• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Pedalboard & Supersport .... μεταφορά πως ?

kostas80

Μέλος
Πόντοι
38
Για πείτε ρε παιδιά ..... αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος μετακίνησης προς το studio για πρόβες, παρά μόνο κάποιο supersport μηχανάκι, πως κουβαλάτε κιθάρα και πεταλάκια ?

Εγώ έχω καταλήξει σε μια περίεργη πατέντα για το tank bag (φωτο σύντομα) .... εσείς ?

με supersport μηχανάκι, δύσκολο.... εγώ κουβαλάω τα πάντα στο africa εδω και χρόνια. Δένω το flight case (που εξέχει λίγο) στη θέση του συνεπιβάτη, με ιμάντες (πάντα ιμάντες, ΠΟΤΕ χταπόδια κλπ). Η κιθάρα είναι στην πλάτη και "πατάει" πάνω στο flight case.

Μαλακή θηκη, η κιθαρα ξαπλωμένη ανάσκελα στην θεση του συνοδηγού (Ass to Ass ;D ;D) και δεμένη με ελαστικούς ιμάντες, βέβαια θελει προσοχή στο neck που βγαινει πιο εξω απ την μηχανή. Βεβαια δεν εμπιστευομαι να βαλω καλη κιθαρα πανω, αλλα εχω κανει αρκετα χιλιομετρα ετσι, ακομα και με ταχυτητες μεγαλες μενει στην θεση της.

καλα στο africa και τα τύμπανα κουβαλάς  :P

όσο είχα το bmw την έκανα κάπως έτσι κι εγώ ... τώρα όμως .... πολύ πατέντα λέμε  ;D

Infernalgr είπε:
Μαλακή θηκη, η κιθαρα ξαπλωμένη ανάσκελα στην θεση του συνοδηγού (Ass to Ass ;D ;D) και δεμένη με ελαστικούς ιμάντες, βέβαια θελει προσοχή στο neck που βγαινει πιο εξω απ την μηχανή. Βεβαια δεν εμπιστευομαι να βαλω καλη κιθαρα πανω, αλλα εχω κανει αρκετα χιλιομετρα ετσι, ακομα και με ταχυτητες μεγαλες μενει στην θεση της.
και τα πεταλάκια ??

kostas80 είπε:
καλα στο africa και τα τύμπανα κουβαλάς  :P
γεγονος... και ένας απο  τους λόγους που δεν το δίνω, είναι και αυτός, η ευκολία κουβαλήματος (έχω και την τριπλέτα, και βαλίτσα πίσω).

Πάντως στην περίπτωσή σου, ανάλογα βέβαια και τι κουβαλάς, δεν μπορώ να φανταστώ που θα μπορούσε να μπει πεταλιέρα... αν υπάρχει βαλίτσα πίσω (που σιγά μην υπάρχει σε supersport μηχανάκι) θα μπορούσες να κάνεις κάτι σαν αυτό που κάνω εγώ, να δένεις την πεταλιέρα στη πίσω θέση και να "κοντράρει" στη βαλίτσα....

VAGTANPLAN είπε:
Φιλε μου καλε καλε μου φιλε την λυση σου την εχω δωσει αλλαααααα δε μ ακους.....δωστα ολα και σιαξε αυτο..... και τελος

διαστασεις και βαρος μινιμουμ για ποιοτητα δε το συζηταμε !!!

http://www.jampedals.com/index.php?page=6-multi-pedals&hl=el_GR
Αη ρε απο κει  :P ..... πως θα χαλάσουμε λεφτά το νου σου έχεις μόνο  >:(

Πρόκειται για ένα GSXR - 600 K4  ;D και σαφώς ΔΕΝ υπάρχει βαλίτσα πίσω  ;)

kostas80 είπε:
Αη ρε απο κει  :P ..... πως θα χαλάσουμε λεφτά το νου σου έχεις μόνο  >:(

Πρόκειται για ένα GSXR - 600 K4  ;D και σαφώς ΔΕΝ υπάρχει βαλίτσα πίσω   ;)
και εκτός απο την κιθάρα, τα πεταλάκια τι όγκο έχουν? σε τί είναι μέσα? (flight case, soft case)

Βεβαια δεδομενων των συνθηκων και των αυξανομενων αναγκων μπορεις παντα να ξαναπαρεις μια BMW....και να τα χωρας ολα ....και ειναι και βιντατζ....

bmw-motorcycles-2.jpg

http://www.wemoto.com/bikes/Suzuki/GSXR_600_K4_K5/04-05/picture/Luggage_Rack_Renntec_Sports_-_Black/

Επίσης

http://www.ventura-bike.co.uk/system/rackselect.aspx?id=722&racks=1,2,3

Ή φτιάχνεις ένα σαμάρι όπως είχαν παλιά οι φορτοεκφορτωτές, δένεις πάνω pedalboard, κιθάρα και οτιδήποτε θες και καλό κουβάλημα. Θα έχεις ένα μικρό αεροδυναμικό θέμα, βέβαια... ;)

frunobulax είπε:
και εκτός απο την κιθάρα, τα πεταλάκια τι όγκο έχουν? σε τί είναι μέσα? (flight case, soft case)
Τη λύση την έχω βρει αλλά μου τη σπάει λίγο  :-\  .... δύο κομμάτια mdf πάχους 5mm σε σχήμα κατάλληλο ώστε να χωρούν στο tangbag ...με τρυπούλες για να δένονται τα πεταλάκια με tire up .... Συνδεδεμένα μεταξύ τους μόνιμα ..... φωτο αύριο για να καταλάβετε  ;)

@ VAGTANPLAN ....... Σε αγνοώ  8)  

@ dmilo ....... δεν είναι λίγο μπλιάχ ?

τα πεταλια ειναι στο pedalboard που ειναι μεσα σε μαλακη θηκη δεμενο στη θεση του συνεπιβατη(v strom) με ιστο και η κιθαρα σε gigbag. Απλα και σιγουρα

kostas80 είπε:
Τη λύση την έχω βρει αλλά μου τη σπάει λίγο  :-\  .... δύο κομμάτια mdf πάχους 5mm σε σχήμα κατάλληλο ώστε να χωρούν στο tangbag ...με τρυπούλες για να δένονται τα πεταλάκια με tire up .... Συνδεδεμένα μεταξύ τους μόνιμα ..... φωτο αύριο για να καταλάβετε  ;)

@ VAGTANPLAN ....... Σε αγνοώ  8)  

@ dmilo ....... δεν είναι λίγο μπλιάχ ?
Ομολογώ, δεν κατάλαβα..........!!! βάλε φώτο να δούμε!

αυτό όμως που καταλαβαίνω είναι πως αφου μιλάς για tank bag άρα δεν ειναι πολύ μεγάλο το πακέτο... άρα αν χωράνε σε tank bag και είναι και μαγνητικό ειδικά, τότε είσαι οκ... δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο!

Η σχαρίτσα που σου προτείνουν, είναι φυσικά χρησιμότατη.... συμφωνω για το μπλιαχ, για τέτοιο μηχανάκι δεν ταιριάζει (αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!)

Σύμφωνοι, μπλιαχ....

αλλά μιλάς για μια supersport σε χρήση πόλης και κουβαλήματος. Στέκει? ;)

Μπες στο τριπάκι,βίδωνε την μπλιάχ στη μηχανή για τα κουβαλήματα και ξεβίδωνε για τα γκάζια τα εκτός πόλης...  :)

κιθάρα σε gigbag στην πλάτη, με δύο ιμάντες φυσικά

πετάλια σε "ταχυδρομικη" τσάντα, περασμένη χιαστί, και στριμωγμένη ανάμεσα σε στήθος και τεπόζιτο

Πλακα πλακα μιας και φενεται να υπαρχουν πολλοι με μηχανες εδω μεσα, τι λετε να τις αρματοσουμε και να βρεθουμε για ενα Jam /μπυρες / Ξυλα Debate,  καπου? χεχεχε  ;D ;D ;D ;D

kostas80 είπε:
Για πείτε ρε παιδιά ..... αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος μετακίνησης προς το studio για πρόβες, παρά μόνο κάποιο supersport μηχανάκι, πως κουβαλάτε κιθάρα και πεταλάκια ?

Εγώ έχω καταλήξει σε μια περίεργη πατέντα για το tank bag (φωτο σύντομα) .... εσείς ?
Κανεις μια ζώνη τύπου batman utility belt για τα πετάλια και τι φοράς στη μέση. Μέσα στο προβάδικο, λύνεις τι ζώνη και την απλώνεις στο πάτωμα. Συνδέεις με την κιθάρα και τον ενισχυτή. Ready for business.

greeklish convertor :P

Ο Μπαντούκ πάντως κολλούσε τα πεταλάκια με velcro πάνω στην Jaguar του και όλο αυτό στη θήκη :)

Εγω παιρνω μαζι μου τον ντραμερ  ;D, τον φορτωνω κιθαρα,πεταλια και καμια φορα και την κεφαλη. Δυνατο παιδι.

Trending...

Νέα θέματα

Back