• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Pedalboards. Παρουσιάστε!

@ Tamtam: έχεις πεταλάρες, δεν το συζητώ. Αλλά κάνε τους ένα συγύρισμα, να χαρείς! Παίζεις και live, θα μειώσεις και τις πιθανότητες ατυχήματος στη σκηνή!

Έκτορας είπε:
κάνε τους ένα συγύρισμα
Έκτορα, αυτό είναι δοκιμή "ποιο drive ταιριάζει/boostάρει καλύτερα με ποιό" (έχει 5 drive η φωτογραφία, δεν παίζω με τόσα!)  ;D Συνήθως παίζω με pedaltrain mini και ένα ή δυο drive.

fenderiarhs είπε:
Πειτε καμμια ιδεα για ενα high gain distortion (oxi muff/fuzzes, oxi mid scooped metal pedals) να γεμισω την κενη θεση
Για δες τα πετάλια amptweaker, νομίζω ότι για σένα είναι το TighRock Distortion. Ακριβούτσικο αλλά πολύ καλό με πολλά εξτρά. Βγαίνει και σε μικρότερη έκδοση με λιγότερο κόστος.

amptweaker-tight-rock-gitarpazar-manual-kullanim-klavuzu-2-638.jpg

Το σετάρισα σήμερα (no fuzz this time). Το mini pedalboard που θα μου χρησιμεύσει ως all purpose για τους επόμενους μήνες. Τα υπόλοιπα πετάλια πάνε σε κούτες, αφού έως και τον Σεπτέμβρη θα μένω σε φίλους και θα είμαι στους δρόμους μέχρι να βρω να νοικιάσω καινουριο σπίτι.

18882162_465558363786461_2189737484680088356_n.jpg

New entries κλπ.

'Ερχετε σύντομα και το σχετικό ετήσιο βιντεάκι με εξηγήσεις και demo.  :D

Pedalboard_front_1_edit.jpg

Update!

Η αλυσίδα: Korg Pitchblack-Analog Model 1 fuzz-Cry baby 535q-The Pot (Lovepedal COT clone)-Crazy Tue Circuits Black Magic-Jam the Chill-Jam Delay Llama plus + expression.

3oOZfXB.jpg

Update και από εμένα και νομίζω πως κλείσαμε

Εδώ που τα λέμε και πολλά είναι τόσα, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί

mrpb.jpg

Τελευταία έκδοση του pedalboard μου, ένα pedaltrain metro24.

Η αλυσίδα έχει ως εξής:

Crazy Tube Circuits Constellation - Crazy Tube Circuits Golden Ratio - Strymon Mobius στο pre/post του

(Crazy Tube Circuits Magnifier - TC Elactronic Polytune - Crazy Tube Circuits Space Charged - Lazy J Cruiser Deuce)

Skreddy Echo - Crazy Tube Circuits Time - Crazy Tube Circuits Splash

e5a8br.jpg

Drives

AnalogMan - POT, Barber Electronics - Direct Drive Compact, Skreddy Screw Driver v1, Digitech – Bad Monkey

Compressors

Joyo – Ultimate Comp, Tsakalis Audioworks – Zipper V1

Modulation

EHX – POG 2, EHX – Freeze, Mad Professor – Mellow Yellow Tremolo, TC Electronic – Shaker Vibrato mini, DryBell - Vibe Machine, Mooer – Funky Monkey,

Catalinbread – Pareidolia, Tsakalis Audioworks – Phonk Wah

Delay/reverb

EarthQuacker Devices - Dispatch Master, TC Electronic – Alter Ego Delay (v.1)

Tuner

KORG Pitchblack

Βασικό Rock set up (7 πετάλια):

GT -> TUNER -> WAH/VIBE (Vibe Machine ή Funky Monkey ή Phonk Wah) -> COMP (always ON) -> DRIVE 1 (Screwdriver) ή (AnalogMan POT) -> VIBRATO (always ON) (mini Shaker) -> DRIVE 2 (Barber CDD) -> TREMOLO (Mad Prof) -> DELAY (always ON) (Alter Ego ή Dispatch Master)

Latest FUNK band set up (6 πετάλια):

GT -> TUNER -> WAH/OCTAVER (Phonk Wah) -> BOOST/VIBE/TREMOLO (Pareidolia) -> COMP (always ON) -> DRIVE (Barber CDD) -> VIBRATO [/b](always ON) (mini Shaker)  -> DELAY (always ON) (Dispatch Master)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Zvex fuzz factory-xotic rc-ctc ziggy-ctc black magic-volume pedal-t-rex tremster-jam delay Llama-Dod rubberneck-ctc splash II-Line 6 M5-Tc electronic ditto

Στο send του true bypass looper έχω το t-rex και στο return το ditto

pedaltrain.JPG

Η σημερινη, δοκιμαστικη compact πεταλιερα μου!

Τεσσερα od πεταλια στη σειρα. Το ενα μπουσταρει το αλλο. Προσεθεσα το mxr. Το soul food πηρε τη θεση του spark mini, κυριως, για λιγο παραπανω ενταση. Το mojomojo αντικατεστησε το ocd και πλεον εχω λιγο παραπανω ratο/fuzzοηχο. Οι συνδυασμοι των πεταλιων αυτων μου διδουν μπολικους και καινουργιους ηχους. Θεωρω οτι αναβαθμιστηκα ηχητικα.

Θα το δοκιμασω στην προβα σε υψηλες εντασεις ωστε να βεβαιωθω για το αποτελεσμα.

20180613_190852.jpg

Αρκετές αλλαγές φέτος. Το γύρισα σε stereo wet - dry - wet για καλύτερη αίσθηση στα in-ear. Έρχεται σύντομα και το σχετικό βιντεάκι που αναλύω το rig μεχρι θανάτου.

Pedalboard 2018.jpg

Το εχω αλλαξει 30 φορες.

Περιμενω ενα wampler στη θεση του mxr 78' και κλεισαμε για φετος....

20181211_184440.jpg

This Wahcko really tied the room together... Τρομερό πετάλι, και παρόλο που συμφωνώ με την άποψη ότι ο παίκτης κάνει το wah και όχι το ανάποδο, προσωπικά δεν έχω ξανααισθανθεί τόσο φυσικά και όμορφα παίζοντας με τέτοιας κατηγορίας εφέ.. και αυτό από μόνο του βοηθάει ώστε να το αξιοποιώ όσο καλύτερα μπορώ.

Γενικά τώρα, μοιάζει να έφτασε το τέλος μιας μεγάλης διαδρομής σε ό,τι έχει να κάνει με την αναζήτηση των ιδανικών πεταλιών για την πάρτη μου (αν και ποτέ μην λες ποτέ με αυτά).

IMG_20231021_151212.jpg

Dude rig.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back