The G.A.S. Chronicles : 2004-2009

απολαυστικοτατο....

η αληθεια ειναι πως κι εγω αναρωτιεμαι που επαιζες και ειχες τοοοοοοοοσα live.

Aχ, όμορφες ιστορίες και ωραίο γούστο :). Εκείνη η prs του '87 ειδικά, αν δεν είχε

το ατροφικό μανίκι, φαντάζομαι πως θα ήταν κορίτσι για γάμο :D

funky_bassman είπε:
Silot με δουλεύεις??? Δεν το ήξερα ότι είσαι εσύ, (να μου πεις ποιος θα ήσουν?εγώ?) αλλά ξαφνιάστηκα λιγάκι... Αν και έχω καιρό να σε δω... Πριν 2 χρόνια που είχα πάρει την Epiphone από το Guitar Store και μου έλεγες για την PRS που είχες αγοράσει τότε δεν το περίμενα ότι τώρα θα τα διάβαζα στο Noiz!!!
Εγώ την μοναδική φορά που έχω πάει, πρίν 1,5 μήνα για μια tonelab st, μου είχε πεί

οτι απο κάπου με ξέρει!

Αλήθεια Τόλη, απο που κι ως που, ενώ θα έπρεπε εγώ να σε ξέρω?

solega είπε:
απολαυστικοτατο....

Στους ΓιουΤου?ΑΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ?Πολί εφεδάκιδες ρε παιδιμ

Πολυ ωραιαο ποστ!

Κατι με επιασε τωρα..με τρωει το χερακι μου να παω να παρω κανα πεταλακι εχει και λιακαδα..!!

bihlas87 είπε:
Aχ, όμορφες ιστορίες και ωραίο γούστο :). Εκείνη η prs του '87 ειδικά, αν δεν είχε

το ατροφικό μανίκι, φαντάζομαι πως θα ήταν κορίτσι για γάμο :D

Εγώ την μοναδική φορά που έχω πάει, πρίν 1,5 μήνα για μια tonelab st, μου είχε πεί

οτι απο κάπου με ξέρει!

Αλήθεια Τόλη, απο που κι ως που, ενώ θα έπρεπε εγώ να σε ξέρω?
Είσαι διάσημος αγόρι μου!!!

Καλημέρα, και ευχαριστώ που σας άρεσε το θεμα. Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να το κάνω υπο μορφή αναλυτικού review όλων όσων πέρασαν απο τα χέρια μου αλλα, η αλήθεια είναι πως βαρέθηκα  ;D

solega είπε:
απολαυστικοτατο....

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου δύσκολο να φτάσεις τις 80-100 εμφανίσεις το χρόνο, απο τη στιγμή που κινείσαι στην (ας πούμε) mainstream σκηνή.

Λίγη υπομονή, πολλή δουλειά, καλές δημόσιες σχέσεις, έξυπνος manager, killer ατζέντης και σιγά-σιγά ενας καλλιτέχνης αρχίζει να παίζει 2 και 3 φορές τη βδομάδα.

Επειτα, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρίσκεσαι την κατάλληλη στιγμή μέσα στις επιλογές του, και τα live έπονται.....

Silot είπε:
Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να το κάνω υπο μορφή αναλυτικού review όλων όσων πέρασαν απο τα χέρια μου αλλα, η αλήθεια είναι πως βαρέθηκα  ;D
Όταν βρείς εκδότη, μην βαρεθείς...σε κόβω για 200 σελίδες (και λίγες λέω). Εάν βάλεις και λίγο sex...τον έφαγες τον Κωδικα Νταβίντσι!!!! ;D ;D

Και εγώ διασκέδασα το ανάγνωσμα...

Πολύ καλό post. Μου ξύπνησε το κόλλημά μου για μια TELE Reissue του '52. Λες ν'αξίζει μια σημερινή reissue τα 1600 ευρώ??

Πω πω αυτα δεν πρεπει να τα διαβαζω πρωι!!! :o Μεσ στοιχειωνουν για ολη την ημερα...Ενω βραδυ σε κανουν να ονειρευεσαι.. ;D

Παντως δεν εχει αδικο ο Βihlas για την PRS του '87.Πρεπει να ηταν απιστευτο κομματι!!Αλλα απο οτι ειδα αποζημιωθηκες απολυτα με την Goldtop!

Παντως εχω να πω οτι η ιστορια ειναι απολαυστικοτατη!!!!

ΥΓ. Με τοσα live που εκανες εσυ δεν γινεται καπου θα σε εχουμε δει...

Τόλη εύγε!! Άλλο ένα φοβερό post.

Από τον τίτλο και μόνο κατάλαβα ότι θα είναι απολαυστικό!!

Cheers!

Εκείνη την εποχή (χειμώνας 2004) είχα μια Les Paul special και έναν Trace Elliot Speed Twin C30. Και ήμουν μια χαρά.
;D

φοβερο ποστ, μου θυμισε την gibson sg custom και τον boogie 22 οταν ημουν κι εγω για χρονια

μια χαρά.
 :D

εγω παντως εφαρμοζω διαφορετικη τακτικη για το gear. αγοραζω πραγματα που κραταω, και προσπαθω να εχω ενα καλο απο το καθενα (tele, strat, les paul, ακουστικες, κλασικες, σκαφη, κ.τ.λ.) ουτως η αλλως, τα γουστα η οι αναγκες της δουλειας και της εκαστοτε μπαντας αλλαζουν, μπορει ανετα να αλλαξει απλα ο χωρος η ενα οργανο καποιου αλλου στο σχημα, και το rig σου δεν σε εξυπηρετει πια. οποτε αν δεν εχεις επιλογες σπιτι..... αν μετρησεις τα λεφτα που εχεις χασει σε ανταλλαγες και αγορες ....  :-[

ασε που η πειρα με ενα οργανο/ενισχυτη/εφφε για μενα τουλαχιστον που ειμαι τεμπελης μ αυτα μετραει πολυ. τη στρατ μου ας πουμε την εχω απο το 2000, εχει παιξει απειρα live, εχει κανει περιοδειες, αεροπορικα, νησια, ξερω πια τα χουγια της και θα με βγαλει ασπροπροσωπο παντου.. το ιδιο και η 335 μου...

καπως ετσι εχω βρεθει με περιπου 13 κιθαρες (και τρεις-τεσσερις ακομα στα σχεδια  ;D ;D ;D), και καμμια σαρανταρια πεταλακια. αλλα ολες εχουν συγκεκριμενη δουλεια να κανουν, και τουλαχιστον δεν εχω αγχος για πραγματα που προκυπτουν στην πορεια.. και εχω φαει και φρικες για κανα δυο καλες κιθαρες που εδωσα και το μετανοιωσα....

και πρεπει να βαλουμε και κανα φραγκο στην ακρη, ωστε να μπορουμε να δουλευουμε λιγοτερο και να μελεταμε περισσοτερο.....  ;D ;D

;D ;D ειναι μεχρι να φτιαξουν τις πρωτες πολυμορφικες φιλε συνονοματε... τακ, θα παταμε κουμπι και θα μεταμορφωνονται ....les paul - tele - guild - strat ....

νομιζω οτι πλησιαζεις παντως...την goldtop την εχεις

ενας κοκκινος Marshall σου λειπει μονο!!!! :P :P

Eξαιρετικό ανάγνωσμα, πηγαίο, από την καρδιά και από τον... δρόμο! Καλύτερο κατά τη γνώμη μου ένα τόσο άμεσο, no BS χρονογράφημα παρά ένα ακόμη ριβιού... μου αρέσει επίσης ιδιαίτερα γιατί με πολύ γλαφυρό τρόπο δίνει σε κάποιον να καταλάβει με ποιο τρόπο η κάθε κιθάρα βγάζει τη δικιά της μοναδική προσωπικότητα, με τα δεκάδες μεγάλα ή και μικρά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά της! Ευχαριστούμε Τόλη!

Εμενα κατι λιγο η goldtop, κατι λιγο η φατσουλα στις φωτο, κατι λιγο το mainstream group που αναφερεις, μου φερνουν στο μυαλο το ονομα του γκρουπ. Αν μου πεις οτι εχεις γνωρισει απο κοντα τους REM, τοτε επεσα μεσα ;D

Αχ, ποιό είναι εκείνο το τραγούδι των Radiohead που λέει για το G.A.S.??

Καταρχάς ζηλεύω το οτι είχες την ευκαιρία να λιώσεις τα τάστα μιας κιθάρας μέσα σε ενα καλοκαίρι  :) + "green with envy" emoticon  ;D

Για τα χρήματα που πιθανόν έχουν "χαθεί" στη διαδικασία που περιέγραψες, αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι έχεις βγει κερδισμένος από όλες τις απόψεις  8)

Πολύ όμορφη η φωτό με τη Gretsch!

Much appreciated  ;)

Πολύ ωραίο ποστ. Ακόμη πιο ωραίες κιθάρες. Με πόνεσε που έδωσες την PRS...

Πολυ ενδιαφερων οδοιπορικο και να προστεθω και γω σε οσους το διασκεδασαν.

+1 για το hydra boost της carl martin ;) ;D (το εχεις ακομα;)

DaveMurrayJr είπε:
Εμενα κατι λιγο η goldtop, κατι λιγο η φατσουλα στις φωτο, κατι λιγο το mainstream group που αναφερεις, μου φερνουν στο μυαλο το ονομα του γκρουπ. Αν μου πεις οτι εχεις γνωρισει απο κοντα τους REM, τοτε επεσα μεσα ;D
Στο μυαλό μου είσαι εσύ!!! ;D

Πάντως δεν σχολιάστηκε πολύ ότι στην περίπτωση του Silot(κάτα κόσμον Τόλης από ότι κατάλαβα :)) δεν υπήρξε η τεράστια συλλογή από κιθάρες,εφε , ενισχυτές αλλά υπήρχαν διάφορα σετ που εναλλάσοταν.

Εμένα αυτό μου φάνηκε αρκετά πρωτότυπο και ενδιαφέρον αλλά και...επώδυνο(μισή ώρα έκανα να βρω πως γράφετε ;D ;D) για κάποιον επαγγελματία που έχει ΤΟΣΟ συχνά live.

Βασικά μου δημιουργήθηκαν 2 απορίες:

1.Πως κατάφερνες κάθε φορά να δημιουργείς τον ήχο σου από την αρχή μέσα σε τόσο πιεστικά χρονικά περιθώρια???

(τώρα θα μου πείς το G.A.S. είναι G.A.S. ;D)

2.Πως κατάφερες να είσαι τόσο άκαρδος με αυτές που πούλαγες??? ;D ;D ;D

Σοβαρά τώρα , δεν σου έτυχε ποτέ να δεθείς συναισθηματικά με κάποια κιθάρα ή κάποιο άλλο κομμάτι του εξοπλισμού σου(αν και το ξέρω πως είναι παράλογο να συμβαίνει αυτό, αλλά πολλές φορές δενόμαστε με αντικείμενα λόγω των αναμνήσεων με τις οποίες είναι συνδεδεμένα κλπ...)???

Εγώ ας πούμε δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσω την stat μου γιατί μου την είχαν κάνει δώρο τα αδέρφια μου και οι γονείς μου(και είναι και η πρώτη σοβαρή κιθάρα που είχα ;D).

Εσένα δεν σου έτυχε ποτέ κάτι ανάλογο???

(ή σου έτυχε με την GoldTop και δεν το κατάλαβα???)

Τέλειο το thread σου Τόλη!!! Απολαυστικότατο!!! :)

Δεν μας είπες όμως την εμπειρία σου και με την 335. Κάπου παλιάααααααααα είχες αναφερθεί σε μια 335 που είχες και την πούλησες.

Επίσης, ξέχασες να αναφέρεις τι μαγνήτες είχε η strat (που τελικά επίσης πούλησες)  8)

Earendil είπε:
Επιπλέον ρε συ Τόλη, εσύ κι ο νιόπαντρος πρέπει νά'στε οι μόνοι που έχετε περάσει από τόσα...ιδρωμένα σεντόνια και δεν έχετε πάρει τζούρα SG.  :-\
Και ούτε πρόκειται! Καλύτερα με Jackson με 317 αιχμές παρά με SG. :P

Trending...

Νέα θέματα