- Πόντοι
- 16
Η συλλογή.
Γύρο στα 70 πετάλια (μπορεί και να έκανα λάθος επιδή ζαλίστηκα ;D) μπράβο 8)MikeSyn είπε:Η συλλογή.
kbasilis είπε:Γύρο στα 70 πετάλια (μπορεί και να έκανα λάθος επιδή ζαλίστηκα ;D) μπράβο 8)
Μια από τα ίδια ακόμα και χωρίς τροφή και νερό ;D (και ας έχω tonelab ;D)Έκτορας είπε:Δεν είναι μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητά τους... Ένα και ένα, όλα τους... θα μπορούσα να περάσω μήνες εκεί μέσα, μόνο με μια κιθάρα και ένα ενισχυτή...
Παω πασο!!!!!MikeSyn είπε:Η συλλογή.
Οταν το εβαζα στον boogie, το εβαζα μπροστα.Στο fx δεν μου αρεσε.Γενικα ολα τα preamp που χρησιμοποιω τα βαζω μπροστα(fatfoot,tubeman)Πολλοι λενε οτι δεν ειναι σωστο.Αλλα απο μπροστα εχεις και το eq του ενισχυτη.Το οποιο μετραει!!aenimal είπε:Η συλλογή.
WTF is this???
Sotos9 τα preamp που βγάζει ο τυπάκος πρέπει να τα χρησιμοποιείς στο fx του ενισχυτή? Μπορείς και σαν κανονικό dist Πχ?
if_it_is είπε:Που δουλεύεις?
Σας ψήνει και σας η ραφιέρα, έτσι;Πιστεύω στο ΙΚΕΑ ή στη ΝΕΟΣΕΤ θα βρείτε κάτι παραπλήσιο.Ενδιαφέρουσα ερώτηση ;D
;D ;D ;Dmustafank είπε:Σας ψήνει και σας η ραφιέρα, έτσι;Πιστεύω στο ΙΚΕΑ ή στη ΝΕΟΣΕΤ θα βρείτε κάτι παραπλήσιο.
αυτο το ασπρο πανω αριστερα μου γυρισε τα ματια οταν τ'ακουσα... εχει μπει ηδη στο diy list to be made...kpeyos είπε:H πεταλιέρα που χρησιμοποιώ με τους Birthmark...εν ώρα δράσης...
Έλα ρε, παίζεις στους birthmark? με το φίλο μου τον κ. Πυρένη;kpeyos είπε:H πεταλιέρα που χρησιμοποιώ με τους Birthmark...εν ώρα δράσης...
Ερώτηση: έχεις συγκρίνει το brigadier με το deluxe memory man? εαν ναι, εντυπώσεις ?kpeyos είπε:H πεταλιέρα που χρησιμοποιώ με τους Birthmark...εν ώρα δράσης...
Ωπ! Welcome to Noiz Χάρη...harrisxr650 είπε:αυτο το ασπρο πανω αριστερα μου γυρισε τα ματια οταν τ'ακουσα... εχει μπει ηδη στο diy list to be made...
Ο Κώστας δεν παίζει πια στους Birthmark μιας που ασχολείται με πολλά άλλα πράγματα. Μπορείς να τον πετύχεις με τους "Blush" ή τους "Cat People" αυτή την εποχή.Έλα ρε, παίζεις στους birthmark? με το φίλο μου τον κ. Πυρένη;
Το DMM είναι το τρίτο σε σειρά προτίμησης μου αναλογικό delay (μετά από το DM-2 και το Rockman Stereo Echo) και το Brigadier είναι, με μεγάλη διαφορά απο το δεύτερο, το αγαπημένο μου ψηφιακό delay.Ερώτηση: έχεις συγκρίνει το brigadier με το deluxe memory man? εαν ναι, εντυπώσεις ?