- Πόντοι
- 423
Tο γύρισα τελείως σε boss (το tubescreamer θα φύγει από το pedalboard). Τα πάνω πετάλια είναι fx loop και τα κάτω μπροστά από τον ενισχυτή

Γιατί? Θα παίζεις με το drive του Marshall και θα χεις το κίτρινο για boost?το tubescreamer θα φύγει από το pedalboard
Γιατί? Θα παίζεις με το drive του Marshall και θα χεις το κίτρινο για boost?
Εγώ δεν αντέξα και το έβαλα στο pedalboard. Θέλω να έχω διαθεσιμες τις μεσαιες συχνοτητες του εάν νιώθω ότι δεν κόβει καλά ένα σόλο.tubescreamer θα φύγει από το pedalboard
Έχεις δοκιμάσει το GE-7 για αυτή τη δουλειά?Θέλω να έχω διαθεσιμες τις μεσαιες συχνοτητες του εάν νιώθω ότι δεν κόβει καλά ένα σόλο
τωρα που το λες θα μπορούσα να βάλω ένα eq στην αρχή (έχω ένα μικρούλι 5-band που χωρά). Όντως κάνει δουλειά.Έχεις δοκιμάσει το GE-7 για αυτή τη δουλειά?
Εγω το spark το βαζω στο τελος για να δινω λιγο καθαρο boost στο σολο.Σωστά! Αυτό το pedalboard είναι για τον Marshall. Για άλλους ενισχυτές,με μόνο καθαρό κανάλι και τα πετάλια όλα μπροστά, χρησιμοποιώ αυτήν (στο 90% των περιπτώσεων δηλαδή), είναι το "κουμπώνω οπουδήποτε και παίζω" pedalboard)
Προβολή συνημμένου 42799
Ναι θυμάμαι σε κάποια συζήτηση που τι είχες αναφέρει. Το spark (και το micro amp που το έχω απλά δεν βολεύει χωροταξικά στο συγκεκριμένο pedalboard) το έχω μόνο αν παίζω με single coils καθαρά (στα βρώμικα δεν έχω πρόβλημα).Εγω το spark το βαζω στο τελος για να δινω λιγο καθαρο boost στο σολο.
Μπροστα, για booster και ογκο, προτιμω ειτε το mxr micro amp, ειτε το xotic ep. Always on.
εγω νόμιζα ότι κιθάρες σου δεν ξεκουρδιζουν ?
Για να δίνει ρεύμα σε αλλά.Για το set up ρε συ το χρησιμοποιΑω ?
αΦτο δεν το κανει ειναι μικρουλικο....Για να δίνει ρεύμα σε αλλά.
ωραια και ευχρηστη πεταλιερα..........το xotic τι ηχοχρωμα ειναι...pros τransparent?To all around pedalboard που κουβαλάω σε όλα τα πολύ διαφορετικά projects. To signal chain είναι: