- Πόντοι
- 223
ωπ, πονάει ο λαιμός μας;Έκτορας είπε:
δυστυχως οχιΕπειδη το ψαχνεις πολυ μηπως ξερεις που θα βρω το ηλεκτρομονωτικο μαυρο βερνικι που την βαφει μεσα;
και τα tube buffers/isolators/preamps που θα πρεπει να βαλεις μετα απο καθε πεταλι για να εχεις unity gain?Τα υπολοιπα ειναι παιχνιδι,
χρόνια πολλά Αλεξ και ευχαριστώ για τα καλά λόγια ,άλλωστε επειδη δεν μου ξεφεύγει τίποτε ειχα πετύχει που με διαφήμισε και σε ένα πολύ δυνατό ξένο φόρουμ παλιότερα , και για να γελάσουμε λίγο Ρ-1 εξυμνείς αλλά οι σημειώσεις μου μου λένε οτι τον διακόπτη στην φωτογραφία τον έχεις στην θέση με κλιπάρισμα γερμανίου τύπου G-2 χαχαχαχαΈκτορας είπε:
ΠΑΟΚιτο είπε:ωπ, πονάει ο λαιμός μας;
χρόνια πολλά Αλεξ και ευχαριστώ για τα καλά λόγια ,άλλωστε επειδη δεν μου ξεφεύγει τίποτε ειχα πετύχει που με διαφήμισε και σε ένα πολύ δυνατό ξένο φόρουμ παλιότερα , και για να γελάσουμε λίγο Ρ-1 εξυμνείς αλλά οι σημειώσεις μου μου λένε οτι τον διακόπτη στην φωτογραφία τον έχεις στην θέση με κλιπάρισμα γερμανίου τύπου G-2 χαχαχαχα
καλή συνέχεια
Αυτο το echolution ειναι τοσο απιστεευτα καλο οσο νομιζω οτι ειναι?kosmas9x2 είπε:La voila
Προς το παρον δηλαδη γιατι ποτε δεν ξερεις...!!!! :
http://i696.photobucket.com/albums/vv327/kosmas9x2/100_0811.jpg
Δυστυχώς βγαίνει και σε πράσινο και σαν τον διάολο μου έτυχε σε μένα που απεχθάνομαι το χρώμα ;D. Τι να κάνεις; Αυτά έχει η ζωή.bloody_sunday είπε:@fanis: Αυτό το Suhr Riot είναι όντως σε βαζέλινγκ τριφυλοgreen όπως φαίνεται στη φωτό? ;D Νόμιζα πως βγαίνει μόνο σε μωβ...
Μεγειά το Barber dd. ;Dkostas80 είπε:Να μαι κι εγώ μετά τις τελευταίες προσθήκες
Στωωωωωωω ..... να ναι καλά ο VAGTANPLAN ;Dlongshadow είπε:Μεγειά το Barber dd. ;D