...το μονο σιγουρο ειναι πως κατι μας κρυβουν' date=' κατι που ξερουν και εμεις δεν το ξερουμε. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ η Ελλαδα να καιγεται 4 μερες και να μην ξερει ΚΑΝΕΙΣ τι συμβαινει... Αποκλειεται...Οποιος δεν βλεπει εμπρηστικο σχεδιο ειναι τυφλος. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να καιγομαστε 4 μερες, να χουν πεθανει πανω απο 100 ανθρωποι και να συνεχιζουν να μπαινουν φωτιες..Το πιο διεστραμμενο μυαλο δεν μπορει να το σκεφτει, να το συλλαβει αυτο που συμβαινει.. Χθες υπηρξε αποπειρα εμπρησμου στο Σειχ Σου στην Θεσσαλονικη...η φωτια ειναι στην αρκαδια. Η Ευβοια καπνιζει ακομα... Απ τα, κατα τα αλλα τραυματικα μου χρονια, στον προσκοπισμο οταν ημουν μικρος, ενα απ τα λιγα χρησιμα πραγματα που μου εμαθαν ειναι πως μολις αναψει μια φωτια, μπορεις να την σβησεις με ενα μπουκαλι νερο, σε 10 λεπτα θες κουβα,σε 1 ωρα την πυροσβεστικη, και μετα δεν μπορει να την σβησει ουτε η πυροσβεστικη... Μετα απ ολα αυτα, προσωπικα περιμενω τα χειροτερα.. Ο παππους και η γιαγια μου ειναι καλα ευτυχως, αλλα το σπιτι καηκε εξωτερικα, η αυλη, ο οικισμος, οι ελιες τους...και ηταν παραδεισος ρε γαμωτο εκει..Κουραγιο σε οσους ειχαν μεγαλυτερες απωλειες...
Ισως ασυμαντο με ολα αυτα που συμβαινουν αλλα η τιμη του λαδιου θα τριπλασιαστει τουλαχιστον τον επομενο καιρο...[/quote']
Λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει κανενα οργανωμενο σχεδιο. Βεβαια θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε κατι τετοιο και ειναι το καλυτερο δυνατο σεναριο για να συσπειρωσει κοσμο, να αποσεισει ευθυνες......ρωτηστε τον Αθναρ στην Ισπανια να σας πει........Μοναδικη εξαιρεση που δεχομαι, οι φωτιες της Αττικης οπου ναι υπαρχει πραγματικα οργανωμενο σχεδιο.....λιγο ακομα τσιμεντο μια και δεν εχουμε αρκετο.......Στην Ηλεια, στην Ευβοια κ.λ.π ειναι θεμα νοοτροπιας και υπαναπτυξης του ιδιου του λαου και λυπαμαι που το λεω.....Μας αρεσει παντα η συζητηση και η σεναριολογια περι οργανωμενου σχεδιου, ανυπαρξιας του κρατους, αναζητησης των ευθυνων των αρμοδιων, για να ξεχασουμε τις δικες μας.....
Επιπλεον καλο ειναι να ξερεις οτι μια φωτια που μπαινει απο καποιον που καιει τα χορτα του με 8 μποφωρ και 38C διπλα σε πευκα δεν την προλλαβαινεις ουτε σε 1 λεπτο και με πυροσβεστικο διπλα σου........