Εγώ την μοναδική φορά που έχω πάει, πρίν 1,5 μήνα για μια tonelab st, μου είχε πείfunky_bassman είπε:Silot με δουλεύεις??? Δεν το ήξερα ότι είσαι εσύ, (να μου πεις ποιος θα ήσουν?εγώ?) αλλά ξαφνιάστηκα λιγάκι... Αν και έχω καιρό να σε δω... Πριν 2 χρόνια που είχα πάρει την Epiphone από το Guitar Store και μου έλεγες για την PRS που είχες αγοράσει τότε δεν το περίμενα ότι τώρα θα τα διάβαζα στο Noiz!!!
Στους ΓιουΤου?ΑΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ?Πολί εφεδάκιδες ρε παιδιμsolega είπε:απολαυστικοτατο....
η αληθεια ειναι πως κι εγω αναρωτιεμαι που επαιζες και ειχες τοοοοοοοοσα live.
Είσαι διάσημος αγόρι μου!!!bihlas87 είπε:Aχ, όμορφες ιστορίες και ωραίο γούστο . Εκείνη η prs του '87 ειδικά, αν δεν είχε
το ατροφικό μανίκι, φαντάζομαι πως θα ήταν κορίτσι για γάμο
Εγώ την μοναδική φορά που έχω πάει, πρίν 1,5 μήνα για μια tonelab st, μου είχε πεί
οτι απο κάπου με ξέρει!
Αλήθεια Τόλη, απο που κι ως που, ενώ θα έπρεπε εγώ να σε ξέρω?
Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτάσεις τις 80-100 εμφανίσεις το χρόνο, απο τη στιγμή που κινείσαι στην (ας πούμε) mainstream σκηνή.solega είπε:απολαυστικοτατο....
η αληθεια ειναι πως κι εγω αναρωτιεμαι που επαιζες και ειχες τοοοοοοοοσα live.
Όταν βρείς εκδότη, μην βαρεθείς...σε κόβω για 200 σελίδες (και λίγες λέω). Εάν βάλεις και λίγο sex...τον έφαγες τον Κωδικα Νταβίντσι!!!! ;D ;DSilot είπε:Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να το κάνω υπο μορφή αναλυτικού review όλων όσων πέρασαν απο τα χέρια μου αλλα, η αλήθεια είναι πως βαρέθηκα ;D
;DΕκείνη την εποχή (χειμώνας 2004) είχα μια Les Paul special και έναν Trace Elliot Speed Twin C30. Και ήμουν μια χαρά.
μια χαρά.
Στο μυαλό μου είσαι εσύ!!! ;DDaveMurrayJr είπε:Εμενα κατι λιγο η goldtop, κατι λιγο η φατσουλα στις φωτο, κατι λιγο το mainstream group που αναφερεις, μου φερνουν στο μυαλο το ονομα του γκρουπ. Αν μου πεις οτι εχεις γνωρισει απο κοντα τους REM, τοτε επεσα μεσα ;D
Και ούτε πρόκειται! Καλύτερα με Jackson με 317 αιχμές παρά με SG.Earendil είπε:Επιπλέον ρε συ Τόλη, εσύ κι ο νιόπαντρος πρέπει νά'στε οι μόνοι που έχετε περάσει από τόσα...ιδρωμένα σεντόνια και δεν έχετε πάρει τζούρα SG. :-\