• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Pedalboard & Supersport .... μεταφορά πως ?

Εννοείς με κάτι τέτοιο...? ::)Μια φορά το επιχείρησα,κόντεψα να σκοτωθώ και μετά έβαλα(για τα καλά όμως...) μυαλό... ;D

DSC01037.JPG

georgekz750 είπε:
Εγω παιρνω μαζι μου τον ντραμερ  ;D, τον φορτωνω κιθαρα,πεταλια και καμια φορα και την κεφαλη. Δυνατο παιδι.
αχα καλό ... να κάνει και κάτι .... μόνο μπακέτες θα κουβαλάει νόμιζε ?  :P

Μπες στο τριπάκι,βίδωνε την μπλιάχ στη μηχανή για τα κουβαλήματα και ξεβίδωνε για τα γκάζια τα εκτός πόλης...  :)
Αυτά έχουν κοπεί προ πολλού ..... μόνο εντός πίστας γκάζια πλέον  ;)

ακολουθεί ποστ με την υπερκατασκευή  :D

Άσε μας ρε Κώστα.

Πήρες νυστέρι και μας ρωτάς πως να κόψεις χωριάτικο ψωμί μ' αυτό.

Τράβα πάρε μια μηχανή για ανθρώπους και ασε τα "ρεϊσόνια" για τα ζευγάρια που θέλουν να πρωταγωνιστούν στο έργο " Ο καμπούρης και η μαϊμού".  ;D

audiokostas είπε:
Άσε μας ρε Κώστα.

Πήρες νυστέρι και μας ρωτάς πως να κόψεις χωριάτικο ψωμί μ' αυτό.
Ναι ναι έτσι γιατί ΕΝΑ μπορεί να τα κάνει όλα .....αρκεί να μην είναι kawasaki  :P

στις παρακάτω φωτό είναι το ίδιο μηχανάκι σε διαφορετικές χρήσεις και περιστάσεις .

DSC02852.JPG

DSC02855.JPG

IMG_9484.JPG

IMG_9523.JPG

DSC02768.JPG

Καλά, όπως είπα, κι εγώ το πρώτο πανευρωπαικό ταξίδι με NS125 το κανα.

Δε το λες όμως και το μηχανάκι touring.

Στη πίστα με trailer πάτε;

Όπως οι Harley ταξίδι;  :P

Πέρα από πλάκα όμως, ο καθείς και τα γούστα του.

Εδώ υπάρχουν επαγγελματίες που παίζουν με Telecaster....... ::)

audiokostas είπε:
Καλά, όπως είπα, κι εγώ το πρώτο πανευρωπαικό ταξίδι με NS125 το κανα.

Δε το λες όμως και το μηχανάκι touring.

Στη πίστα με trailer πάτε;

Όπως οι Harley ταξίδι;  :P
Η Γυναίκα πάντως το προτιμάει από το bmw για ταξίδι  ;D

Κάνε εσύ 680χλμ μέχρι Σέρρες με σλίκ χωρίς φώτα και άμα φτάσεις ...... στο χαρίζω  ;)

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες σου, η κατασκευή σου είναι οκ. Χωράνε όλα στο tank bag είναι "καρφωμένα" και οργανωμένα, δεν πιάνουν χώρο και δεν νομίζω να βρείς καλύτερη λύση απο αυτη.

1. Μ'αρέσει που το λες "μηχανάκι"...

2. Με το συμπάθειο αλλά μου φαίνεται σα να προσπαθείς να συζητήσεις πως θα μεταφέρεις πατάτες στη λαϊκή με τη Mercedes.

3. Η πιο απλή και χρηστική λύση παραμένει το batman utility belt pου πρότεινα πιο πάνω  ;D

audiokostas είπε:
Εδώ υπάρχουν επαγγελματίες που παίζουν με Telecaster....... ::)
Ξύλο! Ξύλο! Ξύλο!

(εννοώ alderάκι του θεού άντε και κανένα ash)

Jasemeister είπε:
1. Μ'αρέσει που το λες "μηχανάκι"...
στη γλώσσα των μηχανόβιων, όλες οι μοτό αποκαλούνται "μηχανάκι", δεν είναι σχήμα λόγου ή μειωτικό, είναι ο "επίσημος" καθημερινός όρος

τώρα γιατί κώστας80 βγάζεις φώτα για να το πας πίστα ενώ το χρησιμοποιείς ως καθημερινό...  και πώς παλεύεις την κίνηση με το μοτέρ να ανάβει και το τιμόνι σου να κόβει ελάχιστα... εσύ το ξέρεις...

gdevelek είπε:
τώρα γιατί κώστας80 βγάζεις φώτα για να το πας πίστα ενώ το χρησιμοποιείς ως καθημερινό...  και πώς παλεύεις την κίνηση με το μοτέρ να ανάβει και το τιμόνι σου να κόβει ελάχιστα... εσύ το ξέρεις...
δε βγάζω μόνο φώτα .... φοράω ολόκληρο πολυεστερικό κουστούμι όπως όλος ο κόσμος.

τα μαμά πλαστικά κοστίζουν πολύ σε περίπτωση πτώσης .

σπίτι - εργασία = 25χλμ .... με το παπάκι δε παλεύεται το ποτάμι και άλλο μηχανάκι δεν παίζει  :'(

georgekz750 είπε:
Εμεις παντως σε  λαιβ σε νησακι παμε ετσι ολοι μαζι και χωρανε ολα  :P

zwnerl.jpg
Πω ρε δύναμη που έχει ο κάδος .....

Trending...

Νέα θέματα

Back