και τα πεταλάκια ??Infernalgr είπε:Μαλακή θηκη, η κιθαρα ξαπλωμένη ανάσκελα στην θεση του συνοδηγού (Ass to Ass ;D ;D) και δεμένη με ελαστικούς ιμάντες, βέβαια θελει προσοχή στο neck που βγαινει πιο εξω απ την μηχανή. Βεβαια δεν εμπιστευομαι να βαλω καλη κιθαρα πανω, αλλα εχω κανει αρκετα χιλιομετρα ετσι, ακομα και με ταχυτητες μεγαλες μενει στην θεση της.
γεγονος... και ένας απο τους λόγους που δεν το δίνω, είναι και αυτός, η ευκολία κουβαλήματος (έχω και την τριπλέτα, και βαλίτσα πίσω).kostas80 είπε:καλα στο africa και τα τύμπανα κουβαλάς
Αη ρε απο κει ..... πως θα χαλάσουμε λεφτά το νου σου έχεις μόνο >VAGTANPLAN είπε:Φιλε μου καλε καλε μου φιλε την λυση σου την εχω δωσει αλλαααααα δε μ ακους.....δωστα ολα και σιαξε αυτο..... και τελος
διαστασεις και βαρος μινιμουμ για ποιοτητα δε το συζηταμε !!!
http://www.jampedals.com/index.php?page=6-multi-pedals&hl=el_GR
και εκτός απο την κιθάρα, τα πεταλάκια τι όγκο έχουν? σε τί είναι μέσα? (flight case, soft case)kostas80 είπε:Αη ρε απο κει ..... πως θα χαλάσουμε λεφτά το νου σου έχεις μόνο >
Πρόκειται για ένα GSXR - 600 K4 ;D και σαφώς ΔΕΝ υπάρχει βαλίτσα πίσω
Τη λύση την έχω βρει αλλά μου τη σπάει λίγο :-\ .... δύο κομμάτια mdf πάχους 5mm σε σχήμα κατάλληλο ώστε να χωρούν στο tangbag ...με τρυπούλες για να δένονται τα πεταλάκια με tire up .... Συνδεδεμένα μεταξύ τους μόνιμα ..... φωτο αύριο για να καταλάβετεfrunobulax είπε:και εκτός απο την κιθάρα, τα πεταλάκια τι όγκο έχουν? σε τί είναι μέσα? (flight case, soft case)
Ομολογώ, δεν κατάλαβα..........!!! βάλε φώτο να δούμε!kostas80 είπε:Τη λύση την έχω βρει αλλά μου τη σπάει λίγο :-\ .... δύο κομμάτια mdf πάχους 5mm σε σχήμα κατάλληλο ώστε να χωρούν στο tangbag ...με τρυπούλες για να δένονται τα πεταλάκια με tire up .... Συνδεδεμένα μεταξύ τους μόνιμα ..... φωτο αύριο για να καταλάβετε
@ VAGTANPLAN ....... Σε αγνοώ 8)
@ dmilo ....... δεν είναι λίγο μπλιάχ ?
Κανεις μια ζώνη τύπου batman utility belt για τα πετάλια και τι φοράς στη μέση. Μέσα στο προβάδικο, λύνεις τι ζώνη και την απλώνεις στο πάτωμα. Συνδέεις με την κιθάρα και τον ενισχυτή. Ready for business.kostas80 είπε:Για πείτε ρε παιδιά ..... αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος μετακίνησης προς το studio για πρόβες, παρά μόνο κάποιο supersport μηχανάκι, πως κουβαλάτε κιθάρα και πεταλάκια ?
Εγώ έχω καταλήξει σε μια περίεργη πατέντα για το tank bag (φωτο σύντομα) .... εσείς ?