αχα καλό ... να κάνει και κάτι .... μόνο μπακέτες θα κουβαλάει νόμιζε ?georgekz750 είπε:Εγω παιρνω μαζι μου τον ντραμερ ;D, τον φορτωνω κιθαρα,πεταλια και καμια φορα και την κεφαλη. Δυνατο παιδι.
Αυτά έχουν κοπεί προ πολλού ..... μόνο εντός πίστας γκάζια πλέονΜπες στο τριπάκι,βίδωνε την μπλιάχ στη μηχανή για τα κουβαλήματα και ξεβίδωνε για τα γκάζια τα εκτός πόλης...
Η Γυναίκα πάντως το προτιμάει από το bmw για ταξίδι ;Daudiokostas είπε:Καλά, όπως είπα, κι εγώ το πρώτο πανευρωπαικό ταξίδι με NS125 το κανα.
Δε το λες όμως και το μηχανάκι touring.
Στη πίστα με trailer πάτε;
Όπως οι Harley ταξίδι;
Ξύλο! Ξύλο! Ξύλο!audiokostas είπε:Εδώ υπάρχουν επαγγελματίες που παίζουν με Telecaster....... :
στη γλώσσα των μηχανόβιων, όλες οι μοτό αποκαλούνται "μηχανάκι", δεν είναι σχήμα λόγου ή μειωτικό, είναι ο "επίσημος" καθημερινός όροςJasemeister είπε:1. Μ'αρέσει που το λες "μηχανάκι"...
δε βγάζω μόνο φώτα .... φοράω ολόκληρο πολυεστερικό κουστούμι όπως όλος ο κόσμος.gdevelek είπε:τώρα γιατί κώστας80 βγάζεις φώτα για να το πας πίστα ενώ το χρησιμοποιείς ως καθημερινό... και πώς παλεύεις την κίνηση με το μοτέρ να ανάβει και το τιμόνι σου να κόβει ελάχιστα... εσύ το ξέρεις...
Πω ρε δύναμη που έχει ο κάδος .....georgekz750 είπε:Εμεις παντως σε λαιβ σε νησακι παμε ετσι ολοι μαζι και χωρανε ολα