• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Pedalboards. Παρουσιάστε!

εχει αρχισει να μοιαζει επικινδυνα με διαφημιση του mad professor αλλα τι να κανω μ αρεσουν

35A176ED-6C78-4DEF-A107-B36B33FE4C45-107-000000022A46FC88_zps3909d930.jpg

Δεν εισαι ο μονος Alter...Fulltone,Mad Professor κ Empress!(sorry μα δε μπορω να ανεβασω φωτο). Εχουμε κ λεμε :

Korg Pitchblack - Ernie Ball VP Jr - Fulltone Clyde Deluxe - Fulltone Mini Deja Vibe 2 - Wren & Cuff Box Of War - Mad Professor Forest Green Compressor - Mad Professor Litle Green Wonder - Homebrew Electronics Detox EQ - Empress Vintage Modified Superdelay - Mad Professor Silver Spring Reverb - Empress Tremolo - ISP Decimator- Boss RC 3

α) http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/539616_4931069686678_1674221372_n.jpg

β) http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/59753_4931071446722_1684739233_n.jpg

γ) http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/485372_4931073446772_1508141918_n.jpg

δ) http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282709_4931074846807_50755378_n.jpg

Προσωπικα μου αρεσει αρκετα.Aθορυβο πεταλι,true bypass,με πολυ γλυκο ηχο τοσο στα καθαρα οσο κ στα βρωμικα κ χωρις xolume drop.Οφειλεις να το τεσταρεις.

1)

Ας βαλω και γω.

Που λεμε....Με λιγο στριμωγμα χωρουσε ακομα μια μερα μεταξυ Κυριακης και Δευτερας

Ωραιο pedalboard. Παρε και κανα πεταλι της Way Huge ρε συ, εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα. ;D ;D ;D

Αστειευομαι προφανως, αν θες πες μας 2 λογια για το swallen Pickle.

Καινουργιο!!

Δεν χρεαζομαι κατι αλλο.

(καλαααα.... ολο ετσι λεω)

slo__preamp.JPG

Έκτορας είπε:
Με γειες, αν και... δεν έχουμε ιδέα τί είναι! Για λέγε...
Ειναι custom floor preamp το οποιο μου το εφτιαξε ενα Βουλγαρος.

Garland Amps.

Αποφασισα να κανω κατι τετοιο γιατι τοσο χρονια βαρεθηκα να κανω τον χορευτη σε προβες και live.

Αρχιζω :υπαρχουνε τρια καναλια με ανεξαρτητο eq,volume και gain.Υπαρχει ενα ενσωματωμένο ts 808,ενα  noise reduction και effect loop.Δουλευει σαν midi,δηλαδη μπορω να εχω clean+delay+chorus στο πρωτο καναλι να αλλαζω στο crunch χωρις εαν θελω εφε και ριχνω solo στο τριτο με ts 808 +delay.Βολευει απιστευτα μαγκες.

Τον βρηκα κατα τυχη τον τυπο.Φτιαχνει οτι θελεις και οπως το θελεις.Στην ουσια ειναι κιτ μεγαλων εταιριων σε χαμηλη τιμη.Το δικο μου ειναι soldano slo.Τιμη = 440 παρακαλω.Για αυτα που προσφερει ειναι λιγα.. και ποιοτητα στον ηχο.. και απο κατασκευη σκιζει.

Όντως μοιάζει καλή φάση... και η τιμή που λες είναι αστεία.

- Τα chorus και delay τα έχεις ξεχωριστά και τα βάζεις στο effects loop ή πάλι σου έφτιαξε κάποια εφέ ο κατασκευαστής και τα ενσωμάτωσε και αυτά στο κύκλωμα;

- Όσο για τα κανάλια του προενισχυτή, από τι γκάμα έχεις να διαλέξεις; Αν βαριέσαι να πεις στείλε κανένα λινκ από την εταιρεία αν υπάρχει τσέκαρα το σάιτ αλλά σε πρώτη φάση είδα μόνο κάποιες φωτογραφίες).

- Τέλος, ξέρεις αν προσφέρει κάποια παρόμοια λύση, αλλά να περιλαμβάνει και τελική ενίσχυση;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
stavrilian είπε:
Ωραιο pedalboard. Παρε και κανα πεταλι της Way Huge ρε συ, εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα. ;D ;D ;D

Αστειευομαι προφανως, αν θες πες μας 2 λογια για το swallen Pickle.
Καταρχην το Swollen pickle ειναι το χειροτερο σε συγκριση με τα αλλα πεταλια της πεταλιερας  :P

Αν εχεις παιξει με muff μαλλον οταν παιζεις ρυθμικα οι νοτες χανονται...sto swollen pickle αυτο δεν ισχυει. Muff clone που παιζει ανετα ρυθμικαι και αλλο τοσο lead. Βγαζεις ηχο απο Stoner μεχρι gilmour....και αμα ασχοληθεις αντε και hendrix....

Το διαμαντι ομως ειναι το Way Huge Red Llama.... <----- instant Neil Young

fusionakis είπε:
Όντως μοιάζει καλή φάση... και η τιμή που λες είναι αστεία.

- Τα chorus και delay τα έχεις ξεχωριστά και τα βάζεις στο effects loop ή πάλι σου έφτιαξε κάποια εφέ ο κατασκευαστής και τα ενσωμάτωσε και αυτά στο κύκλωμα;

- Όσο για τα κανάλια του προενισχυτή, από τι γκάμα έχεις να διαλέξεις; Αν βαριέσαι να πεις στείλε κανένα λινκ από την εταιρεία αν υπάρχει τσέκαρα το σάιτ αλλά σε πρώτη φάση είδα μόνο κάποιες φωτογραφίες).

- Τέλος, ξέρεις αν προσφέρει κάποια παρόμοια λύση, αλλά να περιλαμβάνει και τελική ενίσχυση;
Φυσικα και δεν βαριεμαι..

Tα delay και chorus μπαινουνε στην λουπα και μπορεις να επιλεξεις σε πιο καναλι τα θελεις ενεργα και σε πιο οχι.Κατι το οποιο δεν γινεται σε ενα head με διαφορετικα καναλια εκτος και εαν εχει midi πχ diezel.Διαλεξα ακριβως τον soldano slo 100(preamp).

Δυστυχως στο site δεν εχει καποιο βιντεο της προκοπης.Ο τυπος ειναι απιστευτα συνεργασιμος.Μπορεις να επικοινωνησεις μαζι του με skype η mail.Του λες τι θελεις και σε δυο μηνες περιπου ειναι ετοιμο.Φτιαχνει τα παντα boogie,soldano,engl,marshall κτλ εκτος diezel επειδη δεν κυκλοφορει στην πιατσα ακομη το circuit...

Εχω φτιαξει και εναν τελικο 50 watt με kt 88.

Επισης να μην ξεχασω!!μπορει να σου βαλει οτι γουσταρεις απο εφε  ενσωματωμενο στο πεταλι και εχει επιλογη (switch)

To δικο μου εχει ts-clean-crunch-lead-fx(κοιτα φωτο)

power_amp.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Thanks για τις πληροφορίες. Μπορεί στο μέλλον αν υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα να τον τσεκάρουμε.

fusionakis είπε:
Thanks για τις πληροφορίες. Μπορεί στο μέλλον αν υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα να τον τσεκάρουμε.
Πραγματικα αξιζει..

Βγαζει και μερικα μικρα preamps(δικια του σειρα τα οποια κουγονται πολυ καλα) 170 ευρω το ενα.

Εχει βιντεο στο you tube.

sotos9 είπε:
Πραγματικα αξιζει..

Βγαζει και μερικα μικρα preamps(δικια του σειρα τα οποια κουγονται πολυ καλα) 170 ευρω το ενα.

Εχει βιντεο στο you tube.
Θα μπορέσεις να ανεβάσεις κανένα κλιπάκι από το δικό σου?

kbasilis είπε:
Σωστοοοος! θα μετρουσε ενα review αν εχεις φυσικα χρονο!

kbasilis είπε:
Δοκιμασα με το iphone να γραψω ενα αλλα ειναι ψιλοαθλιο στον ηχο.

Βεβαια εχω να γραμενο που εχω κουμπωσει το preamp στον boogie αλλα και αυτο ψιλοχαλια...δεν καταλαβαινεις πολλα.

Αλλα θα γραψω ενα και οπως βγει!ROCK!!

Trending...

Νέα θέματα

Back