρουμε ότι αυτό δεν ισχύει, και μην περιμένεις να αλλάξει κάτι αύριο σχετικά με αυτό.? Σίγουρα πάντως στο μέλλον αρκετά πράγματα θα αναθεωρηθούν.

Θυμασαι τον Γιωργακη που ελεγε λεφτα υπαρχουν, εκατονταδες δισεκατομμυρια, τρισεκατομμυρια; Ε, αυτους εννοουσε.
Δεν είπε ψέματα ο Γιωργάκης. Υπήρχαν λεφτά. Και υπάρχουν ακόμα. Απλά δεν πάνε στο λαό. Πάνε αλλού και έχουμε και κάποιες εκκρεμότητες με τα FUNDS που πρέπει να τακτοποιήσουν οι δανειολήπτες και τα επιτόκια λέει ανεβαίνουν? Είναι αλήθεια? Τι κάνει γι αυτό η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ? Τίποτα δεν κάνει. Εκεί δεν μπορεί να κάνει.

Τώρα λέει θα την πληρώσουμε την τεχνολογία για να βρίσκουμε φοροφυγάδες και εισφοροφυγάδες.

https://www.newsit.gr/texnologia/i-ypiresia-streaming-Deezer-tha-vriskei-kai-tha-diagrafei-tragoudia-pou-dimiourgountai-me-AI/3791970/

Με τεχνητή νοημοσύνη αντιμετωπίζεις την τεχνητή νοημοσύνη.

¨Only a ninja can stop a ninja"

Υπηρχαν λεφτα και μας εβαλε στο μνημονιο; Μαλλον καποιων αλλων θα ηταν τα λεφτα, α ρε Θατσερ αθανατη!

Ο Θετικισμος ειναι δογμα.

Οσο η επιστημη μενει στον τομεα της ειναι respect. Οταν αρχιζουν τα υπερβατικα του στυλ "η ανθρωποτητα αυτο" και "το μελλον της κοινωνιας" το αλλο, αρχιζουν τα κλαρινα.
Εκεί μιλάει ο επιστήμονας που με τη ευρύτερη γνώση που μπορεί να έχει, μπορεί να έχει αποκτήσει κ έπαρση κ την εκτίμηση του για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τη δηλώνει στο όνομα της επιστήμης. Δε μιλάει όμως η επιστήμη. 

Εκεί μιλάει ο επιστήμονας που με τη ευρύτερη γνώση που μπορεί να έχει, μπορεί να έχει αποκτήσει κ έπαρση κ την εκτίμηση του για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τη δηλώνει στο όνομα της επιστήμης. Δε μιλάει όμως η επιστήμη. 

Η επιστημη θα μπορεσει να μιλησει για τοσο περιπλοκα πραγματα πειστικα, οταν θα μπορεσουμε να συνθεσουμε σε ενα σωμα ολες τις επιμερους γνωσεις που εχουμε συγκεντρωσει στους διαφορους επιστημονικους κλαδους.

Δεδομενου του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ογκου του εργου αυτου, το πιθανοτερο ειναι τη συνθεση αυτη να την κανει η... τεχνητη νοημοσυνη ?

Η κάποια στιγμή θα γίνουμε υβριδικά μοντέλα κ τη σύνθεση θα την κάνουμε κ μόνοι μας ?

Εμενα μου αρεσε στο matrix, που φορτωνε software στον εγκεφαλο, ουτε να ανεβοκατεβαινεις κλιμακες και αρπετζια ουτε τιποτα.

"Μαστορα, για πιασε ενα Ραχμανινοφ 3ο σε usb, εχω να παιξω στο μεγαρο το βραδυ"

Εμενα μου αρεσε στο matrix, που φορτωνε software στον εγκεφαλο, ουτε να ανεβοκατεβαινεις κλιμακες και αρπετζια ουτε τιποτα.

"Μαστορα, για πιασε ενα Ραχμανινοφ 3ο σε usb, εχω να παιξω στο μεγαρο το βραδυ"
Αυτό που λες σε συνδυασμό με τον πιανίστα στο Γκατακα με τα έξι δάχτυλα, μπορώ να το έχω σε ροζ παρακαλω

"Ρε Μητσο, δεν ειπαμε στα 48kΗz να βαλεις τη δειγματοληψια στον εγκεφαλο σου; Τοση ωρα παιζεις ενα ημιτονιο κατω. Μπασιστες ρε πστ, τοση τεχνολογια και μια ζωη τα ιδια"

Εσύ αυτό λες ρε Μάνο, εγώ το πρώτο που θα φόρτωνα ειναι να μάθω να κάνω σούζα που το χω καημό.

Μπασιστες ρε πστ, τοση τεχνολογια και μια ζωη τα ιδια"
Με τους μπασίστες ξέρεις ποιο είναι το ψαρωτικό; Εκεί πάνω στη σφαγή του δράμαλη που κοντεύεις να βρεις πετρέλαιο από το σκάψιμο, πετάς ένα "ρε συ για κοίτα εκείνη τη σι λίγο, είναι κουρδισμένη; γιατί κάτι δε μου πάει καλά." 

Και την κοιτάνε, και όντως δεν είναι κουρδισμένη, και σε κοιτάνε με σοκ "ρε μλκα ακούει εκεί κάτω στο βόθρο, ούτε εγώ δεν την ακούω"

Εσύ αυτό λες ρε Μάνο, εγώ το πρώτο που θα φόρτωνα ειναι να μάθω να κάνω σούζα που το χω καημό.

Με τους μπασίστες ξέρεις ποιο είναι το ψαρωτικό; Εκεί πάνω στη σφαγή του δράμαλη που κοντεύεις να βρεις πετρέλαιο από το σκάψιμο, πετάς ένα "ρε συ για κοίτα εκείνη τη σι λίγο, είναι κουρδισμένη; γιατί κάτι δε μου πάει καλά." 

Και την κοιτάνε, και όντως δεν είναι κουρδισμένη, και σε κοιτάνε με σοκ "ρε μλκα ακούει εκεί κάτω στο βόθρο, ούτε εγώ δεν την ακούω"
Αυτά παθαίνεις αν παίζεις με 5χορδο.

Μου θύμισε το ηλίθιο αστείο που κάναμε παλιά με το καλώδιο όταν περπατάμε παρέα σε πολυσύχναστο μέρος 

Η κάποια στιγμή θα γίνουμε υβριδικά μοντέλα κ τη σύνθεση θα την κάνουμε κ μόνοι μας ?
fs222876a_social.jpg Να ένα υβριδικό μοντέλο της προκοπής φίλωζ 

Trending...

Νέα θέματα

Back