gpolic είπε:
Οι ειρωνες και παντα απαξιωτικοι μεντερειτορ αντι να απολαμβανουν το μπανακι τους οπως αλλου ( σε με ρικα φορα, αυτες οι συμπεριφορες αποβαλονται δια παντος) απλα συνεχιζουν. Συνεχιστε!!!!! way to go
Δεν ειναι οφθαλμοφανες σε ολους η ειρωνια και το πεσιμο που πεφτει σε ολους τους καινουργιους που κανουν μια ερωτηση ; Μονο εγω το βλεπω;;;
Οταν πεφτει κραξιμο και ειρωνια χλευασμος (μονο εγω τα βλεπω αυτα προφανως) , τα αποτελεσματα ειναι τσαμπουκαδες, η απογοητευση και δρομο για αλλο φορουμ.
Η νοοτροπια παλιου και νεου ειναι .... για γελια, η για κλαματα, οπως το βλεπει ο καθενας. Δεν περιγραφω αλλο.....
Kαι μετά αναρωτιούνται τι είναι αυτό που το λένε
"απαξίωση" & γιατί βρέχει αρνητικά κάρμα... Ιδού λοιπόν ένα
κλασσικό παράδειγμα. Αντί αυτός ο κύριος να εκφράσει ευγενικά την άποψή του/ αντίθεσή του με κάτι που συμβαίνει, ισοπεδώνει τα πάντα, τους βάζει όλους σε ένα καζάνι & τους κατηγορεί ότι είναι είρωνες... ενώ την ίδια στιγμή χρησιμοποιεί ο ίδιος την ίδια προσβλητική ειρωνία που προσπαθεί ανεπιτυχώς να δείξει ότι κατακρίνει.
Είναι μόνο ένα ακόμη ποστ από τα πολλά που μαζεύονται (σωρηδόν) τις τελευταίες μέρες εδώ. Έρχονται νεοφερμένοι και λένε "μα πώς γίνεται να πλακώνεστε, ρε παιδιά;" Και τελικά κάποιος σκέφτεται: όταν ένας κάθεται και γκρινιάζει/βρίζει συνεχώς μέσα σε ένα χώρο και
δεν σηκώνεται να φύγει αλλά αντιθέτως,
συνεχίζει, τότε σίγουρα συμβαίνει ένα από τα εξής:
(α) είναι βαλτός,
(β) θέλει να προκαλέσει και να τραβήξει την προσοχή πάνω του, αρεσκόμενος στο να προκαλεί τεχνητές εντάσεις.
Επειδή λοιπόν η ζωή είναι πολύ μικρή για θεωρίες συνομωσίας, διαλέγω το (β).
Και για να τελειώνουμε με αυτό το καλοκαιρινό χάλι, έχω μόνο μια συμβουλή για όλους αυτούς που κάνουν όσα έθιξα παραπάνω και, αλοίμονο, είμαι
σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν: