Pedalboards. Παρουσιάστε!

kpeyos είπε:
Το DMM είναι το τρίτο σε σειρά προτίμησης μου αναλογικό delay (μετά από το DM-2 και το Rockman Stereo Echo) και το Brigadier είναι, με μεγάλη διαφορά απο το δεύτερο, το αγαπημένο μου ψηφιακό delay.

To Brigadier το συστήνω σε όλους όσους θέλουν ένα πεντακάθαρο ψηφιακό delay με άπειρο headroom. Χωρίς το treble roll off που έχουν κάποια ψηφιακά delay για να κρύψουν τις αδυναμίες τους, χωρίς το "ψεύτικο / χρωματισμένο" high end που έχουν κάποια άλλα ψηφιακά delay το οποίο κάποια στιγμή κουράζει και χωρίς τα εκνευριστικά artifacts κάποιων άλλων. Έχω αλλάξει δεκάδες delay κυριολεκτικά και υπάρχει πραγματική διαφορά κλάσης όταν μιλάμε γι αυτό το πετάλι.

Το DMM απευθύνεται σε όσους τους αρέσει αυτός ο ήχος. Δεν μπορεί να το υποκαταστήσει το Brigadier, αν αυτό με ρωτάς, αν και βέβαια όλα έχουν να κάνουν με το πόσο "ψείρας" είναι κάποιος. Εγώ δεδομένα είμαι πολύ... ;D
Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Μόλις απέκτησα το strymon capistan, και δεδομένου του πόσο καλό είναι, σκέφτηκα ότι ίσως το brigadier έκανε δουλειά ώς καλό mod-delay σε αντικατάσταση του DMM που έχω στην πεταλιέρα μου (attached). Ο λόγος είναι φυσικά το tap tempo και ο χώρος που πιάνει το DMM, αλλά μάλλον θα ησυχάσω προς το παρόν, γιατί τα καλά του DMM ξεπερνούν πολύ τα κακά του.
Anyway, συνημμένο το pboard με κάποιες αλλαγές. Μέχρι στιγμής με εξυπηρετεί μια χαρά, αναμένω συμπλήρωση του stereo rig για να το ακούσω καλύτερα.

index.php

φωτογραφία_1.JPG

Η ...πεταλιερα του ΤΣΙΠΗ....

Ξεκινησα να τη φτιαχνω με σκοπο να μη κοστισει πανω απο 200 ευρω ...

Για να δουμε....το MIND BENDER & το PLEASURE TREM μου τα εκανε δωρο ενας φιλος,το Memory Boy το χτυπησα 35 ευρω,τα 4 Joyo 120 & το χορδηστηριον 35...τα καλωδια και το One Spot τα ειχα απο παλια.. ;D...περισσεψε και ενα 10αρικο για να παρω κανα κομματι ...κσυλο ;D να τα κολλησω απανω...

Πλακα εχει.... ;D

L1020506.JPG

Ωραιο ειναι.Και αν σκεφτει κανεις οτι ΟΛΑ αυτα κανουν οσο κανει το δικο μου το Wah τοτε ειναι...........ΜΑΝΟΥΛΑ  ;) ;) ;)

2 ερωτησεις.

1:Στο mind blender τι κανει το ποντεσιομετρο στα δεξια ?

2:Το κουρδιστηρι τι μαρκα ειναι ? Το pitch black ? Γιατι βγαζει και η joyo ενα παρομοιο

Άντε, είπα να ανεβάσω και εγώ το δικό μου!Αν και θέλω 1-2 αλλαγές για να πω την αλήθεια...!

524187_10152722409240515_2119886685_n.jpg

Άψογη είναι φιλαράκι. Για λέγε για όλα αυτά τα Jam (εκτός από τα προφανή) τί είναι...

Έκτορας είπε:
Άψογη είναι φιλαράκι. Για λέγε για όλα αυτά τα Jam (εκτός από τα προφανή) τί είναι...
Ευχαριστώ πολύ!Το κόκκινο πετάλι πρόκειται για το Delay Llama!Αυτό με τα γραμματόσημα είναι το Dyna-ssoR!Το πορτοκαλί είναι 3 σε ένα!(Tubedreamer 58+, The Chill, Boomster και ένα a/b switch)!  ;D

messalion είπε:
2 ερωτησεις.

1:Στο mind blender τι κανει το ποντεσιομετρο στα δεξια ?

2:Το κουρδιστηρι τι μαρκα ειναι ? Το pitch black ? Γιατι βγαζει και η joyo ενα παρομοιο
1.Κοντρολαρει το level

2.KORG PICHBLACK

Μια προχειρη φωτο και του δικου μου, υπο κατασκευη. Tonefactor Omega OR Fuzz, Joyo Vintage OD, Boss BD-2 mod. Monte Alumns H2O, Soundblox Multiwave Distortion, MXR Blue Box, Boss CS-3 Black Label. Στο effects loop ζει ενα TC Electronics G-Sharp που το ελεγχει το FS3X.

needs_more_blue_boxes.jpg

Μια ιδέα και από το δικό μου....: Cream (Blue Pedals), Dynassor (Jam Pedals), Tubedreamer+ (Jam Pedals), Digital Delay (Digitech). Guest Stars: Δερμάτινη παντόφλα +Ενισχυτής: Laney vc 15 (Kιθάρα: Gibson Les Paul με μαγνήτες P-90's [είναι ντροπαλή]).

06052013717.jpg

Τελικα υπεκυψα στον καπιταλισμο και πηρα αντι για...κΣυλο ενα pedaltrain & προσεθεσα και ενα Plutoneium Chi-Wah-Wah

;D

L1020565.JPG

A, μα αν έβαζες μαχόγκανη θα είχες πιο καλό σκάσιμο. Ό,τι πρέπει για gigs το βράδυ της Ανάστασης...  ;D

Superfunk είπε:
Τελικα υπεκυψα στον καπιταλισμο και πηρα αντι για...κΣυλο ενα pedaltrain & προσεθεσα και ενα Plutoneium Chi-Wah-Wah

;D
Καταρχήν πιο pedaltrain είναι αυτό ?

Αυτό το wah έχει λόγο ύπαρξης? Από που προμηθεύεται? Τιμή?  ;D

Superfunk είπε:

;D
Πω πω σημεία των καιρών, ο SF έχει μαζέψει οκτώ stomp boxes πάνω στο board εκ των οποίων τρία driive και wah των 220 ευρώ, τι άλλο θα δούμε

Eν όψει της εναρξης κατασκευής στο home-lab μου της Pete Cornis* 2006 David Gilmour all tube pedal board

http://www.petecornish.co.uk/gilmouralltube.html

για την οποια στην προσπάθεια μου να αποκτήσω γνήσια βρέθηκα να ακούσω από τον κύριο Pete το ποσό των 15.000 βρετανικών λυρών με αποτέλεσμα να γλυτώσω παρα τρίχα λυποθυμικό επεισοδιο σας παρουσιαζω την τελειωμένη V.1 πρώτη πεταλιέρα μου.

Analog Design Custom Pedalboard V.1

VOX WAH

Analog Design / Demeter  Compulator Compressor CLONE

Analog Design TONEBENDER MK-2

Analog Design Pete Cornis*  LD-3 BUFFER

Analog Design Pete Cornis*  P-2 /G-2 CLONE

Analog Design Pete Cornis*  SS-2 CLONE

Analog Design KLON CENTAUR CLONE

BOSS-DD-7 ( for sound on sound effect )

T.C Electronics NOVA SYSTEM ( for LOOP Modulation Effects)

Evidence Audio Cables

analogdesign.JPG

10037_383306808451862_54238368_n.jpg

535012_383306741785202_1039416825_n.jpg

551513_383306578451885_757052209_n.jpg

540547_383306548451888_860255317_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
David Gilmour είπε:
για την οποια στην προσπάθεια μου να αποκτήσω γνήσια βρέθηκα να ακούσω από τον κύριο Pete το ποσό των 15.000 βρετανικών λυρών
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

kbasilis είπε:
Γιατι τοσο μεγαλη απορια?

Καταρχην ας δουμε τι ακριβως πουλαει ο Cornish

http://www.petecornish.co.uk/fxboards.html

και τι του ζητησε ο φιλος μας

http://www.petecornish.co.uk/dgtt.html

απο οτι βλεπεις ουδεμια σχεση με την πεταλιερα που εφτιαξε ο συμπαθεστατος ΕΛΛΗΝ Gilmour... ;D

κατα δευτερον οταν θες να αγορασεις Φεραρρι...δεν ασχολησαι με την ΤΙΜΗ της ,απλα την αγοραζεις... ;)

ειδικα οταν ξερεις οτι μετα απο τη δικη σου πεταλιερα ο Cornish θα φτιαξει μια για τον Sting ή τον Page.... ;)  

οι φιρμες πληρωνονται στα εξωτερικα φιλως.... ;D ακομα και για να σου δωσουν μια..απλη συμβουλη...μη κοιτας που σας τα προσφερω εγω ολα ετοιμα και τζαμπα τοσα χρονια.... ;D ;D

καταρχας ευχαριστω για τα καλα σου λογια ,να ξεκαθαρισω γιατι μαλλον δεν καταλαβες οτι αυτη που φτιαχνω τωρα θα ειναι ιδια 101% , αυτη που παραθετω εδω ειναι μια παλια πεταλιερα "ανοικτου τυπου" που απλα αντεγραψα κ συμπεριελαβα καποια πεταλια του, δεν υπαρχει καμια απολυτως συγκριση ουτε κατα διαννοια ,η συγκριση θα γινει με το νεο προτζεκτ που ετοιμαζω και ειναι κλειστου τυπου με εσωτερικα κυκλωματα. Για την Φερραρι που λες δεν κοιτας τιμη συμφωνω διοτι εχω εμπειρια σαν κατοχος παλαιοτερα αρκετων dreamcars .... Οντως τα αξιζουν τα λεφτα τους

για οποιαδηποτε διευκρινηση στην διαθεση σας

η συγκριση θα γινει με το νεο προτζεκτ που ετοιμαζω
τοτε αναμενουμε με αγωνια ,θα εχει οντως πολυ ενδιαφερον τοσο απο πλευρας αποτελεσματος οσο και φυσικα κοστους. ;)

δεσμεύομαι για διάθεση για δοκιμη !

Ναι το κοστος θα ειναι χαμηλο δεδομενου του οτι τα P2 / G2 ειναι ουσιαστικα καλοφτιαγμενα big muff, θεωρω οτι το πιο ακριβο μερος ειναι τα 2 bk buttler τα οποια επειδη δεν τα εχω μελετησει  οπως τα υπολοιπα δισταζω να τα κανω κλωνους κ αν χρειαστουν γνησια ειναι απο 350 έκαστο .... Τα υπολοιπα ειναι παιχνιδι, να τονισω οτι βρηκα μηχανουργειο με μαστορα φιλο κιθαριστα που μου κανει την αλουμινο/μεταλοδουλεια κ ομολογω το αποτελεσμα στο φινιρισμα ειναι ανωτερο του Cornish.... Θα δωσω ευχαριστηρια κ στοιχεια στο τελος .  Επειδη το ψαχνεις πολυ μηπως ξερεις που θα βρω το ηλεκτρομονωτικο μαυρο βερνικι που την βαφει μεσα;

ευχαριστω καλη συνεχεια

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back