...το μονο σιγουρο ειναι πως κατι μας κρυβουν' date=' κατι που ξερουν και εμεις δεν το ξερουμε. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ η Ελλαδα να καιγεται 4 μερες και να μην ξερει ΚΑΝΕΙΣ τι συμβαινει... Αποκλειεται...Οποιος δεν βλεπει εμπρηστικο σχεδιο ειναι τυφλος. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να καιγομαστε 4 μερες, να χουν πεθανει πανω απο 100 ανθρωποι και να συνεχιζουν να μπαινουν φωτιες..Το πιο διεστραμμενο μυαλο δεν μπορει να το σκεφτει, να το συλλαβει αυτο που συμβαινει.. Χθες υπηρξε αποπειρα εμπρησμου στο Σειχ Σου στην Θεσσαλονικη...η φωτια ειναι στην αρκαδια. Η Ευβοια καπνιζει ακομα... Απ τα, κατα τα αλλα τραυματικα μου χρονια, στον προσκοπισμο οταν ημουν μικρος, ενα απ τα λιγα χρησιμα πραγματα που μου εμαθαν ειναι πως μολις αναψει μια φωτια, μπορεις να την σβησεις με ενα μπουκαλι νερο, σε 10 λεπτα θες κουβα,σε 1 ωρα την πυροσβεστικη, και μετα δεν μπορει να την σβησει ουτε η πυροσβεστικη... Μετα απ ολα αυτα, προσωπικα περιμενω τα χειροτερα.. Ο παππους και η γιαγια μου ειναι καλα ευτυχως, αλλα το σπιτι καηκε εξωτερικα, η αυλη, ο οικισμος, οι ελιες τους...και ηταν παραδεισος ρε γαμωτο εκει..Κουραγιο σε οσους ειχαν μεγαλυτερες απωλειες...
Ισως ασυμαντο με ολα αυτα που συμβαινουν αλλα η τιμη του λαδιου θα τριπλασιαστει τουλαχιστον τον επομενο καιρο...[/quote']
Λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει κανενα οργανωμενο σχεδιο. Βεβαια θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε κατι τετοιο και ειναι το καλυτερο δυνατο σεναριο για να συσπειρωσει κοσμο, να αποσεισει ευθυνες......ρωτηστε τον Αθναρ στην Ισπανια να σας πει........Μοναδικη εξαιρεση που δεχομαι, οι φωτιες της Αττικης οπου ναι υπαρχει πραγματικα οργανωμενο σχεδιο.....λιγο ακομα τσιμεντο μια και δεν εχουμε αρκετο.......Στην Ηλεια, στην Ευβοια κ.λ.π ειναι θεμα νοοτροπιας και υπαναπτυξης του ιδιου του λαου και λυπαμαι που το λεω.....Μας αρεσει παντα η συζητηση και η σεναριολογια περι οργανωμενου σχεδιου, ανυπαρξιας του κρατους, αναζητησης των ευθυνων των αρμοδιων, για να ξεχασουμε τις δικες μας.....
Επιπλεον καλο ειναι να ξερεις οτι μια φωτια που μπαινει απο καποιον που καιει τα χορτα του με 8 μποφωρ και 38C διπλα σε πευκα δεν την προλλαβαινεις ουτε σε 1 λεπτο και με πυροσβεστικο διπλα σου........
οχι απλα αυτο. μην ξεχνας και το συνεχες σποτ " ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ" ....Αυτό λέτε εσεις..... Την κωλοσημαία που ανεμίζει εδώ και τρεις μέρες πάνω δεξιά στο σήμα του ΑΝΤ1 πώς τη βλέπετε; Για να καταλαβαίνουμε λίγο και τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις που πρεσβεύει το κάθε κανάλι.
δηλαδη η σημαια σε πειραξε....?Την κωλοσημαία
το προβλημα δεν ειναι η σημαια, αλλα το οτι το εν λογω καναλι μεταδιδει λες και μεταδιδει τον πολεμο στον κολπο. εχει στησει ενα ακρως πολεμικο σκηνικο.. :wink:δηλαδη η σημαια σε πειραξε....?Την κωλοσημαία
:roll:
και μαλιστα η ΚΩΛΟ-σημαια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ σου....? (ευγε νεε μου!! :roll: )
δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ελπις τελικα...![]()
+10000Και κατα την αποψη μου, το οτι υπαρχει καποιο σχεδιο, ειναι ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ για να ΜΗΝ συσπειρωθουμε γυρω απ την κυβερνηση και το κρατος, μιας και συνεχιζει να αποδεικνυει ποσο νεκρωμενο, σαπιο και αναξιοπιστο ειναι.
Αν σας φαινεται λογικο μεσα σε 4 μερες να καβλωσε σε ολους τους κατοικους της πελοπονησσου να πεταξουν τσιγαρα απ το παραθυρο' date='να αναψουν φωτια να ψησουν και να κανουν σιδηρουργικες εργασιες, ΕΝΩ ΗΔΗ ΜΑΙΝΟΤΑΝ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ειδικα τις τελευταιες μερες, ε τοτε εμενα δεν μου πεφτει λογος να πω τιποτα.[/quote']
οχι, απλα οποιος για οποιονδηποτε λογο ηθελε να βαλει μια φωτια(και υπαρχουν πολλοι λογοι), βρηκε την απολυτη ευκαιρια.
Mου προκαλλει αηδια τοση οση και ο αλλος ανταγωνιστης του που κανει καλυτερα τη δουλεια του και απο τον ιδιο τον εκπροσωπο τυπου του ΠΑΣΟΚ.....Μοναδικη οαση το ΣΚΑΙ (καποτε ηταν και η ΝΕΤ αλλα βλεπετε τωρα ειναι μια κρισιμοτατη περιοδος και πρεπει να βρισκεται υπο αυστηρη κυβερνητικη επιτηρηση.......)..........α και το STAR :lol: :lol: :lol: :lol: ευχαριστο διαλλειμα αναμεσα σε τοση πυρολαγνεια........προτημησα να δω την Ruslana την ομορφηΑυτό λέτε εσεις..... Την κωλοσημαία που ανεμίζει εδώ και τρεις μέρες πάνω δεξιά στο σήμα του ΑΝΤ1 πώς τη βλέπετε; Για να καταλαβαίνουμε λίγο και τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις που πρεσβεύει το κάθε κανάλι.
Δεν πιστευω πως κανενας ΚΑΤΟΙΚΟΣ της πελοποννησου, η οποιοσδηποτε ειναι συναισθηματικα δεμενος με αυτα τα μερη, ακομα και αν ηθελε να οικοδομοποιισει μια περιοχη, με 4 μερες ανελεητης πυρκαγιας και τοσους νεκρους θα μπορουσε να παει να βαλει φωτια. Ειναι σαν να δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει...Αν σας φαινεται λογικο μεσα σε 4 μερες να καβλωσε σε ολους τους κατοικους της πελοπονησσου να πεταξουν τσιγαρα απ το παραθυρο' date='να αναψουν φωτια να ψησουν και να κανουν σιδηρουργικες εργασιες, ΕΝΩ ΗΔΗ ΜΑΙΝΟΤΑΝ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ειδικα τις τελευταιες μερες, ε τοτε εμενα δεν μου πεφτει λογος να πω τιποτα.[/quote']
οχι, απλα οποιος για οποιονδηποτε λογο ηθελε να βαλει μια φωτια(και υπαρχουν πολλοι λογοι), βρηκε την απολυτη ευκαιρια.
Τι να πω, μπορει να ειμαι υπερβολικα ρομαντικος σε αυτα τα θεματα..
δηλαδη η σημαια σε πειραξε....?Την κωλοσημαία
:roll:
και μαλιστα η ΚΩΛΟ-σημαια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ σου....? (ευγε νεε μου!! :roll: )
δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ελπις τελικα...
τα δαση (αρα και η χωρα μας ) ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ' date='απλη ΛΟΓΙΚΗ χρειαζεται για να το καταλαβουμε!
Απλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν μας λενε απο ΠΟΙΟΥΣ....[/quote']
Δεν κατάλαβα αν το λες ειρωνικά ή όχι. Αλλά αν όχι, ναι με πείραξε, και μάλιστα πάρα πολύ. Με το να πετάς μια σημαία να κυμματίζει ορίζεις το "έθνος" και τους "άλλους" που πάνε να μας κάνουν κακό γιατί είματε πιο ωραίοι τύποι. Μια τέτοια αντιμετώπιση των πραγμάτων για μένα λέγεται απλά εθνικισμός του αισχίστου είδους, και μου έρχεται να ξεράσω και μόνο που τη βλέπω εκεί πάνω. Είναι αισχρό. Να βάλουμε κι ένα σταυρό και μια εικονα της παναγίας, και να οργανώσουμε και μια λιτανεία, να σωθούμε. Ντροπή, εν έτη 2007 να βάζουμε σημαίες στις ειδήσεις για να μαζέψουμε κόσμο..... ΑΙΣΧΟΣ.