- Πόντοι
- 16
Κωστα πως σου φαινεται το mudhoney? εχω και γω το ιδιο και παρατηρω πως πανω κατω στις ιδιες ρυθμισεις το εχουμε (δεν μπορω να καταλαβω βεβαια αν εχεις ενεργοποιημενο το boost).kostas80 είπε:Να μαι κι εγώ μετά τις τελευταίες προσθήκες![]()
Παίζω με πολυεφε και δεν έχω γνώσεις απο πεταλάκια. Αυτό το μαύρο (που το εχω δει και σε άλλους) κάτω κάτω είναι κάτι που ρυθμίζει όλα τα εφε ? ανοιγει /κλείνει τα εφε κτλ? Και αν ναι πως λειτουργει?michaeltsag είπε:Καλησπερα παιδια.
Οριστε και το δικο μου "δημιουργημα" σε οτι μπορω να φανω χρησιμος σε ιδεες ειτε αποριες χτυπατε αφοβα!!!;D
Πώς και rat στην δεύτερη και όχι κανα πιο ήπιο od?jacob26 είπε:Στην πρωτη φωτο ειναι το pedalboard γενικης χρησης (δεν πολυ χρησιμοποιειται πλεον) με
tc electronic polytune mini -> dunlop crybaby classic (with red fasel ) ->general guitar gadgets tubescreamer with mods clone -> rat pedals vintage rat (with lm chip) clone ->general guitar gadgets phase 45 clone -> general guitar gadgets tremolo -> digitech hardwire dl 8 delay/looper
Στην δευτερη αυτο που χρησιμοποιω κατα βαση πλεον για jazzoκαταστασεις
polytune mini ->rat->hardwire dl 8 -> hardwire rv 7
τροφοδοσια και στις δυο περιπτωσεις το αγαπημενο onespot
shelter είπε:Πώς και rat στην δεύτερη και όχι κανα πιο ήπιο od?
'Εχω βρει τη υγειά μου με το πεταλάκι αυτό . Το χρησιμοποιώ για ''βαρύ'' od με ενεργοποιημένο το boost πάντα. Είναι ότι πρέπει για ρυθμικά .... όταν πρέπει να βγει lead το ρίχνω πάνω στο drive κανάλι του hot rod dlx με λίγο gain και φαζάρει ωραία .stavrilian είπε:Κωστα πως σου φαινεται το mudhoney? εχω και γω το ιδιο και παρατηρω πως πανω κατω στις ιδιες ρυθμισεις το εχουμε (δεν μπορω να καταλαβω βεβαια αν εχεις ενεργοποιημενο το boost).
Βασικα που ακουγεται πιο γεματο και χωρις να ξυνει καθολου , θα μπορουσες να πεις πιο γλυκο .AuditoryDriving είπε:και γω θα θελα να ρωτήσω το ίδιο αν και απότι καταλαβαίνω αν κόψεις πολύ το tone στο ρατ πρεπει να είναι πολύ γλυκό, ε jacob? thanks!
εχουμε μια μικρη αλλαγη , στη θεση του hardwire delay , εχουμε το mxr carbon copy !jacob26 είπε:Στην πρωτη φωτο ειναι το pedalboard γενικης χρησης (δεν πολυ χρησιμοποιειται πλεον) με
tc electronic polytune mini -> dunlop crybaby classic (with red fasel ) ->general guitar gadgets tubescreamer with mods clone -> rat pedals vintage rat (with lm chip) clone ->general guitar gadgets phase 45 clone -> general guitar gadgets tremolo -> digitech hardwire dl 8 delay/looper
Στην δευτερη αυτο που χρησιμοποιω κατα βαση πλεον για jazzoκαταστασεις
polytune mini ->rat->hardwire dl 8 -> hardwire rv 7
τροφοδοσια και στις δυο περιπτωσεις το αγαπημενο onespot
Φιλε το red llama για ποιο σκοπο το εχεις , σαν γκαζι σκετο , σαν booster ?Captain Dog είπε:Ιδου
Pedal Chain:
Big Muff ---> Green Rhino ---> Red Llama ---> OCD ---> TC Spark Booster --->Aqua Puss ---> Boss FRV-1
![]()
Το Red LLama το χρησιμοποιω σαν drive. Βγαζει ηχο Σκασμενου tweed 57. Φαντασου ηχο Neil Young Zuma / Tom Petty and the heartbreakers / Black Keys / White Stripes.jacob26 είπε:Φιλε το red llama για ποιο σκοπο το εχεις , σαν γκαζι σκετο , σαν booster ?
Γενικα τι ηχο θα ελεγες οτι εχει , κανει για να εχεις ενα γκαζι σαν να τσιμπανε οι λαμπες του ενισχυτη ? Γενικα ποια ειναι η γνωμη σου για αυτο ?
πολυ ωραιο το pedalboard σου.ποια ειναι η γνωμη σου γις το booster της. Tc electronic το λευκο που εχεις; Το χρησιμοποιεις μονο για boost η μπορεις να παιζεις και με χαμηλα το gain και καθαρο ηχο κατι σαν compressor?κανει φασαρια οταν το ενεργοποιεις;γιατι με προβληματιζουν τα 26 db που εχει σαν boost.λεω να το παρω και εγω για αυτο πριν το δοκιμασω θα θελα να με βοιηθησεις και εσυ ευχαριστωCaptain Dog είπε:Ιδου
Pedal Chain:
Big Muff ---> Green Rhino ---> Red Llama ---> OCD ---> TC Spark Booster --->Aqua Puss ---> Boss FRV-1
![]()
Τα 26 dB δεν είναι διαθέσιμα με το... καλημέρα. Είναι το συνολικό απόθεμα που υπάρχει, και αν θες το χρησιμοποιείς. Μέσω του volume (level) του πεταλιού θα το ρυθμίσεις να σμπρώξει όσο επιθυμείς. Και βεβαίως, όσο περισσότερο σμπρώχνονται τα επόμενα πετάλια ή ο ενισχυτής, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται και το noise floor. Από κει και πέρα, η πρώτη χρήση ενός boost είναι να σου αυξήσει το επίπεδο του σήματος καθαρά, και δεν έχει σχέση με την λειτουργία ενός compressor που αναλαμβάνει να το συμπιέσει. H δεύτερη χρήση που ορισμένα έχουν (όπως και αυτό της TC) είναι να προσθέσουν και μια ιδέα overdrive, αν το επιθυμείς. Άλλα το έχουν αυτόματα, ετούτο το έχει στο διακόπτη gain.nikoscaptain7 είπε:ποια ειναι η γνωμη σου γις το booster της. Tc electronic το λευκο που εχεις; Το χρησιμοποιεις μονο για boost η μπορεις να παιζεις και με χαμηλα το gain και καθαρο ηχο κατι σαν compressor?κανει φασαρια οταν το ενεργοποιεις;γιατι με προβληματιζουν τα 26 db που εχει σαν boost.
ευχατιστω για την αμεση απαντηση σου.εισαι ικανοποιημενος δηλαδη απο το πεταλι?γιατι το σκεφτομαι και εγω να το παρω.bloody_sunday είπε:Τα 26 dB δεν είναι διαθέσιμα με το... καλημέρα. Είναι το συνολικό απόθεμα που υπάρχει, και αν θες το χρησιμοποιείς. Μέσω του volume (level) του πεταλιού θα το ρυθμίσεις να σμπρώξει όσο επιθυμείς. Και βεβαίως, όσο περισσότερο σμπρώχνονται τα επόμενα πετάλια ή ο ενισχυτής, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται και το noise floor. Από κει και πέρα, η πρώτη χρήση ενός boost είναι να σου αυξήσει το επίπεδο του σήματος καθαρά, και δεν έχει σχέση με την λειτουργία ενός compressor που αναλαμβάνει να το συμπιέσει. H δεύτερη χρήση που ορισμένα έχουν (όπως και αυτό της TC) είναι να προσθέσουν και μια ιδέα overdrive, αν το επιθυμείς. Άλλα το έχουν αυτόματα, ετούτο το έχει στο διακόπτη gain.