Σωστά! Αυτό το pedalboard είναι για τον Marshall. Για άλλους ενισχυτές,με μόνο καθαρό κανάλι και τα πετάλια όλα μπροστά, χρησιμοποιώ αυτήν (στο 90% των περιπτώσεων δηλαδή), είναι το "κουμπώνω οπουδήποτε και παίζω" pedalboard)
Σωστά! Αυτό το pedalboard είναι για τον Marshall. Για άλλους ενισχυτές,με μόνο καθαρό κανάλι και τα πετάλια όλα μπροστά, χρησιμοποιώ αυτήν (στο 90% των περιπτώσεων δηλαδή), είναι το "κουμπώνω οπουδήποτε και παίζω" pedalboard)
Εγω το spark το βαζω στο τελος για να δινω λιγο καθαρο boost στο σολο.
Μπροστα, για booster και ογκο, προτιμω ειτε το mxr micro amp, ειτε το xotic ep. Always on.
Εγω το spark το βαζω στο τελος για να δινω λιγο καθαρο boost στο σολο.
Μπροστα, για booster και ογκο, προτιμω ειτε το mxr micro amp, ειτε το xotic ep. Always on.
Ναι θυμάμαι σε κάποια συζήτηση που τι είχες αναφέρει. Το spark (και το micro amp που το έχω απλά δεν βολεύει χωροταξικά στο συγκεκριμένο pedalboard) το έχω μόνο αν παίζω με single coils καθαρά (στα βρώμικα δεν έχω πρόβλημα).
Και για να έρθει στα ίσα σε θέμα έντασης αλλά κι επειδή single coils σε εντελώς καθαρό κανάλι δεν μου αρέσουν καθόλου (σε λάιβ καταστασεις πάντα, στο σπίτι δεν με πειράζει)
ante ν ανεβασω και γω μια φορα πεταλιερα μιας που κανα αναδιαταξη. τι αναδιάταξη δλδ. τα εβαλα ολα σε ενα μιας και τον τελευταιο καιρο δεν παιζω πολυ παραεξω...μπροστα της εχω και ενα wah. to μεγαλο το ασημι ειναι ενα multipedal toy jam με κομπρεσορα tubedreamer 88 rattler red muck big chill, ripple fall delay llama supreme .
Παιζει απο πολυ απλα και straight μεχρι πιο περιεργα πραματα παιζοντας την κιθαρα σαν συνθ διοτι εχει αρκετα delay δυο τρεμολα δυο phaser και αλλα καλουδια....μαζεμενα ολα με πολυ κοπο. καποια εμειναν εκτος οπως τo keeley comp plus και το jam evreka. to eureka θα το ηθελα αλλα δεν χωραει. ισως κατα καιρους να το αντικαθιστω με κανενα αλλο
Και κατι βασικο σε αυτη την πεταλιερα. Είναι ετοιμη να παιξει ειτε με λαμπατο μονο η στερεο ειτε με amp sim ειτε στα ακουστικα ανα πασα στιγμη χωρις να επανακαλωδιωνω...αυτο με εχει βολεψει αρκετες φορες...ειδικα το βραδυ που τελειωνω πολυ αργα τη δουλεια παιζοντας με τα ακουστικα μεσω του πολυ καλου iridium. οταν παιζω με λαμπατο χρησιμοποιω το iridium μονο για τις στερεο η sum εξοδους του, το εχω ομως off
Ανανέωση της μικρης πεταλιερας (που χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα πΓια) με το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και ιαπωνικο περικαλω tuner της ΙΒΑΝΕΖ... μικρο, γρηγορο, ακριβες και built like a tank
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.