Μπορείς να εξηγήσεις τον λόγο;
Εγώ θα έλεγα ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.Μπορείς να εξηγήσεις τον λόγο;
Θα ήθελα την άποψη του πελάτη σας απευθείας, αν γίνεται. Ευχαριστώ!Εγώ θα έλεγα ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Ο Ηλίθιος αναφέρεται σε μια εποχή που ο υποτιθέμενος τσάρος προχωρά σε μεταρρυθμίσεις μορφώνει τον κόσμο φτιάχνει εργοστάσια παραγωγής η δικαιοσύνη γίνεται δίκαιη κτλ.
Τώρα με τον πανηλίθιο που έχουμε δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά.
Μπορείς να εξηγήσεις τον λόγο;
τώρα με τον πανηλίθιο που έχουμε δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά.
Ξέχασες τη Θεία Κοινωνία που δεν κολλάει. Πιστεύω ότι έχει παίξει πολύ σοβαρό ρόλο στην εξάπλωση και εκείνοι επιμένουν να ζουν στον ΜεσαίωναΚαθαρα για τον τιτλο φυσικα...μια και η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ του ανθρωπινου ειδους έχει ξεπερασει καθε οριο μεσα σε αυτη την πανδημια & θα είναι ,για ακομα μια φορα, το downfall του (π.χ. χθες ενας ΜΠΕΤΟΒΛΑΞ που ειχε τη μασκα φορεμενη με την ΜΥΤΗ ΕΞΩ μου ειπε οταν του εκανα παρατηρηση: "Μα αναπνεω ΜΟΝΟ με το ΣΤΟΜΑ..." ? )
Σιγουρα ΔΕΝ εχει σχεση με το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ του βιβλιου και την ΚΑΛΩΣΥΝΗ & αθωοτητα του ηρωα του (που σιγουρα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στους καιρους μας με ολους αυτους του εν δυναμει δολοφονους που δεν τηρουν τα μετρα,κυκλοφορουν στους δρομους ξεμασκωτοι ,κανουν παρτυ ή οργανωνουν...πορείες....μονο...αθωοι δεν ειναι...ΗΛΙΘΙΟΙ παντως ειναι σιγουρα....)
Ξέχασες τη Θεία Κοινωνία που δεν κολλάει. Πιστεύω ότι έχει παίξει πολύ σοβαρό ρόλο στην εξάπλωση και εκείνοι επιμένουν να ζουν στον Μεσαίωνα
Πιθανώς να είναι και χειρότερο. Μιλάμε για άμεση επαφή και μετάδοση. Πολλά άτομα έγλειφαν κανονικότατα τη λαβίδα. Δεν ήταν μόνο τα σταγονίδια της αναπνοής. Απλά το θέμα της εκκλησίας παραμένει ταμπού και δεν έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Ακόμα και τώρα που αρχίζουν τα κρούσματα και οι θάνατοι στους αντιπροσώπους της, οι οπαδοί ψάχνουν δικαιολογίες.Φυσικα...μονο και μονο το γεγονος οτι οι εκκλησιες ειναι ανοικτες ειναι σκανδαλο.
Σιγουρα σχεδον το ιδιο με αυτη που τα μαλακιαΖμενα που συνωστίζονταινται στις πλατειες προκαλουν ,η συντριπτικη πλειοψηφια των αρρωστων εχει κολλήσει απο ενδοοικογενειακη μεταδοση ,το μαλακιαΖμενο γυρνα σπιτι μετα απο το κοβιντι παρτυ,κολλασει τον πατερα του και φυσικα και τον παππου που ζει στο αποπανω διαμερισμα....)
, οι οπαδοί ψάχνουν δικαιολογίες.
αυτός που τολμάει να αντιστέκεται
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που αντιστέκεται ξέρω πολύ σίγουρα όμως ποιος είναι αυτός που μισεί αυτούς που δεν υποκύπτουν στην ηλιθιότητα.Δηλαδη αυτος που κυκλοφοραει με την μυτονΓκα οξω ....αντιστεκεται?
Γιατι εμενα μου φαινεται σαν ενας ακομα ΗΛΙΘΙΟΣ που δεν εχει διαβασει τις απλες οδηγιες χρησης της μασκας....
?
Μπερδεγουει μια και αναφέραμε και οι δυο μας τον Καμύ ας του ριΚσω ένα ξεσκονιΖματακι...
Και αφού το ξεσκονισω μπορεί και να το διαβάσω ξανα κι όλας ?
Ειναι και ωραια εκδοση του '55.
Προβολή συνημμένου 26378
ποιος είναι αυτός που μισεί αυτούς που δεν υποκύπτουν στην ηλιθιότητα
Κι επειδή η ηλιθιότητα δεν έχει όρια και σύνορα, οι ηλίθιοι πολιτικοί, για να φυλάνε τους ηλίθιους πολίτες, έβαλαν τους ηλίθιους αστυνομικούς ....
https://www.msn.com/el-gr/news/other/πρόστιμο-300-ευρώ-σε-γυναίκα-που-κατέθεσε-λουλούδι-στο-πολυτεχνείο/ar-BB1b5np4?li=BBqxRPi
Αν φόραγε Το νανογιλέκο δεν θα υπήρχε πρόβλημα.Κι επειδή η ηλιθιότητα δεν έχει όρια και σύνορα, οι ηλίθιοι πολιτικοί, για να φυλάνε τους ηλίθιους πολίτες, έβαλαν τους ηλίθιους αστυνομικούς που κόβουν ηλίθια πρόστιμα ....
https://www.msn.com/el-gr/news/other/πρόστιμο-300-ευρώ-σε-γυναίκα-που-κατέθεσε-λουλούδι-στο-πολυτεχνείο/ar-BB1b5np4?li=BBqxRPi
Νομίζω ότι δεν της έβαλαν το πρόστιμο επειδή πήγε το Πολυτεχνείο αλλά επειδή δεν τήρησε τα μέτρα και δεν είχε στείλει σωστό SMS.