• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Pedalboards. Παρουσιάστε!

Αν έχεις λογαριασμό στο Google (πχ. αν έχεις Gmail) ανέβασέ την στο picasaweb.google.com/ και κάπου εκεί θα βρεις κι ένα λινκ για να γίνει share η φωτογραφία. Ή κάνε την attach εδώ στο ποστ σου. Αν είναι πολύ μεγάλη σε μέγεθος, συμπίεσέ την με κάποιο image editing πρόγραμμα (υπάρχουν πολλά δωρεάν online) ή ξανατράβηξε τη φωτό αλλά ρύθμισε την κάμερα σε πολύ μικρό αριθμό megapixels.

Επιτέλους ηξιώθην να στήσω τη δική μου η οποία είναι σε πλήρη ανάπτυξη διότι ψάχνομαι για ηχογράφηση κάποιων πραγμάτων και τα θέλω όλα διαθέσιμα. Σε πρόβες ή live θα πήγαινα με τα 2/3 αυτών -το πολύ.

Διαδρομή σήματος:

Jam Dancomp> Radial Bighsot EFX Looper με:

loop 1: Boss-TU3> EHX POG> Ring Thing> Dunlop GCB95 Jam Modded.

loop 2 τα fuzz: Colorsound Supa Tonebender 4 chips edition> Fuzz Factory Vexter> Durham Crazy Horse> Fulltone Octafuzz.

Μετά το Bigshot: Crowther Hotcake> EHX Wiggler> EHX Memory Boy Deluxe> Crazy Tube Circuits Time.

Μερικές φορές στο τέλος της αλυσίδας προστίθεται ένα EHX Freeze ή/και ένα Boss RC-50, όταν παίζω σπίτι και αναζητώ ιδέες.

Τα καλώδια είναι Lava Solderless και Mogami 2524 με Switchcraft γωνίες ή Neutrik γωνίες.  Τροφοδοσία ένα 1-Spot και διάφορα άλλα μεμονωμένα. Πατάνε σε ένα T-Rex ToneTrunk μεγάλο και ακριβώς δίπλα έχω κολλήσει ένα Pedaltrain Junior. Το χαλί είναι Περσίας.

Τροποποιήσεις στο μέλλον δεν αποκλείονται.

IMG_4199.JPG

;D ;D ;D

Είναι σε backorder στον Thomann! Την περιμένω τέλος εβδομάδας!  ;D

Χάρμα οφθαλμών η πεταλιέρα sfaku!

Παρακαλώ ο τίτλος του θέματος να μετονομαστεί ξανά! αυτή τη φορά με την προσθήκη του προστάγματος "ΑΡΜ" στο τέλος... ;)

@bloody, if_it_is:

Να ΄στε καλά, παίδες!

if_it_is, αμοιβαία τα αισθήματα για τη δική σου!

θενκ γιου μάι φρένντ! Αν και κάποια στιγμή θα πρέπει να την ανεβάσω και με λίστα με τα ονόματα των πεταλιών...

sfaku είπε:
Το χαλί είναι Περσίας.
;D ;D ;D ;D ;D

Θεός!

Να λοιπόν και το δικό μου

Με τη σειρά τα πετάλια της πρώτης λουπας:

Κιθάρα-> Dunlop Crybaby (True Bypass Mod)  -> Ibanez LU20 Tuner ->

Blackstar HT-Dual -> Digitech Bad Monkey -> Amp

Και της δεύτερης λουπας:

Αmp FX Send -> MarkOne Audio 1-Looper (για Οn-Off της FXLoop) ->

BOSS Chorus CE-3 -> Marshall Vibratrem VT-2 -> Biyang Time Machine AD10 Analog Delay -> Electro Harmonix LPB-1 Booster -> Amp FX Return

Πολύ βολικές οι λούπες καθως αν θέλω όλα τα πετάλια μπροστα στον ενισχυτή με τη σειρά απλά βάζω ένα καλωδιάκι απο το Amp in στο FX send και τελείωσα.

Το Pedalboard είναι Rockbag by Warwick RB23100 με δικια του τροφοδοσία για όλα τα πετάλια εκτός του ΗΤ-Dual

(Η παντόφλα είναι MIGATO!)

Μπαααααα!Με τιποτα!Ουτε με συμπιεση....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πόσα megabyte είναι η φωτογραφία που θες να ανεβάσεις? Εαν δεν τα καταφέρνεις, στείλε μου ΠΜ για να σε βοηθήσω με resizing.

Ιδωμεν το φως!!! Ο Λ Ε !!! Thanx bloody...! Κ βεβαια ολους οσους θελησαν να βοηθησουν.

423766_3118338569533_1596596286_32547688_1600950548_n.jpg

Εύγε! Και τώρα οι ερωτήσεις :) :

-Τι κάνουν τα τέσσερα wah/expressions?

-Τί είναι το μπλε πετάλι κάτω αριστερά και το κίτρινο στο κέντρο?

ndnikola είπε:
Εύγε! Και τώρα οι ερωτήσεις :) :

-Τι κάνουν τα τέσσερα wah/expressions?

-Τί είναι το μπλε πετάλι κάτω αριστερά και το κίτρινο στο κέντρο?
To μπλε είναι ένα put a Dr. Scientist Put a Bird on it Verberator Dr. και το κίτρινο ένα HBE Detox EQ...

Λοιπον παιδες εξηγω:

Pedalboard : Pedal Pad MPS XL ,

Pedals : Korg Pitchblack - Ernie Ball VP Jr - Fulltone Clyde Deluxe - Fulltone Mini Deja Vibe 2 - Mad Professor Fire Red Fuzz - Mad Professor Litle Green Wonder - Homebrew Electronics Detox EQ - Empress Vintage Modified Superdelay ( with Mission Engineering EP-1R expression pedal) - Dr. Scientist Mini Reverberator - ISP Decimator - Boss RC 3

οχι "ακομα" ο καλυτερος συνδιασμος για μενα αλλα ειμαι πολυ κοντα :D

απλος λυτος και απεριτος  ;)

και οπως θα δειτε κατω απο τα πεταλια ειναι ενα πραγματικο pedal "board"  ;D ;D

03112011703.jpg

ωραίο το λιτό pedalboard, αλλά ακόμα πιο καλά μαζεμένο το πτώμα  ;D

Πολύ καλή εργονομία και ευκολία στην πρόσβαση βλέπω στις δυο φωτό (το Α και το Ω για μένα), αλλά και πάλι απουσία... κάζουαλ κάμπριο οικιακών υποδημάτων. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back