- Πόντοι
- 36
Βρε μανία με την τεμπελιά. Χμμ....audiokostas είπε:Δεν ξέρω για τους αθίγγανους (sic) αλλά άλλοι που είναι από μεσοαστική τάξη (που είμαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα) και τις δυνατότητες που έχουν και διατείνονται ότι ασχολούνται δεκαετίες με τη μουσική και μουσική δεν έχουν μάθει, ναι, το συμφερότερο που έχουν να κάνουν είναι να αποδεκτούν ότι είναι θέμα τεμπελιάς.
Ρε συ Κώστα, αν εγώ δεν έχω απαιτήσεις από αυτό που κάνω, ακόμα και αν το κάνω για δεκαετίες, και ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω, χαμηλά ομολογουμένως, και δεν με νοιάζει καθόλου, γιατί να με πείς τεμπέλη; Γιατί να αφιερώσω μεγάλο κομμάτι από τον πολύτιμο χρόνο μου σε κάτι που δεν μου χρειάζεται. Δεν θέλω καριέρα και αναγνώριση, θέλω να βαράω την Λα που λέει και ο marathon, ποιό ακριβώς είναι το κολλημά σου και με λές τεμπέλη;
Και άντε, πες ότι εγώ έχω πολύ χαμηλές απαιτήσεις και δεν μετράω στην συγκεκριμένη συζήτηση, κάποιος που μπορεί να έχει περισσότερες και ξέρει τι του γίνεται, γιατί να τον πείς τεμπέλη; Δεν έχει δικαίωμα επιλογής; Ή μελέτη ή τράβα ξύσου; Δεν είναι λίγο απόλυτο αυτό, για να μην πω προσβλητικό.
Πες ότι δεν είναι η καλύτερη τακτική γιατί επιφέρει περιορισμούς και δεν ανοίγει ορίζοντες. Εκεί μαζί σου. Μέχρι εκεί όμως.