Προσωπικα ναι σε οποιο κοματι παιζουμε βαζω και κατι αλλα οχι σε ολη την εκταση του κοματιου και οχι υπερβολες,σε γεφυρες σολο σε καθαρα μπορει και σε καποια verse tremolo phaser wah flanger chorus παιζουν full.μιας και δεν εχουμε πληκτρα στην μπαντα τον χρωματισμο τον εχω αναλαβει εγω.παντως τα standard Πεταλια που παιζουν παντου και παντα ειναι το delay τα fuzz και ο compressor,επισης καποια κοματια τα παιζω με διαφορετικα drivesbloody_sunday είπε:Παιδιά είναι ωραίες οι pedalboards σας αλλά να κάνω μια ερώτηση... τα χρειάζεστε ΟΛΑ?
Χρηστάρα πού 'σαι παίκτη?messalion είπε:Αργυρη
το αλλαξες το pedalboard απο την τελευταια φορα στην Αθηνα ε ? θυμαμαι ειχες μια "διαφορετικη" κατανομη ή κανω λαθος ?
Γιατί δεν το βλέπω και τόσο ταπεινό. ???koronios είπε:Ας βάλω και εγώ το ταπεινό μου,...
Αρχικά πολύ ωραίο το board σου!zeromancer είπε:Στο Input του ενισχυτή
1) Polytune της T.C electronic
2) CAE MC-404 wah
3) Tube Factor της H&K modded by OKKO Fx
4) Pisdyauwot high gain distortion απο την EMMA
5) 6-band eq απο την MXR
Στο FX LOOP
1) Little alligator volume pedal
2) HOAX flanger/phaser modulator απο την EHX
3) Memory Man with hazarai απο την EHX
4) Delay Llama απο τον Jam
5) Boss RC-50 Loop station
και βεβαιώ και ένα ebow εκτός φωτογραφίας
To big bad wah της vox είναι modded ομως απο τον Χρήστο (Crazytubecircuits) με άλλο Pot και true bypass.hot_sauce είπε:Smyro ποιο wah είναι αυτό?
οκ thnxSmyro είπε:To big bad wah της vox είναι modded ομως απο τον Χρήστο (Crazytubecircuits) με άλλο Pot και true bypass.