Περί κάρμα (-τος; )

Status
Not open for further replies.
'get a real life' ρε παιδια.

εδω με φιλους μαλωνουμε διαφωνουμε παρεξηγιομαστε και τα ξαναβρισκουμε.. ετσι ειναι οι αντρες ετσι ειναι η ζωη..

εγω για παραδειγμα αν πετυχω πουθενα τον 'head & shoulders' δεν θα τρεξω να τον αγκαλιασω και να του μιλησω?  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όταν βλέπω τέτοια "εσωστρεφή" (γεια σου ρε Σημίτη) threads, θυμάμαι την θρυλική ρήση του Τρόμου "GET A LIFE..."

ΥΓ. Κώστα με πρόλαβες  :)

έμπειρος επιχειρηματίας, ή μορφωμένος άνθρωπος ή και ο δάσκαλος του και δεν είναι απλά ένα avatar για να πετάει βελάκια.
Μονο για τετοιους ειναι εδω αφεντικο? Δεν το λεει πουθενα.....

Επισης ΚΑΙ ολοι αυτοι που κατηγοριοποιεις δεν εχουν αλαθητο ουτε ειναι πολιτες Α' κατηγοριας

εδω με φιλους μαλωνουμε διαφωνουμε παρεξηγιομαστε και τα ξαναβρισκουμε.
+1000

φαck it, let's go bowlin'...  Που ελεγε κι Lebowski  ;)  ;D

αντε ειρηνη η/υμιν και καλο ΠΣΚ...  :)

Μιλησαν κι αδερφες πίτογλου τωρα ναπουμ κ δεσαμε το μπυρογλυκο

trigga είπε:
Μιλησαν κι αδερφες πίτογλου τωρα ναπουμ κ δεσαμε το μπυρογλυκο
σε παρακαλω να προσεχεις πως μιλας για τα κοριτσια...

εσυ εισαι που θα τις προωθουσες στον καλιτεχνικο χωρο?

αποκαλυφθηκες ποιος πραγματικα εισαι και τι σκοπους ειχες!...

σκετη σαπιλα...  αισχος....    ΤΡΟΜΟΣ

;D

ε ναι λοιπον ημουνα κρυμενος στο παχνι τοσο καιρο.Τωρα αναδυθηκα κ αναδειχθηκα το ψαροντουφεκο.

Θελω να ιδρωσω με τις ξαδερφες σου λοιπον.Θα παιξουμε σε μια ταστιερα ολοι μαζι κ οποιος αντεξει το ασκορβικο οξυ.

trigga είπε:
Θελω να ιδρωσω με τις ξαδερφες σου λοιπον.Θα παιξουμε σε μια ταστιερα ολοι μαζι κ οποιος αντεξει το ασκορβικο οξυ.
θα σας περιλουσω με το zippoκαυσιμο και θα σας εξαγνισω οπως ο Hendrix εξαγνισε τη Strat του...

κολασμενοι!...

;D

Σα δε ντρεπεστε ολοι λεω εγω. Σαταναδες.

Πιειτε καμια Corona (διαφημιση), λιωστε σε κανενα μπιτσομπαρο (ρε playloud, στη ροδο εισαι!) και αφηστε το καρμα. Η στη χειροτερη, λαδωστε κανεναν mod να σας το ανεβαζει σιγα σιγα.

Δεν κάθομαι σε παραλίες εγώ... Κάθε φορά φωνάζουν την Greenpeace και αρχίζουν όλοι μαζί να με τραβάνε μέσα στη θάλασσα...

mscmkr είπε:
Δεν κάθομαι σε παραλίες εγώ... Κάθε φορά φωνάζουν την Greenpeace και αρχίζουν όλοι μαζί να με τραβάνε μέσα στη θάλασσα...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...  ;D  ;D  ;D

ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ

REGARDS

Φάτε μάτια ψάρια:

normal_932_p40397.jpg

ωραιο thread, δεν το ειχα δει νωριτερα, να ξερω πως θα μιλαω στους modulators  ;D

παιρνω τα λογια μου πισω λοιπον για αυτον τον ενα που ειχα βαλει στο ματι, ειστε ολοι φανταστικοι ανεξαιρετως πλεον, σας αγαπαω!!!  8)

χωρις πλακα ομως, ειναι το αφεντικο και 2-3 mods που με κανουνε και γελαω (οχι ειρωνικα) και εχω μαθει και 5 πραγματα απο δ'αυτους.

χαριλαε congrats για το κομματι με τους αμανεδες, πραγματικα βγαζει συναισθηματα και φερνει εικονες. θα'θελα να ακουσω περισσοτερα δειγματα της δουλεις σου  :)

σλούρπ...........αυτος ειναι γκαϊφες

τριγγα ασε κατω τον καφε μου με τις 3 μπουρμπουληθρες, γιατι θα σ'αρπαξ'.

χαλασε το καλοκαιρινο μαλλλιοτραβηγμα και δεν εχω πλεον τι να κανω. και δεν εχω παει ακομα διακοπες.........      :-(((((((((((((((((

Μηπως καποιος αρμοδιος μπορει να με κατατοπισει γιατι εφαγα -1 καρμα? Και δεν νομιζετε οτι οταν καποιος τρωει (-) στο καρμα του θα πρεπει να ειδοποιειται και να του εξηγειται και ο λογος, μηπως κι εγινε και κατα λαθος? Δε νομιζω οτι παρενεβην κανενα κανονα του φορουμ και ως εκ τουτου θελω το καρμα πισω, οπως και αλλα μελη που εκ των προτερων εφτασαν και -2 (ισως και -3) και μετα κατα ενα "μαγικο" τροπο γυρισε το καρμα στο 0

δν ξερψ γιατι κααβατζωσες το μειον αλλα αν θυμαμαι καλα, το εχεις καιρο...δν ειναι χτεσινο δλδ,.,..

Οχι φιλε μου, οχι μονο δεν το χα χτες αλλα ουτε σημερα νωριτερα. Τελος παντων, λογικα καποιος-οι θα δουν το ποστ και θα με (μας) διαφωτισουν. Τωρα παω για δουλεια. Καλη σας νυχτα

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back