Stay, ασφαλώς.Vartanis είπε:Should i stay or should i go;
Ακριβώς κάτω από το συκώτι, αν δεν την έχεις αφαιρέσει.Vartanis είπε:Μα πες μου ρε αδελφε,που ειναι η χολη;
Άμα θες να φύγεις φύγεVartanis είπε:Should i stay or should i go;
Τι μάρκα είναι; Είχα μία Mont Blanc, αλλά μου χάλασε στον ένα χρόνο. ;DΤο κακο με μενα,ειναι οτι εχω και εγω πολυ γερη πενα ;D ;D ;D ;D
δεκτή η συγνώμη. stay. 8)Vartanis είπε:και πολλα αλλα και συγγνωμη οσους ξεχασα.
.............
Should i stay or should i go;
Νομιζα οτι τα π.μ ειναι και παραμενουν π.μ. Το αν καποιος εχει σκυλοβρισει καποιον αλλο (ακομα και μοντουλατορα) μεσα απο π.μ μαγκια του και καπελο του γιατι ειναι one on one, man to man και δεν θα πρεπει να λαμβανεται υποψη στη γενικη εμφανιση στο φορουμ. Ετσι εχω αντιληφθει τουλαχιστο, "Εχεις προβλημε με τον ετσι? Λυσε το με π.μ". Εκτος κι αν δεν ειναι ετσι και πεφτει big brother. Aν και τα π.μ βγαινουν στην επιφανεια και τρωμε (-) λογω αυτων τοτε να κανουμε γενικα μοκο και να παρακολουθουμε το εργο με το happy end μονο...Wow! είπε:Οι φαινομενικά "αδικαιολόγητες" μειώσεις του κάρμα, κατά 99% οφείλονται σε συγκαλλημένες, φανερές ή κρυφές ή μέσω π.μ. επιθέσεις ενάντια στο noiz και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Ειδικά όταν επαναλαμβάνονται, η μείωση θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, με απώτερο σκοπό το -5, όπου και το μέλος θα μας χαιρετήσει τον πλάτανο.
Είναι νομίζω απαράδεκτο το ότι κάποια μέλη (ο Βαρτάνης π.χ.) επιμένουν να επικρίνουν το noiz και τον τρόπο που λειτουργεί. Το ίδιο κάνει και ο playloud. Η συμμετοχή στο φόρουμ ΔΕΝ είναι υποχρεωτική από το νόμο - τι στην ευχή συμμετέχετε αφού δεν σας αρέσει; Αλλά αν σας αρέσει, πείτε και καμιά καλή κουβένται που και που, όχι μόνο "έτσι κάνουν εδώ" και τις διάφορες μομφές δεξιά και αριστερά σε κάθε ευκαιρία.
Ακριβολογώ ή υπερβάλλω;
+100000Τα παιδια που αξιζουν τα καλα τα λογια τα εχουν ακουσει.Γιατι αυτα τα παιδια ειναι στην πραγματικοτητα το noiz.
Τωρα ΕΓΩ, ακριβολογω για υπερβαλλω??.......οπως και αλλα μελη που εκ των προτερων εφτασαν και -2 (ισως και -3) και μετα κατα ενα "μαγικο" τροπο γυρισε το καρμα στο 0
Φυσικά τα π.μ. παραμένουν π.μ. με την έννοια ότι δεν δημοσιεύονται (και βέβαια, να διευκρινήσω ότι ο playloud ουδέποτε έχει στείλει κακής ποιότητας π.μ. σε εμένα τουλάχιστον). Όμως, πολλοί μας μισούν τόσο που την ίδια στιγμή που γράφουν ένα φαινομενικά αθώο ποστ σε κάποιο thread, από πίσω στέλνουν π.μ. που άμα τα βλέπατε θα τους πλακώνατε στο ξύλο.playloud είπε:Νομιζα οτι τα π.μ ειναι και παραμενουν π.μ.
Ετσι μπραβο, οχι για την "χωρα των θαυματων" ποσως με νοιαζει, αλλα για το αληθινο ποστ. Ομως προσωπικα παντα μιλωντας δεν μπορω και δεν ειναι στο χαρακτηρα μου να βλεπω να γραφονται πραγματα που θεωρω λαλακιες και να μην λεω την αποψη μου, οποιο κι αν ειναι το κοστος, παντα μεσα στα πλαισια του φορουμ ομωςWow! είπε:Φυσικά τα π.μ. παραμένουν π.μ. με την έννοια ότι δεν δημοσιεύονται (και βέβαια, να διευκρινήσω ότι ο playloud ουδέποτε έχει στείλει κακής ποιότητας π.μ. σε εμένα τουλάχιστον). Όμως, πολλοί μας μισούν τόσο που την ίδια στιγμή που γράφουν ένα φαινομενικά αθώο ποστ σε κάποιο thread, από πίσω στέλνουν π.μ. που άμα τα βλέπατε θα τους πλακώνατε στο ξύλο.
Όσο για τα θαύματα, μην ανησυχείς, διότι και εσύ στην ίδια χώρα (των θαυμάτων) ζεις και θα έχεις το μερίδιό σου.
Φιλικά.
Ti psi τι ειναι τουτο.Εγω prs ξέρω esi ξέρω esp αλλα αυτο δεν το χω.playloud είπε:πι.εσ αι λαβ γιου καργα