Περί κάρμα (-τος; )

Status
Not open for further replies.
alderbody είπε:
O μοδουλατορας δεν πρεπει να ειναι αγενης εξ ορισμου...
Ναι ε? μμμμ, κατι τριγυριζει στο μυαλο μου (2-3 περιπτωσεις ατομων) αλλα αστο καλυτερα

playloud είπε:
Ναι ε? μμμμ, κατι τριγυριζει στο μυαλο μου (2-3 περιπτωσεις ατομων) αλλα αστο καλυτερα
Oι mod δεν είναι ούτε ρομποτάκια ούτε έχουν εκπαιδευτεί για τηλεφωνητές του ΟΤΕ για να ανέχονται τα πάντα, η ψυχραιμία έχει και τα όρια της. Και όσον αφορά τις 2-3 περιπτώσεις που λες μη βγάζεις την ουρά σου απέξω σιγανοπαπαδιά 8) ;)

η μπαμπογρια,κυραμαμή,κοψοκουρεμενη ροκού κάτι καλο παει να βγάλει ναπούμ.Δωσε ρε μεταλ φροκαλο ολη την προταση κ γω μαζι σου

playloud είπε:
Αφεντικο, αμα κανενας μοντουλατορος ειναι αγενης και εριστικος και επιθετικος σε προσωπικο επιπεδο, δεν θα επρεπε κα σ αυτον να πεφτει μειον καρμα? Κι αν ναι ποιος θα το εκανε? (Φωνη βοωντος εν τη ερημω)
Αφού δίνεις την απάντηση μόνος σου, γιατί ρωτάς;Δεν είναι ωραίος ο τρόπος σου αγαπητέ φίλε.

Οι modulators είναι κι αυτοί άνθρωποι που σίγουρα θα κάνουν λάθη, όπως όλοι μας.

Εχουν όμως την εμπιστοσύνη μου καθώς αναδείχτηκαν μέσα από την άριστη συμπεριφορά σαν μέλη, τις γνώσεις και την διάθεση να βοηθήσουν σε βάθος χρόνου.

Αν έχουν αδικηθεί κάποια μέλη αυτό είναι θέμα που αφορά την ομάδα των modulators για να το λύσει.

Αυτο με λιγα λογια ειναι το καλό με τις κλειστες ομάδες απ τους υπολοιπους κοινους χρηστες.Φτιάχνονται μόνοι τους εσωτερικά ενω οι υπολοιποι πλερωνουν ακριβά τους χυμους απ το σταφύλι.

Δε μου λες ρε τρίγγα.

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

Είμασταν μάγκες και μπήκαμε σε μία κλειστή ομάδα, ή γίναμε μάγκες επειδή κάποιος (που ήταν αφηρημένος) μας έβαλε σε μία κλειστή ομάδα;

Απάντα, στα ίσα.

Νομίζω ότι έχει παραγίνει αυτή η κατάσταση.

δεν κατακρινει καποιος για τους κοπους αποκτησης του μπλέ αστερία στα αριστερα κατω απ το ονομα αλλα μαλλον θιγεται η πορεια του πανω στον αστέρα αυτόν.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τριγγα καλό είναι όπως δέχεσαι τα συγχαρίκια να δέχεσαι και το τράβηγμα στ' αυτί, γιατί αν σ' αρέσει να σε χειροκροτεί κάποιος πρεσβύτερος θα πρέπει να δεχτείς και την κριτική του.

Τίποτα δεν είναι terminal και νομίζω πως η γκρίνια πρέπει να πάψει εδώ.

Μαμά, μαμά, ο δάσκαλος μου έβαλε μείον κάρμα χωρίς να κάνω τίποτα ενώ στο ...Λάκη έβαλε +1 επειδή γλείφει συνέχεια. Μαμά, πήγαινε στο διευθυντή.  :-[ :'( :'(

ΥΓ. Ελπίζω να γνωρίζουμε ότι το κάρμα δεν κλίνεται και το "περί κάρματος" στον τίτλο να είναι αστείο. ;)

spy είπε:
ΥΓ. Ελπίζω να γνωρίζουμε ότι το κάρμα δεν κλίνεται και το "περί κάρματος" στον τίτλο να είναι αστείο. ;)
Όντως.

Σαν γνησιος πολεμιστης του κατεστημενου θα ειμαι με το μερος που παει κοντρα στο συστημα.Θα παταξουμε τη διαφθορα επιτελους κ θα αναδειχθει η αληθεια, η ελευθερια, η δημοκρατια, ο Αριστοφανης, οι τρεις μαγισες και τα κακα τις μοιρας μας.

Μαμα το τελειωσα το παγωτο θα με παρεις άλλο?

Υ.Γ.Δεν βγαινει νοημα οποτε τη σβηνω.Απλα λιγο πιο μαλακα το μπουτόνι για το καρμομπαν(ιο).Τωρα τελευταια ειναι σαν να σας το κανανε δωρο κ το λιωνεται κ του αλλαζεται ανα ωρα τις μπαταριες αφου τις ρουφάει συνεχεια.

Ειναι μετα κ θεμα του καθενος το πως θα αντιλαμβάνεται την ενδειξη του καρματος ανα μελος κ τι αντικτυπο θα χει στην συζητηση.

Tι θα γίνει ρε παιδιά; Και σήμερα η ίδια ιστορία; Δεν βαρεθήκατε;

trigga είπε:
Η απορία μου ειναι τι σας την εδωσε κ γειώσατε πολυ κόσμο μαζεμένο μεσα σε καποιες ώρες.Ή μηπως κανω λαθος κ απλα ολοι οι χρηστες μαζεμένοι κανανε απαξιοτικές γκάφες?
Eιλικρινά τώρα Τρίγκα (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ όμως), δεν ξέρεις ήδη την απάντηση; Αν ναι, τότε γιατί ρωτάς; Aν όχι, γιου μάστ μπι λίβινγκ ιν ε ντρίμγουορλντ, Νίο. Είναι αδύνατον να μην βλέπεις πόσα ληγμένα LSD κυκλοφορούν εδώ γύρω τις τελευταίες μέρες. Kαι το κυριότερο, το τι κάνουν και τι γράφουν.

Αlderbody έχει ξαναειπωθεί ότι οι mods έχουν εξ ορισμού κάρμα 0.

Playloud όλο φλερτάρεις με την καταστροφή. Έχεις πρόβλημα με έναν, δυο, τρεις, πέντε, δεκαπέντε; Aγνόησέ τους κι άσε μας στην ησυχία μας. Ή φύγε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gpolic είπε:
Οι ειρωνες και παντα απαξιωτικοι μεντερειτορ αντι να απολαμβανουν το μπανακι τους οπως αλλου ( σε με ρικα φορα, αυτες οι συμπεριφορες αποβαλονται δια παντος) απλα συνεχιζουν. Συνεχιστε!!!!! way to go

Δεν ειναι οφθαλμοφανες σε ολους η ειρωνια και το πεσιμο που πεφτει σε ολους τους καινουργιους που κανουν μια ερωτηση ;  Μονο εγω το βλεπω;;;

Οταν πεφτει κραξιμο και ειρωνια χλευασμος (μονο εγω τα βλεπω αυτα προφανως) , τα αποτελεσματα ειναι τσαμπουκαδες, η απογοητευση και δρομο για αλλο φορουμ.

Η νοοτροπια παλιου και νεου ειναι .... για γελια, η για κλαματα, οπως το βλεπει ο καθενας. Δεν περιγραφω αλλο.....
Kαι μετά αναρωτιούνται τι είναι αυτό που το λένε "απαξίωση" & γιατί βρέχει αρνητικά κάρμα... Ιδού λοιπόν ένα κλασσικό παράδειγμα. Αντί αυτός ο κύριος να εκφράσει ευγενικά την άποψή του/ αντίθεσή του με κάτι που συμβαίνει, ισοπεδώνει τα πάντα, τους βάζει όλους σε ένα καζάνι & τους κατηγορεί ότι είναι είρωνες... ενώ την ίδια στιγμή χρησιμοποιεί ο ίδιος την ίδια προσβλητική ειρωνία που προσπαθεί ανεπιτυχώς να δείξει ότι κατακρίνει.

Είναι μόνο ένα ακόμη ποστ από τα πολλά που μαζεύονται (σωρηδόν) τις τελευταίες μέρες εδώ. Έρχονται νεοφερμένοι και λένε "μα πώς γίνεται να πλακώνεστε, ρε παιδιά;" Και τελικά κάποιος σκέφτεται: όταν ένας κάθεται και γκρινιάζει/βρίζει συνεχώς μέσα σε ένα χώρο και δεν σηκώνεται να φύγει αλλά αντιθέτως, συνεχίζει, τότε σίγουρα συμβαίνει ένα από τα εξής:

(α) είναι βαλτός,

(β) θέλει να προκαλέσει και να τραβήξει την προσοχή πάνω του, αρεσκόμενος στο να προκαλεί τεχνητές εντάσεις.

Επειδή λοιπόν η ζωή είναι πολύ μικρή για θεωρίες συνομωσίας, διαλέγω το (β).

Και για να τελειώνουμε με αυτό το καλοκαιρινό χάλι, έχω μόνο μια συμβουλή για όλους αυτούς που κάνουν όσα έθιξα παραπάνω και, αλοίμονο, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν:

Gtfo.jpg

bloody_sunday είπε:
Και για να τελειώνουμε με αυτό το καλοκαιρινό χάλι, έχω μόνο μια συμβουλή για όλους αυτούς που κάνουν όσα έθιξα παραπάνω και, αλοίμονο, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν:

Gtfo.jpg
+1

Θα πιω απόψε μια μπύρα στην υγειά σου λεβεντόπαιδο.

Με το πάτημα της διαγραφής διαγράφεσαι κατευθείαν ή θέλει έγκριση από mods?

(sorry για το εντελώς Off topic).

κανεις δεν διαγραφεται ρε απλα απενεργοποιείται ο λογαριασμος του.Αν διαγραφει πρεπει να φυγουν κ τα ποστ του πραμα που χαλαει ολη την αλυσιδα δημιουργιας πολλων ποστς.

Αρα αν γινεις καλο παιδακι επανερχεσαι.Τωρα ποσες φορες θα επανερχεσαι δεν ξερω αλλα δεν νομιζω για πολλες.Οπως προείπε ο γιαμε8ινος νομιζω ειναι 15-30 μερες βουλωμα στο πρωτο μπαν(ιο).Μετα μπορει να σαφηνουν να πνιχτεις οι ναυαγοσωστες.

Υ.Γ.Μπλοντυ νταξ ρε δικε σου καιρο κυκλοφορουν λιγμενα κ τωρα με τις ζεστες ξαφνικα αφηνιασαν κ οι προισταμενοι κ ηρθε ολο μαζι.Αναλογισου ποσα καμενα θεματα εζησες με ειρωνιες κ κραξιμο μεταξυ χρηστων.Ατελειωτα κ πολλες φορες καποια προσφατα διαγραφοταν(θυμαμαι του προτοκολι ενα).Εκει ομως δεν γινοταν αυτο το μπουγιο που εχουμε τωρα εξου κ η απορια μου/μας.Αυτα κ ελπιζω μονο αυτα.

Ευχαριστώ trigga αλλά εννοούσα για οικιοθελή διαγραφή... Αν και δεν μπορώ να βρώ το ανάλογο κουμπάκι στο προφίλ...  :-\

Το ζητας λογικα κ εχει τα ιδια αποτελεσματα με το μπανιο που λεω πανω λογω των ποστς παλι.Απλα δεν εχεις το κουμπι αυτοκτονιας στη διαθεση σου.Σαν τα lemmings να ανατιναχτεις απο μονο σου :P

K ενα ακομη πιο λογικα γιατι δεν χρειαζεται να απασχολεις τη γερουσια :P για να φυγεις ειναι το να μην ξανακανεις λογκίν ναπουμ κ να μας γράφεις.Γκεγκε ρε χιονανθρωπε ναπούμ?

Ξαναματαευχαριστώ Trigga. Χαιρετώ.  :)

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back