Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Μόλις απέκτησα το strymon capistan, και δεδομένου του πόσο καλό είναι, σκέφτηκα ότι ίσως το brigadier έκανε δουλειά ώς καλό mod-delay σε αντικατάσταση του DMM που έχω στην πεταλιέρα μου (attached). Ο λόγος είναι φυσικά το tap tempo και ο χώρος που πιάνει το DMM, αλλά μάλλον θα ησυχάσω προς το παρόν, γιατί τα καλά του DMM ξεπερνούν πολύ τα κακά του.kpeyos είπε:Το DMM είναι το τρίτο σε σειρά προτίμησης μου αναλογικό delay (μετά από το DM-2 και το Rockman Stereo Echo) και το Brigadier είναι, με μεγάλη διαφορά απο το δεύτερο, το αγαπημένο μου ψηφιακό delay.
To Brigadier το συστήνω σε όλους όσους θέλουν ένα πεντακάθαρο ψηφιακό delay με άπειρο headroom. Χωρίς το treble roll off που έχουν κάποια ψηφιακά delay για να κρύψουν τις αδυναμίες τους, χωρίς το "ψεύτικο / χρωματισμένο" high end που έχουν κάποια άλλα ψηφιακά delay το οποίο κάποια στιγμή κουράζει και χωρίς τα εκνευριστικά artifacts κάποιων άλλων. Έχω αλλάξει δεκάδες delay κυριολεκτικά και υπάρχει πραγματική διαφορά κλάσης όταν μιλάμε γι αυτό το πετάλι.
Το DMM απευθύνεται σε όσους τους αρέσει αυτός ο ήχος. Δεν μπορεί να το υποκαταστήσει το Brigadier, αν αυτό με ρωτάς, αν και βέβαια όλα έχουν να κάνουν με το πόσο "ψείρας" είναι κάποιος. Εγώ δεδομένα είμαι πολύ... ;D
Anyway, συνημμένο το pboard με κάποιες αλλαγές. Μέχρι στιγμής με εξυπηρετεί μια χαρά, αναμένω συμπλήρωση του stereo rig για να το ακούσω καλύτερα.