- Πόντοι
- 16
theoctapus είπε:To ότι δεν είσαι επαγγελματίας μουσικός το έχω καταλάβει από τα posts σου. Είναι προφανές. Το ότι έχεις νομικές γνώσεις δεν το έχω τσιμπήσει από πουθενά. Θα μπορούσε να ήσουν οτιδήποτε. Whateva.
Aν κάποιος έχει κάνει κάποιο τέτοιο συμφωνητικό να μας το πει και να μας δώσει καμιά συμβουλή για το περιεχόμενο και την δομή. Όχι τίποτα άλλο, ακόμα δεν έχω πιστεί δια του εφικτού του πράγματος.
1. Ημερομηνια υπογραφης συμφωνιας και ημερομηνια και τοπος (διευθυνση) ισχυος
2. Αναλυση των ορων (ποσοστα, τιμη εισητηριου, guest list, ποτα κτλ)
3. Ωρα εναρξης-ληξης, ωρα soundcheck
4. Αναφορα εαν θα γινει χρηση backline απο το μαγαζι η θα εχει το συγκροτημα δικο του
5. Ονοματα και αριθμοι ταυτοτητας (επειδη δεν εχουν ολοι ΔΟΥ) αυτων που υπογραφουν
6. Εαν ειναι δυσκολο να βαλει τον αριθμο ταυτοτητας ο ιδιοκτητης το πιο ευκολο ειναι μια σφραγιδα του μαγαζιου (εχει ολα τα στοιχεια, ΔΟΥ, τηλεφωνα επωνυμια)
Υ.Γ. Κατι που εχω δει να εφαρμοζεται ως μεση λυση για τα ποτα, μιας και αυτο ειναι το προιον που πουλαει το μαγαζι οποτε δεν γινεται να μοιραζει συνεχεια δωρεαν, ειναι να συμφωνειτε απο την αρχη να πληρωνετε αλλα σε τιμη κοστους. Τρια χρονια τωρα εκει που δουλευω δεν παραπανοθηκε καμια πλευρα.
Νικος
Τελευταία επεξεργασία από moderator: