• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Pedalboards. Παρουσιάστε!

G.K. the Greek είπε:
Αν και λιγο αδικη για το semaphore αφου αυτο που παρεθεσες ειναι μεν εξαιρετικο αλλα ξεφευγει στην τιμη. ;) Οχι βεβαια πως το semaphore ειναι πολυ φθηνοτερο...
Ως βάση θα παίρναμε μάλλον το Value For Money,αλλά θα θελα να ακούσω γνώμες και για τον τόνο-χροιά (ποιοτικά) του κάθε πεταλιού,ο οποίος είναι ανεξάρτητος με τα features και το versatility που μπορεί ενδεχομένως να διαθέτει!

Και μου ελεγε η μαμα, παρε αγορι μου πεταλιερα...

αλλα δεν την ακουγα, δεν την ακουγα  :'( :'( :'(

comealot είπε:
Ως βάση θα παίρναμε μάλλον το Value For Money,αλλά θα θελα να ακούσω γνώμες και για τον τόνο-χροιά (ποιοτικά) του κάθε πεταλιού,ο οποίος είναι ανεξάρτητος με τα features και το versatility που μπορεί ενδεχομένως να διαθέτει!
τον..ανταγωνιστη δεν τον εχω ακουσει απο κοντα αλλα ειχα τα παρακατω...τρεμολα

1.ΒΟSS PN2

2.BOSS TR2

3.CUSAK

4.T-REX

5.GUYATONE TUBE

6.ELECTRO HARMONIX PULSE

7.DUNLOP

8.SEYMOUR DUNCAN

9.EMPRESS

& ΗΧΗΤΙΚΑ το Semaphore ηταν το καλυτερο (σε square wave mod) & σε vintage mode μονο το GUYATONE το πλησιαζε σε ηχο,αν..τρελλαινομουν και το ξαναγυρναγα στα πεταλια θα επαιρνα αυτο με το tap tempo με κλειστα τα ματια. 

3 ακόμα ενδιαφέρουσες εναλλακτικές με τελείως διαφορετικό προσανατολισμό σε ήχο και χρήση.

1) Moog Murf  (bank A5) με ταπ τέμπο. Δεν είναι τρέμολο αλλά κάτι πιο ενδιαφέρον

2)Roger Linn Adrenalinn III (μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα με λογική modular synth)

και τέλος ένα καταπληκτικό one trick pony

3) lovepedal babyface... το μόνο με εξίσου αν όχι καλύτερο square μικρό και αποτελεσματικό

bluezlick είπε:
και εκει που ελεγα οτι με τα πεταλια τελειωσα.....

με γ@μησες....  ;D
Ελα τωρα αφου το ξερεις με τα πεταλια δεν τελειωνεις ΠΟΤΕ!  ;D

κουβαλα

100_0512.JPG

ndnikola είπε:
νέες προσθήκες (malekko vibrato, A/B switch) και πολύ καλύτερη φωτό :)
Koυκλα Nικολα

Tο μωβ και το κιτρινο τι πεταλια ειναι?

Σε ευχαριστώ! έχω δύο ροζέ πετάλια :)

Η αλυσίδα, clockwise ξεκινώντας από την κιθάρα είναι ->wah/volume->fuzz factory clone->CTC ziggy overdrive->hermida zendrive->mxr line driver->lovepedal babyface tremolo->malekko vibrato->malekko chicklet (reverb)->eventide timefactor (delay)->tc electronics polytune (tuner)->A/B switch->

1.->koch studiotone)

2.->DI (ακουστική κιθάρα)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ ταυτόχρονα (το reverb το χρησιμοποιώ μόνο σε 'έντονα' settings), οπότε τα τοποθέτησα με "χωροταξικά" κριτήρια. Βέβαια, μπορώ κάλλιστα να αλλάξω την σειρά καλωδίωσης μεταξύ τους, αλλά εφόσον δεν χρειάστηκε, το έχω αφήσει για τις καλένδες :).

Kι εγώ έχω στην πεταλιέρα μου ένα reverb πριν από delay. Moυ αρέσει αυτός ο συνδυασμός περισσότερο από τον ανάποδο.

το δικο μου εχει λαβει αυτη τη μορφη πια.

analogman juicer -> fulltone fat boost -> fulltone ocd -> zvex distortron -> zvex fuzz factory clone -> line6 m9 -> ehx 2880

pblatest.jpg

396414_202928163130282_100002393007327_415292_1567061534_n.jpg

bass-->truebypass looper-->subcomander mfos synth-->diy ring modulator-->hand made compressor--> bass distortion--> freqbox coctail-->woolly mammoth clone--> whammy--> freqbox hem and haw delay--> vacuum tube pre amp-eq--> phazer.

το expression παει στο ring modulator, και το subcomander απλα τα σπαει..

board2.jpg

Mister cry baby(wah-vol-boost) > Marshall guvnor plus(od) > EHX little big muff(fuzz) > EHX lpb1(boost) > Behringer NR100(noise reducer) στη φωτό εκτος αλυσίδας > Boss tr2 (tremolo) > Behringer FX600 (modulation effects, χρησιμοποιώ μόνο το ptch shifter) > MXR phase90 > EHX memory toy (analog delay) > EHX stereo memory man with hazarai (digital delay, looper, chorus, reverb, flanger, ring)... e-bow.

Pedalboard απ τα χεράκια μου με εργαλειοθήκη.

A, και παντόφλα ξενοδοχείου, η κανονική είναι για πλύσιμο!

Pedalboard : Pedal Pad MPS XL ,

Pedals : Korg Pitchblack - Ernie Ball VP Jr - Fulltone Clyde Deluxe - Fulltone Mini Deja Vibe 2 - Mad Professor Fire Red Fuzz - Mad Professor Litle Green Wonder - Homebrew Electronics Detox EQ - Empress Vintage Modified Superdelay ( with Mission Engineering EP-1R expression pedal) - Dr. Scientist Mini Reverberator - ISP Decimator - Boss RC 3

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back