Παπακωνσταντίνου; ;Dfusiongtr είπε:Και σας ρωτάω ρε παιδιά ποιός (μιλάμε για εκείνη την γενιά) δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο?
Ένας ΜΟΝΟ.
Βρείτε τον.![]()
Nope. ;DJazzjoker είπε:Παπακωνσταντίνου; ;D
Μεταφράζω (τα κόκκινα).mustafank είπε:Αντιγράφω:
Although I initially cringe. Neil is right. If the music is licensed properly it is a legal use. He said he supports Bernie but to deny Trump a legal right is not true American equality - it's denying one side's voice, which neither side should do. Neil supports everyone's right to use music legally - not just those of anti-Trumpers
Zappa ίσως.fusiongtr είπε:Nope. ;D
Πρόσθεσε μούσι και ίσιωσε μαλλί.
Α, άλλαξε και όργανο (το ένα μόνο). ;D
Dylanfusiongtr είπε:Και σας ρωτάω ρε παιδιά ποιός (μιλάμε για εκείνη την γενιά) δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο?
Ένας ΜΟΝΟ.
Βρείτε τον.![]()
………ο οπλαρχηγός ;D ;D ;DLedge είπε:Dylan.....
Σε λιγο θα ακουσουμε ακροδεξιους να υιοθετουν το "Της δικαιοσυνης ήλιε νοητε"Nikolas είπε:Γιατί εγώ δε το βρίσκω παράλογο; Στηρίζει τον Sanders αλλά δεν απαγορεύει στον Trumpt το νόμιμο δικαίωμά που έχει να χρησιμοποιήσει τη μουσική του...
Το ότι τον υιοθέτησαν τον ίδιο τον συνθέτη οι "Δεξιοι" δεν αρκει;AuditoryDriving είπε:Σε λιγο θα ακουσουμε ακροδεξιους να υιοθετουν το "Της δικαιοσυνης ήλιε νοητε"
ηταν ανευ χαρτοφυλακιου η υιοθεσια..LK είπε:Το ότι τον υιοθέτησαν τον ίδιο τον συνθέτη οι "Δεξιοι" δεν αρκει;
+1000mustafank είπε:Σε σχετικό σχόλιο στο fb δίνεται μια πειστική (για μένα) απάντηση.
Αντιγράφω:
Although I initially cringe. Neil is right. If the music is licensed properly it is a legal use. He said he supports Bernie but to deny Trump a legal right is not true American equality - it's denying one side's voice, which neither side should do. Neil supports everyone's right to use music legally - not just those of anti-Trumpers
Σκέφτηκες ακριβώς τον λόγο που θα το έκανες αυτό;Jazzjoker είπε:Όμως ομολογώ ότι αν π.χ. ο Μιχαλολιάκος μου ζητούσε την άδεια να χρησιμοποιήσει τραγούδι μου για την επόμενη προεκλογική καμπάνια της Χ.Α., δε θα την έπαιρνε ποτέ των ποτών. Και ας γίνω λίγο λιγότερο δημοκράτης απ' ό,τι ήμουν.