- Πόντοι
- 38
Τι να σου πω βρε Κώστα, δίλλημα γενικά δεν βλέπω. Βλέπω την κατάσταση που υπήρχε πριν και την κατάσταση που υπάρχει τώρα. Ούτε το ένα διάλεξα, ούτε το άλλο. Βλέπω ποιο λειτουργεί και ποιό όχι και το επισημαίνω. Δεν είμαι υπέρμαχος των ΣΔΙΤ, ούτε το Δημοσίου. Δεν είμαι πολέμιος των ΣΔΙΤ, ούτε του Δημοσίου.audiokostas είπε:Δικαίωμά σου, καλά κάνεις αλλά αυτό στο βιβλίο μου λέγεται ψευτοδίλλημα. Και η ουσία είναι άλλη.
Αλλά όπως προείπα θα κατευθυνθούμε (εκ προοιμίου) σε (κλισέ) πολιτικοδήθεν συζήτηση και δεν το θέλω.
Οι απόψεις (μεν και δε) εκφράστηκαν και όσο συνεχίζεται η ύπαρξή του θα πάει για τα ίδια και τα ίδια. Η πρότασή μου είναι προφανής ......![]()
Τα 2 πρώτα ποστ μου είχαν να κάνουν με τις ατάκες τύπου: "καταπίνουμε την κάμηλο (τελευταία 30 χρόνια) και διυλίζουμε τον κώνωπα (ιδιώτης=πηγή όλων των δεινών μας). Όπως είπα πριν, βλέπω τι γινόταν και τι γίνεται και κράζω τις ατάκες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Δεν θέλησα να μπω στη διαδικασία να εκφράσω άποψη μιας και στο πλαίσιο του Νοιζ δεν έχει μεγάλο νόημα και δε νομίζω ότι ξύπνησε κανενας σήμερα με την κάψα να διαβάσει τι έχει να πει ο jasemeister και ο κάθε jasemeister για τα διόδια. Παρεξηγήθηκε ενα ποστ μου και μου ζητήθηκε να μπω στη διαδικασία. Αυτό έκανα. Τελικά όμως σχολίασες το συμπερασματικό κομμάτι από απάντηση σε ποστ άλλου μέλους και δείχνει σα να αγνόησες τα υπόλοιπα που έγραψα.
Εσύ θεωρείς ότι η κάθε ΣΔΙΤ ευθύνεται για το χάλι των δρόμων σήμερα;
Εσύ θεωρείς ότι η κάθε κατασκευαστική είναι Sith Lords και το κράτος άμοιρο ευθυνών;
Λίγο περίεργο δεν είναι όταν το ίδιο το κράτος προχωρά σε κάτι που για Χ, Ψ λόγους θεωρείται αντισυνταγματικό και αντίθετο με τους Νόμους όπως έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων (εν γνώσει του έτσι; - Δεν υπάρχει "μα συγνώμη λάθος κάναμε) και να ασχολούμαστε με τον "κακό" ιδιώτη; Σε τέτοιες καταστάσεις εγώ στο κράτος θα εστιάσω, ειδικά όταν ξέρω ότι έχει σπαταλήσει τεράστια ποσά τα τελευταία 30 χρόνια που έχει πάρει από Έλληνες και Ευρωπαίους εταίρους.
Επίσης, δεν ξεχνάω ότι το δίκτυο συγκοινωνιών είναι η βασικοτερη προϋπόθεση για την ανάπτυξη μιας χώρας. Είναι τυχαίο λοιπόν που δεν έχουμε δρόμους, τρένα, πλοία, αεροπλάνα; Πράγματα που έξω είναι στάνταρ από τη δεκαετία του 70;
Τελευταία επεξεργασία από moderator: