- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Τελευταίες μέρες έχω κολλήσει με τα modulation. Γενικά δεν τα χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου, και καλά καλά δεν ξέρω να τα χρησιμοποιώ, δημιουργικά. Εάν έχω κάποια ανάγκη σε μια παραγωγή, χρησιμοποιώ plugins, ακόμα και για delay. Τώρα το άλλαξα αυτό (για τις κιθάρες). Τα πάντα σε πετάλια, και μόνο το reverb (έτσι ώστε να ελέγχω τον χώρο) σε plugin από το daw. Είμαι στη φάση πειραματισμού με ήχους που δεν έχω ξαναβγάλει, και έχει αρκετή πλάκα. Γεμίζει το μίξ μόνο με μια κιθάρα. Το φθινόπωρο που θα ξαναρχίσω να παράγω, θεωρώ ότι θα έχω διαφορετικό ήχο και ύφος.
Στο παρακάτω κλιπ έκανα πειραματισμούς, με διάφορα εφέ (με το αριστερό αλλαζα εφέ και ρυθμίσεις την ώρα που έπαιζα). Το ηχογράφησα, του έβαλα λίγα τύμπανα/μπάσο και ένα σολάκι. Είναι αρκετά δύσκολο, καθώς μετά την εγγραφή δεν μπορώ να κάνω καμία αλλαγή. Αλλά έχει την ομορφιά του.
Mod Jam.mp3
Και εδώ η πεταλιέρα που έχω -πλέον- για τις παραγωγές, πάνω στο γραφείο.
Στο παρακάτω κλιπ έκανα πειραματισμούς, με διάφορα εφέ (με το αριστερό αλλαζα εφέ και ρυθμίσεις την ώρα που έπαιζα). Το ηχογράφησα, του έβαλα λίγα τύμπανα/μπάσο και ένα σολάκι. Είναι αρκετά δύσκολο, καθώς μετά την εγγραφή δεν μπορώ να κάνω καμία αλλαγή. Αλλά έχει την ομορφιά του.
Mod Jam.mp3
Και εδώ η πεταλιέρα που έχω -πλέον- για τις παραγωγές, πάνω στο γραφείο.

Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator: