Φίλε μου, αν και σέβομαι την οργή σου θέλω να σου ξαναεπισημάνω το εξής:jose είπε:Απο προσωπικη εμπειρια μιλοντας παντα, τετοια μαγαζια ΔΕΝ θα κλεισουν, γιατι ο ιδιοκτητης ειναι πονηριδης. ΞΕρει που τα κανει αυτα. Τα κανει πχ σε εμενα που κανω περιστασιακα gigs κ οχι πχ στους "Carabella's balls" οι οποιοι παιζουν συχνα κ εχουν λαο απο πισω τους, κ εχουν τα @@ να του πουν , οχι ρε μεγαλε, αν μας θες θα δεχτεις τους δικους μας ορους αλλιως παμε αλλου, κ εκει τους δεχοντε κ κανουν μωκο. Σε εμενα που με λενε " Κακομοιρογλου" κανουν τις μαγκιες , γιατι ξερουν οτι ειμαι χομπιστας κ κανω τη κ....λα μου κ ξερουν οτι δε μπορω να τους βλαψω. Μια αλλη λυση ειναι να προσλαβεις μανατζερ που να σου κλεινει δουλειες, που να ξερει που να παει κ με ποια μαγαζια εχει κονε. Βεβαια ο μανατζερ κοστιζει κ πρεπει στην αρχη να σπρωξεις φραγκα , ελπιζοντας στο μελλον οτι θα τα παρεις πισω , κ ρισκαρεις γιατι μπορει να μπεις κ μεσα απ την αλλη.
Εαν δεν σεβαστείς και παρουσιάσεις τον εαυτό σου σαν επαγγελματία (από την πρώτη έως την τελευταία λεπτομέρεια) μην περιμένεις από τον εκάστοτε μαγαζάτορα να σε εκλάβει με αυτόν τον τρόπο.
Εαν θεωρείς, απεναντίας, τον εαυτό σου κακομοίρογλου, ή εαν -άθελά σου- παρουσιάζεσαι έτσι / δίνεις αυτήν την εντύπωση, τότε αντίστοιχα και θα σε πληρώσουν.
Επίσης, κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά να ακούσεις τις μπάντες που παίζουν "επαγγελματικά" και σύγκρινε εαυτόν με εκείνες. Βρίσκεις πολλά κοινά σημεία? Ταυτίζεσαι? Εαν ναι, υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους άλλους τομείς. Επίσης, εαν καμία από αυτές τις μπάντες δεν παίζει στο αντίστοιχο μαγαζί και εσύ θα ήθελες να ακολουθήσεις τον δρόμο τους, μήπως απλώς δεν πρέπει να ξαναπας να παίξεις εκεί?
Τώρα τα περι χαρακτηρισμού ως φραγκοφονιά απο τους φίλους σου κλπ, θα μου επιτρέψεις την εξής σκέψη/γνώμη: εαν είσαι ειλικρινής με τους φίλους σου κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει.
Έχουν διατυπωθεί αρκετές ώριμες απόψεις στο thread για να σε κάνουν να σκεφτείς τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα. Προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να συνεχίσεις να εκφράζεις το ίδιο παράπονο.
Πάντα φιλικά,
Νίκος