- Πόντοι
- 36
...
Λοιπόν πείτε μου:
Γιατί καιγονται τα δάση?
...
Και κυρίως' date=' γιατί στ' αλήθεια, τους περισσότερους δεν τους νοιάζει αν καίγονται τα δάση. [/b']
Τους νοιάζει ότι 5-10 πούστηδες θα βρουν ευκαιρία να χτίσουν μεζονέτα ή ότι το καζίνο θέλει -λέει- να επεκταθεί.
Εμένα δεν με νοιάζει ούτε το καζίνο ούτε αυτοί που θα χτίσουν.
Μέχρι να ωριμάσει αυτός ο λαός, θα πρότεινα όποιος θέλει να χτίσει ας του δίνουν άδεια να κόψει μέχρι π.χ. 10 δέντρα και να το κάνει. Και να έχει την υποχρέωση να πάει να φυτέψει (π.χ. τριπλάσια) κάπου αλλού.
Διαφορετικά θα τα κάψουν όλα.
....
Δε διαφωνώ ότι είναι ζήτημα κοινωνικής μόρφωσης' date=' αλλά δεν θα έβγαζα τον εαυτό μου από όλους τους υπόλοιπους[/quote']
Φίλε kontras, είναι γνωστό ότι δηλώνω και υπερασπίζομαι τις απόψεις μου με κάποιο πάθος, κωμικό μερικές φορές. Αλλά μην αμφιβάλλεις καθόλου για το σεβασμό που έχω για τους συνομιλητές μου. Τα δικά σου τα ποστ ήταν ο λόγος για τον οποίο έγραψα αυτά που έγραψα. Όυτε προσπαθώ, ούτε άλλωστε θα μπορούσα να διαχωρίσω τη θέση μου, είμαι και εγώ τόσο λάθος όσο ο καθένας.
Προσπαθώ όμως.
Καλά είμαι κι εγώ....αλλά είσαι κι εσύ......διαφωνώ με την πορνοσταρ....διάσημη για τα ερωτικά της ναι, πορνοσταρ όχι ;Dkwstas79 είπε:Αυτή είναι σα διαφήμιση για σεξ-σοπ ρε, με τις λάμπες-δονητές που κρατάνε τα έμο.
Αλλά θα μου πεις έμο είναι, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.
Ο πάνω αριστερά είναι ο εμο-μάστερ, ο άρχοντας του τελειωμένου ελλεεινού στυλ εξ αμερικάς και ινδονήσιους νήσους.
Ο διπλανός μάλλον τώρα ξύπνησε ( ; ) και δεν πρόλαβε να χτενιστεί το παιδάκι. Κρίμας.
Η πρώτη από αριστερά θα γίνει κνίτισσα ΣΤΑΝΤΑΡ, δεν αποκαλύπτω το γιατί. Πάντως κάνει μπαμ.
Η διπλανή της είναι διασταύρωση Σαντάκο με Ντάμπο το ελεφαντάκι.
Η τρίτη (αν έχει μυαλό) θα γίνει πορνοσταρ. Αλλιώς πρεζόνι.
προσκυνώ.... ;D ;D ;D ;Dkwstas79 είπε:Αυτή είναι σα διαφήμιση για σεξ-σοπ ρε, με τις λάμπες-δονητές που κρατάνε τα έμο.
Αλλά θα μου πεις έμο είναι, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.
Ο πάνω αριστερά είναι ο εμο-μάστερ, ο άρχοντας του τελειωμένου ελλεεινού στυλ εξ αμερικάς και ινδονήσιους νήσους.
Ο διπλανός μάλλον τώρα ξύπνησε ( ; ) και δεν πρόλαβε να χτενιστεί το παιδάκι. Κρίμας.
Η πρώτη από αριστερά θα γίνει κνίτισσα ΣΤΑΝΤΑΡ, δεν αποκαλύπτω το γιατί. Πάντως κάνει μπαμ.
Η διπλανή της είναι διασταύρωση Σαντάκο με Ντάμπο το ελεφαντάκι.
Η τρίτη (αν έχει μυαλό) θα γίνει πορνοσταρ. Αλλιώς πρεζόνι.